Професионализъм, несериозност или ............ ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Професионализъм, несериозност или ............ ?
-
Последна промяна от mike28 на 04 окт 2009 08:54, променено общо 1 път.
Понеже явно някой се е засегнал от "Жълто", явно трябва да обясня още веднъж!
Ако тази новина НЕ беше поставена там, никой от пишещите по-горе НЯМАШЕ да й обърне внимание, по простата причина, че заради НЕПРОФЕСИОНАЛИЗМА ми (за който този път не се извинявам) тази "жълта" новина (от което се обиждате очевидно) нямаше да стои точно 3 дни на първа страница и да я видят толкова много хора, ако беше само на страницата на Черноморец.
Не виждам нищо лошо и нищо грозно, мръсно или не знам какво в секцията "Жълто". Това не е рубрика, която има за цел да очерня хората, футболистите и т.н.
P.S. Щом като не става въпрос за кой отбор се пише повече, защо никой друг освен Mike не повдигна темата за случилото се в БургаС! Ами се занимаваме с това къде е поставена тази новина и кога сме писали за Левски, за ЦСКА и къде сме позиционирали техните новини.
Ако тази новина НЕ беше поставена там, никой от пишещите по-горе НЯМАШЕ да й обърне внимание, по простата причина, че заради НЕПРОФЕСИОНАЛИЗМА ми (за който този път не се извинявам) тази "жълта" новина (от което се обиждате очевидно) нямаше да стои точно 3 дни на първа страница и да я видят толкова много хора, ако беше само на страницата на Черноморец.
Не виждам нищо лошо и нищо грозно, мръсно или не знам какво в секцията "Жълто". Това не е рубрика, която има за цел да очерня хората, футболистите и т.н.
P.S. Щом като не става въпрос за кой отбор се пише повече, защо никой друг освен Mike не повдигна темата за случилото се в БургаС! Ами се занимаваме с това къде е поставена тази новина и кога сме писали за Левски, за ЦСКА и къде сме позиционирали техните новини.
Модераторите не са ви враг!
Вече може би извън темата. Някой от вас обърна ли внимание на тази новина http://gong.bg/view_article.php?article_id=92825
Или пак е сложена не където трябва???? Или трябваше и нея да сложа на Жълто, за да я видите?
Или пак е сложена не където трябва???? Или трябваше и нея да сложа на Жълто, за да я видите?
Модераторите не са ви враг!
- Бижутера
- Контакти:
pfclitex, как може посред нощ да изкараш толкова енергия и сила да спориш и да се караш не мога да разбера...сега поне доволен ли си? 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!