Бербо - доказателство за величието на марката ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Re: Бербо - доказателство за величието на марката ЦСКА

Мнениеот msm » 04 сеп 2008 20:44

от -Ицо- на 04 Сеп 2008 15:24
Момчета, бъдете реалисти поне веднъж в живота си.Бербатов е това, което са го направили и Пирин и ЦСКА и Леверкузен и Тотнъм.Ако беше пропуснал който да е от тези етапи в развитието си той просто нямаше да е футболиста, който е днес.Да, можеше и да е далеч по-слаб и неизвестен.Можеше и вече да е легенда.Няма как да знаем.Опитът, под вскякаква форма, го е докарал до тук.Дори псувните и освиркванията от публиката са му повлияли.Така че стига сте се били по гърдите или употребявали изрази като "кретеноидна мръсна долна гнусна червена сган", просто спрете за секунда да живеете в жалката битката м/у двете ви отборчета и се порадвайте като българи на един успял българин.Или за вас е важно само на Вуте да му е зле...

Много си прав пич. Но за едно нещо не съм съгласен
.-" Така че стига сте се били по гърдите "
. Я ми кажи, ти ако си в друга държава и видиш българин няма ли да се зарадваш, ако си в чужд град и видиш свой съученик, няма ли да си кажеш:- Ей, с тоя бяхме в един клас. Същото е и с привържениците на ЦСКА, които се кефят за Бербатов. Та той е играл точно в тоя клуб. Защо да не се бием в гърдите. Ние се радваме за него и като българи и като цесекари. А това, че някой са антицесекари и по този начин стават и антибългари, си е лично техен проблем. На тях никой не може да им помогне.

vili55_93
Контакти:

Мнениеот vili55_93 » 04 сеп 2008 21:03

abe praseta,a kogato go psuvahte ne si prepisvahte takiva zaslugi!!! E tova ste vie fenovete na 4ervenite pedali rejete si gredite,psuvate si igra4ite,a posle se biete v gardite kolko ste veliki

Потребителски аватар
ebalsammumaikata

Мнениеот ebalsammumaikata » 04 сеп 2008 21:18

стига с тея глупости ве хора цска доказа марка а ве БЕрбатов е от школата на пирин .А Бербатов
изгря най мн когато го взеха от Леверкузен и така (*Ska се нарежда някъде измеждунищото !!!
ВСИЧКИ НА КОЛЕНЕ ПРЕД СИНИТЕ БОГОВЕ !!

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 04 сеп 2008 21:35

vili55_93 написа:abe praseta,a kogato go psuvahte ne si prepisvahte takiva zaslugi!!! E tova ste vie fenovete na 4ervenite pedali rejete si gredite,psuvate si igra4ite,a posle se biete v gardite kolko ste veliki

А вие като посрещнахте отбора на Левски след провала с Бате с плакатите :"Нямате сърца" и "Вие сте срам за България" означава ли ,че няма да се радвате ако победите Жилина а?

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 04 сеп 2008 21:52

samo litex написа:Какъв ти ЦСКА , ако беше в Левски или Литекс можеше да се случи същото . Ето Жан Филип Кайе отиде в Къолн . Играчи от Левски също отидоха в чужбина . Ами Стойчо Стоилов ? Той също беше юноша на Пирин , отиде в ЦСКА , а после игра в Литекс , а след това в Нюрнберг . Но не стана много известен , но както и да е . ЦСКА не е с нищо по-силен от Литекс или Пирин , напротив според мен дори е по-слаб отбор от другите два , които изброих . ЦСКА е долния клуб само си приписвате заслугите . Бербо не стана играч в България , а в чужбина . И сега се радвате нали ? Еми изкарахте си парите и аидееее ...

Най- голямата заслуга на ЦСКА е че не спря развитието нито на Бербатов, нито на Стоичков, Пенев, Костадинов, Лечков , Стилян и Марто и др. - все стълбове в националния отбор. Ако тези футболисти бяха играли в Левски - ЖАЛНА ИМ МАЙКА - ЩЯХА ДА СИ ИЗГНИЯТ ТАМ. Щяха да ги пазят за така бленувания европейски пробив и да ядат пердах от словенци (Олимпия), малки негърчета (Беверен), скиори (Тампере) и трактористи (БАТЕ Борисов). Всички "звезди" на Левски играха (играят) в посредствени псевдоевропейски отборчета борещи се за оцеляване. Само Мариян Христов пипна титлата на Германия и до там. Боримиров си изгни в жалкото отборче Мюнхен 1860, а тогава Емо Костадинов играеше в Байерн. Същото ще се случи и с Валери Домовчийски в Херта (дано да съм лош пророк). Касво стана с Копи, Емил Ангелов и онова другото цигане, за което Елена Йончева направи дори филм. При 0-3 и аз щях да вкарам на Челси.
Всъщност какво означава Герен - това е овче пасище, а там таланти не се раждат.

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 04 сеп 2008 23:47

Абсолютно си прав!
Единствената заслуга на цС*ка, е ЧЕ НЕ СПРЯ РАЗВИТИЕТО НА БЕРБАТОВ!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

ing.hristozminkov
Контакти:

Мнениеот ing.hristozminkov » 05 сеп 2008 02:19

Бербатов може и да е добър футболист, но ако не постигне някакъв успех никога няма да стане велик. Та нима за него не важи правилото "Вечно втори". Историята помни победителите, останалите са само статистика. Юнайтед е велик отбор, но си задайте въпроса защо Бербо е там. Нали и вие сте велики защо не играе в цска, или май не сте чак толкова велики. Затова звездите ви бягат от отбора. Аз не искам да се гордея, че ЛЕВСКАР играе в голям отбор. Аз искам да бием чорбата навсякаде където ги хванем, защото съм от ЛЕВСКИ, а не от Барса, Ман. Ю., Порто и др.. Техните победи не ме топлят. Какво ви интересува, че Стоичков е шампион с Барса, когато отбора ви губи със 7:1, да не продължавам с примерите. Всички тези ваши звезди бяха мачкани от "некадърните куци коне в ЛЕВСКИ" през последните 20г. Помислете по въпроса чорбета, иначе се радвайте на успеха на Бербатов до следващата "седмица" или "осмица".
СИНЯ Е ЗЕМЯТА ОТ НА ЛЕВСКИ ЗНАМЕНАТА!!!

drizhelev
Контакти:

Мнениеот drizhelev » 05 сеп 2008 13:19

Нека и не забравяме кой откри Бербатов за големия футбол - Димитър Пенев. Той откри и Стоичков, Пенев, Костадинов, Марто и Стилян, а също и Трифон Иванов. Стратега може и да е овчарче, да не може и интервю да даде, ама явно за футбол мозъчето му работи. Повечето от горните футболисти са играли поне финал на някой турнир. Чичо Митко и сега може да докара ЦСКА до шампионска титла, въпреки Лупи и младия състав който имаме, ще намери и поредния Стоичков, който ще лепне една четворка на ГОВЕДАТА и то на Герена. Всъщност не ме топли ако бием Левски и след това в Европа ни опъват отбори от ранга на БАТЕ, Кака и Тук- Тампере
Пита се в задачата кой са открили сините наблюдатели - НИКОЙ. Школата на Левски дава таланти само за местна консумация!

DaSyth
Контакти:

Мнениеот DaSyth » 05 сеп 2008 15:58

ing.hristozminkov написа:Бербатов може и да е добър футболист, но ако не постигне някакъв успех никога няма да стане велик. Та нима за него не важи правилото "Вечно втори". Историята помни победителите, останалите са само статистика. Юнайтед е велик отбор, но си задайте въпроса защо Бербо е там. Нали и вие сте велики защо не играе в цска, или май не сте чак толкова велики. Затова звездите ви бягат от отбора. Аз не искам да се гордея, че ЛЕВСКАР играе в голям отбор. Аз искам да бием чорбата навсякаде където ги хванем, защото съм от ЛЕВСКИ, а не от Барса, Ман. Ю., Порто и др.. Техните победи не ме топлят. Какво ви интересува, че Стоичков е шампион с Барса, когато отбора ви губи със 7:1, да не продължавам с примерите. Всички тези ваши звезди бяха мачкани от "некадърните куци коне в ЛЕВСКИ" през последните 20г. Помислете по въпроса чорбета, иначе се радвайте на успеха на Бербатов до следващата "седмица" или "осмица".

Първо:Правилото вечно втори важи за 1 друг отбор,чието име няма да споменавам за да не опетня святото име на Апостола.
Второ:"Звездите" ни не бягат от отбора(като Пелето), а за тях взимаме доста добри пари за нашата футб. действителност-примери:Ст.Петров(Селтик-3,8млн. паунда) Бербатов(4млн.герм.марки) М.Петров(Волфсбург) Манчев(Лил-2,4млн.евро);дори в криза за пари продадохме Тунчев за 3 пъти по-голяма сума от всичките ви играчи от "Стоиловата" епоха взети заедно.
Tрето:Ако не ти е ясно защо Юнайтед е по-велик отбор от ЦСКА или защо Англия е по-развита от България,значи "драги" си кръгъл идиот .....и......
Четвърто:Щом единствено искаш да биеш "Чорбата",значи си адски комплексиран и единсвеното,което ти остава е да духаш супата :ugeek:
Хайде сега: OFF...FUCK OFF

Потребителски аватар
-Ицо-
Контакти:

Мнениеот -Ицо- » 06 сеп 2008 20:12

msm написа:Много си прав пич. Но за едно нещо не съм съгласен
.-" Така че стига сте се били по гърдите "
. Я ми кажи, ти ако си в друга държава и видиш българин няма ли да се зарадваш, ако си в чужд град и видиш свой съученик, няма ли да си кажеш:- Ей, с тоя бяхме в един клас. Същото е и с привържениците на ЦСКА, които се кефят за Бербатов. Та той е играл точно в тоя клуб. Защо да не се бием в гърдите. Ние се радваме за него и като българи и като цесекари. А това, че някой са антицесекари и по този начин стават и антибългари, си е лично техен проблем. На тях никой не може да им помогне.

Радвайте се, няма нищо лошо.Факт е, че от ЦСКА са излезли големи имена във футбола.Може би аз не съм се изразил правилно, но идеята ми беше, че вече става прекалено и радването и злобеенето.Да, ще се зарадвам ако видя някой мой съученик, ще седна да изпия една бира с него, ще си припомним миналото и пак ще си тръгнем всеки по пътя.Та нека и ние оставим Бербатов да продължи по своя път, вместо да повтаряме едно и също във всяка втора тема в този форум :)
"Some folks are wise and some are otherwise"

Върни се в “ЦСКА”