Футболистчето Кривия къде ще играе?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Re: Футболистчето Кривия къде ще играе?

Мнениеот thebully » 30 сеп 2009 14:03

MORSKI написа:Кривия може много неща да каже...
Аз не му вярвам вече!!!

при условие че сме от Варна и знаем всички какво е ставало в съблекалнята как да му вярваш,даже вчера се смях по едно време като го слушах по Гонга,пълен мишок
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
Един град-един отбор
Контакти:

Мнениеот Един град-един отбор » 30 сеп 2009 14:04

Alternative написа:
Един град-един отбор написа:От сега забравете Сашо да играе в Локо Пд ... той си е заклет Ботевист и само някаква огромна сума от щаба на турците би го примамила на стадион Лайнута ... :roll: според мен ще играе в Левски или в Ботев ...

Кога е споменавал,че е заклет ботевист?Нямам такива спомени :roll:

При 2:2 в първия домакински мач от миналия сезон ако си спомняш в интервю го попитаха какво мисли за този равен резултат срещу един от аутсайдерите в групата и той отговори, че за него Ботев никога не е бил, няма и да бъде аутсайдер и, че положението на отбора е временно и всичко ще се оправи. Каза също, че като е бил малък баща му много е искал да играе в Ботев още като дете, но така са се развили обстоятелствата, че не е могъл, но все пак за него има само един пловдивски отбор ... той със защитника Марков /Локо Сф/ са наистина големи Ботевисти ;)
БОТЕВ ПЛОВДИВ
Символ на град Пловдив от 12 март 1912 година.
ПЛОВДИВ Е САМО НАШ!

Потребителски аватар
batbozho
Контакти:

Мнениеот batbozho » 30 сеп 2009 14:07

Един град-един отбор написа:От сега забравете Сашо да играе в Локо Пд ... той си е заклет Ботевист и само някаква огромна сума от щаба на турците би го примамила на стадион Лайнута ... :roll: според мен ще играе в Левски или в Ботев ...

Ooooo ние чак сме заплакали да доиде на Лаута.
Най-вероятно да го изгоним като оная жълта ***** Курдов.
Такива дребни душици на Лаута не ни трябват,още повече че вече е пенсионер.От Черно море го разкриха,в Левски си го знаят така че най-вероятно да доиде при вас.На вас ще ви отива.Ще заспи в жълтия бардак.
"Футболистите на Локомотив Пловдив също както "Смърфовете" са еднакви на терена и точно като "Смърфовете" - накрая винаги печелят!"
Атанас Драмов

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 30 сеп 2009 14:08

thebully написа:
Аз не му вярвам вече!!!

при условие че сме от Варна и знаем всички какво е ставало в съблекалнята как да му вярваш,даже вчера се смях по едно време като го слушах по Гонга,пълен мишок

Какво е ставало?
Разкажи,ако искаш,че ми стана интересно :!:
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 30 сеп 2009 14:12

vlado_vdv написа:
thebully написа:
Аз не му вярвам вече!!!

Какво е ставало?

Прати 50 лева и ще разбереш. :lol: :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
vlado_vdv
Контакти:

Мнениеот vlado_vdv » 30 сеп 2009 14:14

more написа:
vlado_vdv написа:Прати 50 лева и ще разбереш. :lol: :mrgreen:

Айде утре,че съм на заплата :lol:
Ама ти разкажи авансово ;)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/4E/D6/6e0c1dc501344ed6.jpg[/wrapimg] [wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/FF/FC/64e86229cbd8fffc.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 30 сеп 2009 14:19

vlado_vdv написа:
thebully написа:
Аз не му вярвам вече!!!

Какво е ставало?

нема как да стане точно в тоя форум,нека да си дава интервюта колкото си иска,като му е толкова акъла :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Hugo Boss
Контакти:

Мнениеот Hugo Boss » 30 сеп 2009 14:20

Без Алекс и Спасов, Черно море ще се превърне в един посредствен средняшки тим без манталитет. Треньора които изгради отбора и играча които връзваше играта. Сега започва всичко отначало!!

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 30 сеп 2009 14:20

Вчера съвсем случайно чух интервюто на Кривия и определено ми направи лошо впечетление. Няколко пъти съм споменавал, че това със скандалите не бяха само слухове, но каквото и да е ставало, не му прави чест да говори така. Кривия се ползва с ореола на голям мъжкар, но вчерашното изказване показа друго. Един мъж с чест ще си реши проблемите с този, с когото ги има, а не да ги прави достояние зад гърба му. Още повече да ругае колеги, с които е работил години. Абсолютно непрофесионално и неетично. А точно той трябваше да бъде лидера и обединителя в тима. Както ида е, Кривия игра за морето и никой не може да отрече, че допринесе достатъчно за отбора.
Винаги, навсякъде !

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 30 сеп 2009 14:26

Hugo Boss написа:Без Алекс и Спасов, Черно море ще се превърне в един посредствен средняшки тим без манталитет. Треньора които изгради отбора и играча които връзваше играта. Сега започва всичко отначало!!

Май още те е яд за миналото първенство?То пък вашия отбор,ако не е Камбуров да ви вкарва положенията даже средняшки отбор няма да сте.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”