А КОЛОВАТИ С/У КИПЪР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Re: А КОЛОВАТИ С/У КИПЪР

Мнениеот ivo1964 » 07 сеп 2009 11:19

I have a dream... Искам Мъри да ни класира са СП, после да станем пак 4-ти и тогава ... не мога да си го представя. Няма да е попаднал сред добри играчи, а той лично ще ги е събрал. Няма разлика ,нали? Но важното е да е ТОЙ!

Потребителски аватар
iori
Контакти:

Мнениеот iori » 07 сеп 2009 11:21

Докато се експериментира стая пуста отбрана така, такива като стоянов и тинката са одавна бита карта, секи мач различни нестава. Ако стоянов беше толко добар нямаше да рита в пета глуха в япония.Секи мач отзад дупки :?:
Последна промяна от iori на 07 сеп 2009 11:22, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQuXQZcGXjvSnqBZOZRo_xvL7OsSlqmCWs1xvstjpwB7sN32tJn[/wrapimg][wrapimg=]http://sporta.bg/pictures/3988285_160__[/wrapimg]

mitko007
Контакти:

Мнениеот mitko007 » 07 сеп 2009 11:21

zlatan написа:И мен не ми пука какво мисли Кауна за Котев. Котев играе страшно в ЦСКА и е един от най-добрите български защинци в момента. Коловати, Томашич, Топчо, Мечо и Клечо ги знаеме какви играчи са....пълен ташак. Извиниявам се предварително но трябва да кажа че Мъри е страшен нещастник, да скочи по този начин срещу Котев и да каже че играчите на ЦСКА не стават.....Честно казано пред варианта да го гледам Кауна още години напред...предпочитен Италия да ни убие в Торино и да се махат заедно с Сираков !!!

mitko007

* Лично съобщение

ти човек ли си или червен гамен,бе.Затова сте турци ето затова мишок,в сряда турците играят с босна ходи да викаш за тях,мишка с мишката червена и то злобна.злобните хора живеят кратко.

прасни 2 дебърцина и легай......

toni petrovv
Контакти:

Мнениеот toni petrovv » 07 сеп 2009 11:32

ей не може да се коментира безпристрастно и без заяждане на клубна основа/а и на етническа - какво значи това вие сте турци, вие сте цигани/!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 сеп 2009 11:41

Като удавници за сламки сте почти всички и само чакате някоя клюкарска медия да напише поредната глупост за да почнете да плювате.

Медиите ни ръсят бози след бози. Вчера Иван Ченчев, оня същият, който бе подстрекател феновете на ЦСКА да нахлуят на терена в Ловеч ми идваше да му откъсна тиквата, затова че прави аналози между трагедията в Охридското езеро и неповикания Иван Иванов при мъжете :evil:

Това, че пък Котев бил спасен от линч на полувремето забележете, кой е източника: ТЕМА СПОРТ - no comment
Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 сеп 2009 11:46

Лично на мен, Котев не ми харесва как играе в националния (мачове на цска не гледам, така че за там не знам). И Стоянов не ми харесва. Тинката като халф мисля е по-добър. Но определено той и Манолев бяха мног по-добри от Котев и Стоянов. Мъри така и не поглежда за защитници по морето например.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 сеп 2009 12:01

metodito написа:Лично на мен, Котев не ми харесва как играе в националния (мачове на цска не гледам, така че за там не знам). И Стоянов не ми харесва. Тинката като халф мисля е по-добър. Но определено той и Манолев бяха мног по-добри от Котев и Стоянов. Мъри така и не поглежда за защитници по морето например.

По принцип харесвам Манолев, но през първото полувреме игра много зле, просто беше забравил че е защитник и трябва да си уплътнява зоната. Ако искаш гледай пак мача, в частност първото полувреме. Котев игра слабо, но не беше само той. Халфовете изобщо не помагаха в защита, всички бяха тръгнали да вкарват голове. Така не става, видя се и от мачовете на Левски с Дебрецен, но Мъди не може да го проумее. Ние нямаме играчи, които да играят със схемата на Испания и това не е повод на Кауня да се оправдава, напротив неговата работа е да намери схема, която е най-добра за играчите с които разполагаме. Националният селекционер не е този, който може и има време да изгражда нови умение у играчите, точно затова той трябва да нагласи схемата и начина на игра, съобразявайки се с техните качества.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 сеп 2009 13:19

toni petrovv написа:
Blue Monster написа:
POPCORN написа:Брато знаеш колко ми пука какво мислят за Котев ?В ЦСКА играе и един то най-добрите защитницит в България.Аз си го харесвам, а Мъри да се оправдава само с играчи на ЦСКА не иде!Така, че ако ще го направят най-големият некадърник, за нас феновете на ЦСКА си е уникален!

Аз Мъри не съм го чул да казва, че Котев е некадърник. Просто игра мноооого под възможностите си. А сега вие пак нападате Мъри, че се оправдавал с играчи на ЦСКА. Според теб трябваше да го остави до края на мача ли. Айде свалете тези червени очила. :!: 8-)

е той каза, че в цска не се играе правилно!това го каза по канал 3!

Не е казал такова нещо!Каза,че в неговата схема защитниците играят по-напред и са натоварени с изнасянето на топката с цел да изнесем играта и да има свободни хора за пас в полето на противника,нещо,което в ЦСКА не се прави.Вижте само как Котев и Иванчо чистят топката в ЦСКА и се чака на халфовете да изнасят играта.Никъде не е казал,че това не е правилно,просто не е според неговата схема.Престанете с тези атаки срещу Мъри,Котев трябваше да бъде заменен дори преди почивката,но треньора не го направи от уважение.Илиян Стоянов може да изнася добре топката,има доста добър пас,но има нужда от сигурен човек до себе си,вярвам,че Пелето ще се справи с тази задача.За мен перфектната двойка е Тунчев-Топузаков.
Последна промяна от acmilan на 07 сеп 2009 13:29, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 сеп 2009 13:22

mitko007 написа:
POPCORN написа:Брато знаеш колко ми пука какво мислят за Котев ?В ЦСКА играе и един то най-добрите защитницит в България.Аз си го харесвам, а Мъри да се оправдава само с играчи на ЦСКА не иде!Така, че ако ще го направят най-големият некадърник, за нас феновете на ЦСКА си е уникален!

И мен не ми пука какво мисли Кауна за Котев. Котев играе страшно в ЦСКА и е един от най-добрите български защинци в момента. Коловати, Томашич, Топчо, Мечо и Клечо ги знаеме какви играчи са....пълен ташак. Извиниявам се предварително но трябва да кажа че Мъри е страшен нещастник, да скочи по този начин срещу Котев и да каже че играчите на ЦСКА не стават.....Честно казано пред варианта да го гледам Кауна още години напред...предпочитен Италия да ни убие в Торино и да се махат заедно с Сираков !!!

Пълен ташак ли са Томашич и Мечо,че с пас на единия и гол на другия отървахме загубата от Ейре,или че Мечо пак вкара и в събота,че видимо раздвижи играта,даде перфектен пас на Берба за гола,който беше несправедливо отменен.Ебати ташака си ти,защото гледаш през очила,независимо какъв цвят са.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 сеп 2009 13:26

FK_Montana написа:[offtopic]между другото на полувремето в съблекалнята, Мъри и Кишишев са тръгнали да защитават Котев от нападките на С.Петров и Пелето[/offtopic]

Съжалявам,че пиша трето поредно мнение,но Мъри никога не би нападнал някой свой футболист и би го защитил,както сега Котев,човекът си е много коректен,не мога да разбера тази помия по него :shock:

Върни се в “Национален отбор”