Да премахнем ПФК АД-та

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Re: Да премахнем ПФК АД-та

Мнениеот Lord VOODOO » 24 окт 2009 19:33

tprodanov написа:Нямах предвид за печалба от билети. По-скоро виж социалната и политическата страна. Я си представи 1 милион недоволни левскари, от които например 1% настроени радикално. И то преди кметските избори? Дали мустака не трябва да се съобразява?

Това за кметските избори не разбрах в какъв смисъл го казваш.... Да не би Тодор Сестричков да се е кандидатирал за кмет на София и да съм изпуснал този момент?
Наистина ако Борат тръгне да се занимава активно с политика ще бъде много добре за него да има на своя страна всичките левскари (никак не сте малко, това ще е баси електората), но поне към момента аз не знам Борат да има такива амбиции. А колкото до съобразяването... Ганьо Боратовски е показвал мноооооооооого пъти, че той не притежава качеството съобразителност! Хем адвокат, хем изобщо не се замисля за правният аспакт на думите си и че като хвърля клевети на ляво и дясно, че може да бъде съден! Е примерно с Майк Райли..., че шибaният англичанин заслужаваше да бъде псуван (а и не само) спор няма, ама не може собственика на отбора да се изцепи пред медиите с "Бритиш хомосексшуъл"!!! Това е недопостимо! Примери има още много. /На моменти си мисля, дали Борят няма някаква някакво психическо заболяване, но това вече е друг въпрос./

Бтв много се отклонихме от темата.... ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

gy6tera7
Контакти:

Мнениеот gy6tera7 » 24 окт 2009 22:41

точно това и на мен ми прави впечатление от доста време ..
пазя си билетите от шампионската лига и май Барселона , Челси , Вердер не са професионалисти ..

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 окт 2009 01:05

Погледнете пловдивските отбори, които имат много фенове, но няма кой да налива пари какво представляват и после философствайте.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 25 окт 2009 11:37

защо написа:Погледнете пловдивските отбори, които имат много фенове, но няма кой да налива пари какво представляват и после философствайте.

Какво разбираш под много? В известен смисъл са повече от феновете на другите отбори в БГ, по-организирани, по-верни може би, ама кой знае колко много не са. Във всеки случай не са много в смисъл на достатъчно, за да може да се гради върху тях финансирането на отбора.

Вярно, сега са в криза, ама колко беше публиката на Локо в шампионския им сезон? И какви цени на билетите плащаха феновете? Ботев и те отдавна са в криза, ама няма какво да се залъгваме - дори при добро представяне ще докара средна посещаемост 7-8000. Аз доколкото си спомням на последното участие на Ботев в евротурнирите имаше 10 000 срещу Севиля и какво, срещу Своге ли ще дойдат толкова хора?

В България феновете са много, ама в голямата си част това са "диемчета" - "глей с'я Стиви Джи ква тупалка изпраска, кво да ходя да ги гледам наште, че и пари да давам, ей тва е футбол... а Дунав още ли са у Б група? ".

Въобще българските фенове като цяло имат неоправдано високи претенции - искат футбол на високо равнище, ако може обаче да не дават пари. Много са ми смешни хора, на които им свиди да дадат 5 лв. за билет, обаче смятат, че някой е длъжен за техния кеф да налива милиони да издържа отбора.

Пловдив е може би най-футболният град в България, обаче България не е футболна държава, въпреки претенциите ни.

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 25 окт 2009 12:44

Klaatu, много точно! И аз затова не виждам смисъл от темата.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Снайперист
Контакти:

Мнениеот Снайперист » 25 окт 2009 12:51

дето претендира за името на Апостола - как точно да го върнем, как точно сме го взели и ти на кого си кръстен бе?

Както сте взели прякора на Васил Кунчев,така трябва и да го оставите.
Клуб в управлението на който присъстват копои от КГБ, срами всичко свято за което се е борил Васил Иванов Кунчев.

Лицето СТЕПАН ПАВЛОВИЧ ДЗЮБА - зам. председател на КГБ е било член на управителния съвет на ПФК 1914 г..
Дрогирани сини идиоти нахлуха в ложите на стадион "Георги Аспарухов".Фенове на "сините" с обезумял поглед са превзели като турска орда ложите.
Анатема за този комунистически клуб !

Върни се в “Футбол - България”