Лацио-Левски 17.12 22:05 ч.Про БГ Официална тема

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Re: Лацио-Левски 17.12 22:05 ч. Официална тема

Мнениеот peterx » 04 дек 2009 17:14

Spasov_bg написа:Стига с тия Табаков ,Васев ит.н.,ходил ли си поне един път на Герена да ги видиш тия "надежди".Само едно ще ти кажа ама го запомни хубаво!!!!!Гибона е на 47 години ,тренира почти всяка тренировка с тях,опитва се да ги учи на много неща,но за съжаление е най-добрия от тях.Сам си направи сметка какво искам да ти кажа.Повече не пускай такива състави ,че ставаш за смях.Пусни децата с Лацио,та като паднат с 5-6 гола утре да се чудят как да ги дигат психически като Ж.Христов.Само знай истината за юношите -много са далече дори за А-група с изключение на Балджийски може би.

Добре, а кого да пуснем? По-добре ли ще сме с Г. Христов, който като излезе на позиция и се плаши да ритне силно топката? Зе вече го няма, Телкийски е без картотека за Лига Европа, Жо е далеч от формата, която показваше преди време и сега повече проваля атаките, отколкото да играе нещо. Ицо Йовов още е с контузия, освен това вече е твърде бавен. Вярно е, че прави невероятни голове, но и изпуска невероятни положения (напоследък последното е в десетки пъти повече от първото). Топузаков е дълготрайно контузен. Гошо Петков май също скоро няма да играе. Като гледам щем - не щем, ще трябва да играем с юноши. А ако с една загуба им се срива психиката - по-добре още отсега да ги махаме.
Май само за Еньо се колебая дали не си струва това момче да изиграе цял мач в ЛЕ.
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 04 дек 2009 17:36

PFC Litex написа:Всяка победа е равна на 140 000 евро, на фона на тази криза в световен мащаб избийте си от главата, че някой нещо ще дава или не, дано поне един гол да вкарате, че за поредна година станахте за срам и резил пред цяла футболна Европа.

за нашият отбор не се тревожи!!! Наш проблем си е дали ще вкарат гол любимците ни или не. Гледай си твоят Литекс, че поне Левски има публика, докато твоите любимци играят най много пред 500-1000 зрители на мач.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 06 дек 2009 09:40

Надявам се и аз на някакв чудо в Рим - 0-1 или 1-1. Крайно време е да вкараме гол. Дано се стегнат момчета и заиграят по-смело и тактически по-правилно срещу Лацио. Гонзо дано си вземе нужните поуки от представянето ни досега, а не да ми говори как сме били равностойни, та дори сме и надиграли Виляреал. ;)
Изображение

samoleta

Мнениеот samoleta » 06 дек 2009 15:38

няма как да стане с любимеца ни енчо и гошето-няма да стане.На вратата ако сложим кол ще спаси повече а за СЪРМОВ няма какво да говорим той е номер 1 -за изхвърляне

samoleta

Мнениеот samoleta » 06 дек 2009 15:51

Вече станахме за смях и сливен ни биха хахахахха-а аз съм отболните фенове но вече ми е смешно с един варел за нападател и кол за вратар в този мач щяхме да бием с 3:0 ахаххаахах

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 06 дек 2009 17:36

samoleta написа:няма как да стане с любимеца ни енчо и гошето-няма да стане.На вратата ако сложим кол ще спаси повече а за СЪРМОВ няма какво да говорим той е номер 1 -за изхвърляне

Божидар Митрев се справя като титулярен вратар на сините. спасява каквото може. еньо също се раздава на терена на максимум. за Христов и за Сърмов съм съгласна, че не трябва да бъдат в Левски.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

видолов

Мнениеот видолов » 06 дек 2009 22:15

Дааа и Христов го развалихте в Левски,язък от голмайстор сега за нищо не става.
гаргамел обича хмел

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 07 дек 2009 00:47

И с какво сме го "развалили"?
С това, че се оказа, че е мек ли?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 дек 2009 10:35

Нашите са претрепани психически и физически......какъв Лацио......какви 5 лева ?
Едвам ходиха срещу опашкаря Сливен......аз се моля да отстранят Брестник......щото догодина както изглежда, 4-та ще е доста трудна цел !
Явно единственият начин да се доберем до евротурнирите......е чрез купата !
П.П.
Не е истина.....с играта си вчера, "Сините" успяха да отчаят......дори непоправим оптимист като мен...... :lol: ..... :(
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Мнениеот Gutev » 07 дек 2009 21:58

Колкото и да ми е неприятно да го кажа и да го мисля, според мен отново ще загубим на 0, 2 или 3.Лацио е твърде вероятно да имат нов треньор до тогава и той няма да ни прости.

В евротурнирите няма как да не играем, но това няма голямо значение, дано намерим някой читав треньор за да си оправим положението, не са ни слаби футболистите , просто трябва да ги научи някой да си вкарват положенията.

Върни се в “Левски”