chelseabg написа:mursusaid написа:Огризко,напълно съм съгласен с теб.Това ми беше и мнението,което написах по-рано тук.Затова и спрях и им гледам "сеира" на всичките професори тук как хранят тоя и ония и в другите теми взеха даже да се нареждат един-друг.Давайте псувайте,оплювайте,нареждайте тоя и ония,редете състава тук колкото си искате,но на стадиона недейте идва ако и там ще се държите така.Да идват само тези,които ще подкрепят отбора,пък ако трябва и сто човека да сме.Както се пее-"Дори и в трудни и тежки дни,вий никога няма да сте сами".
Какво искаш да кажеш с това..просто много ме боли не мога да гледам все едни и същи бездарници да ни провалят..Всичко си има граница и човек по някой път му идва в повече..Ясно е Велизар е треньора той решава,но нека поне си кажем това което не сме съгласни.И в Б група съм бил на мачове и съм подкрепял отбора и никои не може да ми каже дали да ходя или не..Ясно е някой прекаляват не трябва,но и футболистите трябва да са професионалисти и да не им обръщат много внимание.
Прав си! И точно за това са фурумите. Ако всички са на мнението на mursusaid, давайте тогава да закриваме форума на Черно море и няма да има спорове.