supershampion2004 написа:Защо феновете на Ботев не могат да преживеят,че а Локомотив стана Шампион?
Защо феновете на Ботев не искат да признаят ,че сме с по-добри игри и резултати от тях в дербитата?
Защо феновете на Ботев ги е страх Локомотив да придобие по голяма популярност в Пловдив?
Защо феновете на Ботев казват ,че Локомотив не им е дразнител ,а най посещаваните им мачове са срещу нас?
Защо феновете на Ботев постоянно висят в нащи теми?
Мисля лесно ще намериш отговора, ако зададеш въпросите така:
Защо феновете на Локомотив до 2004 не можеха да преживеят, че Ботев е бил шампион, а Локомотив не? ...
... и т.н. темата ти е безсмислено провокативна, макар и всъщност доста забавна.
Колкото до "... Локомотив не ... е дразнител" - Дразнител е и още как? Че ти и сега ме дразниш. А всъщност, винаги ми е по-кеф когато пловдивски отбор бил той Ботев, вие, Спартак или Марица, че и Векта ако щеш, размаже самочувствието на който и да е софийски. Особено на Левски, но това при мен е лично.
Аз и вас съм подкрепял когато играете с измисляци от шопско поле, бре будала. И ви се радвах когато станахте шампиони, но такива тикви като теб показват, че може и да съм грешал.
Отношенията между двата отбора са като в семейството. Може и да се караме помежду си, но то си е между нас си, а когато дойдат "добитъци" или "супички" нещата стават различни.
"ЛОКОМОТИВ"

- ПФУ !!! Дори истинското име на отбора си не знаеш!!! ...

Ако имаше поне малко акъл, щеше да попиташ:
Защо феновете на "Локомотив" са толкова безпаметни, че не знаят как се казва отборът им?

... и не става дума за Велбъжд. Това е съвсем друг срам.
Жълто-черният клуб носеше странното име "Тракия" и нашата агитка пак скандираше "Ботев", а вие безгръбнаци такива за няколко десетилетия забравихте името си. ... Махни това ами и кога сте създадени не знаете. ... и пак не става дума за Велбъжд. Това, както казах вече, е съвсем друг срам.
Хайде със здраве! В събота ще изравним статистиката, поне що се отнася до головете.
П.С. И като почнете изграждането на паметник на МитЮ пред Лаута, да не забравиш да дариш пари.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.