Берое - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Берое - Черно море
Някой знае ли от Ч.Море последно колко трайно контузени има,болни,неразположени, чувстващи болки и нелепо контузени на последната тренировка преди мача? 

Каква ни е групата за мача 

ludiq1913 написа:Каква ни е групата за мача
Само Колю Спасов не се е оплаквал от контузии до сега

Здравко Лазаров ще е в групата за мача. 

- RumenShumaher
- Контакти:
Мачът е чиста двойка нямат шанс Берое срещту Морето Зарковци нямате шанс досегашните ви победи бяха на късмет.Прогноза 0-2.
Не се панирайте моряци,Берое ли ще ни изплапшат?Да гледаме реално нещата,и ПСВ надиграхме и черноморец и локо и ботев.Няма да е лесен мача,но е твърда 2ка.
Не знам дали мача с Берое е твърда 2, но виждам, че когато един отбор има ръководство, собственик, които желаят да развиват отбора си ( говоря за Черноморец ) нещата се оправят. Когато не ти се дават пари за отбора нищо не става. 

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
morqka93 написа:Не се панирайте моряци,Берое ли ще ни изплапшат?Да гледаме реално нещата,и ПСВ надиграхме и черноморец и локо и ботев.Няма да е лесен мача,но е твърда 2ка.
...

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- Sagittarius
Ние сме по-класния отбор от Берое,много по-класния и би трябвало да бием.Чувам слухове за финансови проблеми там,нередовно плащане на заплати,а такива неща не може да не натежат.Както обаче не може да не натежи отсъствието на Кривия.Спортист Своге удари Локо Пд 2:1,Берое ги попиля там на Лаута....абе само нас биха
,нещо като Беласица миналата есен-всеки ги тупа като брашнян чувал,но ние паднахме от тях
.Успех утре на тези които ще ходят в Стара Загора,да се върнете с главата на Берое под мишница,защото Локо Сф пак се подигра с Левски,Черномроец бие,ЦСКА се спъна....схемата е такава,че не бива да изоставаме повече,а спъването на грандовете е добре дошло да компенсирахме глупостите които направихме на Лаута най-вече 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
- Nevertheless
- Контакти:
Очаквам Черно Море да победи и това да сложи началото на по-добро представяне на отбора занапред.
Берое са симпатичен отбор и не ми е много приятно, че ще стартираме точно срещу тях.
Ако не се получи, ще е зле за Морето.
Надявам се въпреки всико този мач да обърне нещата и от него да започнат успехите ни.
Нека срещата да се изиграе и после ще бистрим положението.
Успех Моряци !!
Берое са симпатичен отбор и не ми е много приятно, че ще стартираме точно срещу тях.
Ако не се получи, ще е зле за Морето.
Надявам се въпреки всико този мач да обърне нещата и от него да започнат успехите ни.
Нека срещата да се изиграе и после ще бистрим положението.
Успех Моряци !!