Б група тръгва по Ринг

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Re: Б група тръгва по Ринг

Мнениеот Libera » 23 окт 2009 21:12

С няколко коментара не съм съгласен. Първо - от какъв зор Дунав - Добруджа да е по-голямо дерби от Академик - Банско. Банско догодина ще е в А група 100% и е много по-интересно да се види този отбор от спортната общественост! Не съм съгласен, че Източната група е по-силна от Западната. Доказателство е класирането - много повече развенства на Запад, по-изравнени отбори...на Изток само като видиш кои са 1ви и 2ри ти става ясно колко слаба е тази група! Другата седмица отново ще се предава мач от Запада и той е Ботев Враца - Академик София...поне ще може да видите най-добрия стадион в Б групите - този във Враца, който има лиценз и за А група!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 25 окт 2009 02:10

Хайде - вече всеки почна да си защитава гарджето.
Какво толкова сме закоментирали тази Б група, като погледнем, какво ни е нивото на А група. Едва ли можем да очакваме чудеса.
И още нещо - да не забравите да си навиете будилника, за да станете на време за супер мега дербито от 11 часа.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 25 окт 2009 13:04

Много хубава инициатива на РИНГ!!!Това е страхотно за бъдещето на българския футбол.В Б група има куп млади талантливи български играчи,които никой не забелязва само защото го мързи да прати съгледвачи.Сега тези момчета спокойно ще попадат в полезрението на елитнтие треньори,ще бъдат купувани в елитните клубове и ще могат да се развиват.Браво,отдавна трябваше да стане това :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Футбол - България”