Жалък гном!
Няма по-скандален съдия от тоя лигльо!
Още преди мача си говорих с приятели, че ще стане така.
Идеята беше Левски да не бие!
На всяка цена! На всяка!
Цирк, пародия, лигавене, всичко друго, но не и победа за Левски!
Помияр, Пе....ст, Г.й, П..ка, Па..вра, По...га, Неща....к!!!
Няма епитет, който да не му е заслужен на тоя!
При 10 на 10 човека умишлено изгони още един от левски, защото мача отиваше към 3:1!
Мъжка клетва лови!
ГОСПОД ДА СЪДИ В ЖИВОТА ТИ ТАКА, КАКТО ТИ СЪДИШ НА ТЕРЕНА!
Спрете незабавно първенството!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- maximalniq
- Контакти:
Re: Спрете незабавно първенството!
Божеее какви са тия коментари от феновете на ЦСКА ?!?!??!?! Свалете очилата !Видяхте ли какво се случи тази вечер.Е не ... Трябва да си идиот ,за да си мислиш , че обвиняваме съдията незаслужено...

- delqnski47
- Контакти:
ultra_blue написа:cska_90 написа:eighteen написа:Пускам темата преди да е завършил мача Левски Литекс/резултата е 2 на 1/ Призовавам първенството да бъде спряно! След гаврата с мача Локо - Цска,трябва да изтърпим и тази гавра! Това е срам за българския футбол! Заради такива съдий не трябва да има футбол! Най-добре е да вземе да вкара гол за Литекс,та да е доволно наглото джудже! По-добре 2,3 или 10 с честна игра,отколкото първи като Литекс! Амин за българския футбол!
Пич съдията е пълен некадърник,но прецака и двата отбора-не само вас-Йеленкович го изгони за нищо,спести червен още първото полувреме на Минев,дузпа не им даде!
Йеленкович съм съгласен ,че беше малко пресилен но посягането си беше 100% ! Много ама много пресилено изгонване на Еньо според мене .За каква дуспа ми говориш не знам ,припомни ми ???
Така е!Беше глупаво да гони Еньо,но това е един частен случай!Съдята беше много слаб като цяло и според мене някъде даже трябваше да е по строг!Мое лично мнение е че донякъде ощети и Литекс,но това ''донякъде'' е относително!И двата отбора бяха ощетени!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
феновете на ботев да не пишат че сте толкова смешни,локомотив ви разбиха и трябва да се радвате че не паднахте със повече
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ !
ivaka написа:Жалък гном!
Няма по-скандален съдия от тоя лигльо!
Още преди мача си говорих с приятели, че ще стане така.
Идеята беше Левски да не бие!
На всяка цена! На всяка!
Цирк, пародия, лигавене, всичко друго, но не и победа за Левски!
Помияр, Пе....ст, Г.й, П..ка, Па..вра, По...га, Неща....к!!!
Няма епитет, който да не му е заслужен на тоя!
При 10 на 10 човека умишлено изгони още един от левски, защото мача отиваше към 3:1!
Мъжка клетва лови!
ГОСПОД ДА СЪДИ В ЖИВОТА ТИ ТАКА, КАКТО ТИ СЪДИШ НА ТЕРЕНА!
Аре стига си писал безсмислени мнения, ако може

Според мен съдията много добре си свърши работата. А тея коментатори по ПРО.БГ и Гонг супер не разбират или не искат да приемат факта. Какво като е дал доста картони - ами те и доста се фаулираха. А я сега си представете да не ги беше давал тези картони - че те тогава съвсем щеха да се изпоритат и изпочупят. На мен ми хареса съдийството.
- liverpul11
- Контакти:
на калпавия танциор паркета му крив.
maximalniq написа:Божеее какви са тия коментари от феновете на ЦСКА ?!?!??!?! Свалете очилата !Видяхте ли какво се случи тази вечер.Е не ... Трябва да си идиот ,за да си мислиш , че обвиняваме съдията незаслужено...
Ама точно така правите

Съдията определено не беше в час.Не знам дали е умишлено или не,но определено не остави и двата отбора да играят футбол.Имаше и нарушения за картони,но по-голямата част от картоните бяха измислени само от съдията.Връх на всичко беше картона на Кръстовчев и последния картон на Сандриньо от Литекс,който се сблъска с футболист на Левски в центъра на терена.
- Sofiaatowern
- Контакти:
plovdivmraziselskiq написа:Малко отрязаха "грандовете" и веднага пищат!! А нас като ни режат от сумати години какво да кажем??? Днеска със софийските буфери пак яките балтии, но на кой му пука, нали Левски страда...
Разликата между Ботев и Левски е от земята до небето. Като започнем от фенове и свършим с играчи.. Сега като писнат от ръководството ще свалят Боби и другите мърши.