koko_1914 написа:Шампионска лига на клубно ниво !!! Но много по-голям е зарядът, който носи едно световно първенство вдигащо цели нации на крака !!!
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
koko_1914 написа:Шампионска лига на клубно ниво !!! Но много по-голям е зарядът, който носи едно световно първенство вдигащо цели нации на крака !!!
Lord VOODOO написа:На национално ниво Световното първенство разбира се.
На клубно ниво... тук в Европа най-много тачим ШЛ, просто защото си е нашият турнир, но лично според мен най-престижно е Световното Клубно Първенство, защото на него играят шампионите на континентите и се излъчва най-добрият отбор на планетата за сезона! А поне според мен е далеч по-престижно да си шампион на света, вместо шампион на Европа!
flashfreak написа:ludiq1913 написа:levski___ написа:Според мен това е шампионската лига ,наи-добрите отбори с наи-добрите футболисти .
Вижте промото на кеш за изминалата година- http://www.vbox7.com/play:af244121
Промото е добро, но няма нито един кадър от един от най-великите мачове, които са се играли в този турнир - Челси-Ливърпул 4:4
Егати занижения критерий ако това е велик мач... Мач на два отбора с ПЛАЧЕВНИ защити, голове влизат откъдето я ритнат.. трагедия и на вратарските постове (в този мач). Това ако е велик мач не знам. Сигурно мога да изброя 10 по-велики мача, които са завършили 1-0 или 2-1
Иначе не бъркайте комерсиален с велик. Шампионската лига е най-популярният и комерсиалният. Но най-великият турнир, чакан от всички нации си е Световното, няма по-яки емоции.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта