СУПЕР БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: СУПЕР БЪЛГАРИЯ

Мнениеот mike28 » 06 сеп 2009 01:29

Много бъркаш, при него проблемите са други. Стигна едно ниво и не намери начин да премине нататък, остана си до там. За Левски- със собственик, разбирач като Батков- никой треньор не може да постигне дългосрочни успехи- ето последния случай- иззел функциите на Достанич и се разпореждал как да тренират :shock: За Литекс- казах ти, след 2-те титли, никой треньор не можа да постигне нещо с този отбор, нито Ицках Шум, нито Ферарито, нито Стоикица, нито Петрович, нито Младенов или Йешич.
За националния- това е заварено положение, не бързайте да го обвнинявате за всичко. Хайде застани ти на негово място и се опитай да мотивираш Бербатов, двамата Петрови или един Божинов.
Относно Левски- с тях спечели всичко, не тръгна да подменя навреме състава и това му изяде главата- тия момчета нямаше какво повече да постигнат, 2 слаби мача с Тампере буквално означаваха изгубен цял сезон предварително. Само си спомни края на предния сезон, как Левски мачкаше всичко, примерно последния мач, обърна Литекс на Герена от 0-2 (ако не греша) до 6-2, размаза и Локо Сф и доста от другите отбори с разлика и класа.

Потребителски аватар
Пирин Благоевград
Контакти:

Мнениеот Пирин Благоевград » 06 сеп 2009 01:30

Какво пак ви е виновен Стоилов бе? Вижте какъв отбор му оставиха и резултатите на предишните треньорчета - двама от, които и в Африка ги разбраха, че са завършение идиоти. Днеска пак през първото полувреме обичайните заподозрени се разхождаха по терена без да им пука много-много. Футболистите ни са всички резерви в отборите им, а тея, които играят редовно ги скъсват от критики. Немаме абсолютно никакъв футбол - камо ли футболисти! Черна гора е държава с население колкото Пловдив и имат по-добри футболисти от нас. Аре слезнете на земята малко!
„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 06 сеп 2009 01:39

Пирин Благоевград написа:Какво пак ви е виновен Стоилов бе? Вижте какъв отбор му оставиха и резултатите на предишните треньорчета - двама от, които и в Африка ги разбраха, че са завършение идиоти. Днеска пак през първото полувреме обичайните заподозрени се разхождаха по терена без да им пука много-много. Футболистите ни са всички резерви в отборите им, а тея, които играят редовно ги скъсват от критики. Немаме абсолютно никакъв футбол - камо ли футболисти! Черна гора е държава с население колкото Пловдив и имат по-добри футболисти от нас. Аре слезнете на земята малко!

Това подчертаното кърти! :shock:
Тия футболисти да не са с дългогодишни договори в нац.отбор ле? :lol:
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Пирин Благоевград
Контакти:

Мнениеот Пирин Благоевград » 06 сеп 2009 01:45

BGarmy написа:
Пирин Благоевград написа:Какво пак ви е виновен Стоилов бе? Вижте какъв отбор му оставиха и резултатите на предишните треньорчета - двама от, които и в Африка ги разбраха, че са завършение идиоти. Днеска пак през първото полувреме обичайните заподозрени се разхождаха по терена без да им пука много-много. Футболистите ни са всички резерви в отборите им, а тея, които играят редовно ги скъсват от критики. Немаме абсолютно никакъв футбол - камо ли футболисти! Черна гора е държава с население колкото Пловдив и имат по-добри футболисти от нас. Аре слезнете на земята малко!

Кърти къртачо с дикело у глави - еднаш и повече не повтаря. Са се аргументирай, за да те разбера ;)
„Ако ми кажете, че не обичам Македония – извадете ми едното око! Ако ми кажете, че не съм българин - и двете“ - Ванче Михайлов

Потребителски аватар
ivaylito
Контакти:

Мнениеот ivaylito » 06 сеп 2009 01:50

И какъв отбор му оставиха?Като не му харесва да ги смени имаше доста месеци за подготовка да беше извикал който му е нужен.В националния има менъджерски интереси,връзкрачета и всякаква измет.Той като е голям треньор да удари по масата да не се влияе от други хора и интереси.Ако се оставя всеки да му се бърка в работата нищо добро не го чака.Бербатов,Мартин,Стилян няма значение кой е като не играе да го вади и толкова,ако не му се играе да не ги вика.Футболистите трябва да имат респект от него,а не идват да разходят фланелката,да си направят някоя друга снимка,да излязат вечерта на заведение да се утешават в прегръдките на някоя фолкпевица и после да си заминават за Англия или там кудето играят без да им дреме за национала.Има много които играят без желание и то се вижда,който не му се играе да не го взима това е.Аз лягам пожелавам ви лека нощ и дано дойдат добри моменти и да обсъждаме тях,а не да се заяждаме тука и да се дъвчем един друг.Приятна вечер

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 сеп 2009 02:16

Добре, а кой от предните треньори успя поне частично да се пребори с тези проблеми? Никой, нали? И ти искаш Мъри за 3 мача да промени генерално установени с години порядки. Да обърне из основи нещата, да се пребори с тежката бюрокрация във БФС, да разкара мениджърските интереси и същевременно така да балансира, че да угоди на всички... е, все още не се е родил този човек, дето за кратко време ще направи всичко това. Вие гледате само мачовете и резултатите, чакай малко, футбола не е само това. Та за бога- националите нямат база, Мъри може последния сезон да се представи зле на Герена, ала с Наско оставиха нещо много ценно- най- добрия терен в страната, двамата изрично настояваха за това.
Не можеш. да отречеш, че и Мъри и Наско непрекъснато настояват да се подобри състоянието на терените- това е една база, която е изпълнима в сравнително кратки срокове и ще даде резултат веднага, докато например дивидентите от една детска академия ще се изплатят след минимум 4-5 години , и т.н и т.н.

BGarmy
Контакти:

Мнениеот BGarmy » 06 сеп 2009 02:26

Пирин Благоевград написа:
BGarmy написа:

Кърти къртачо с дикело у глави - еднаш и повече не повтаря. Са се аргументирай, за да те разбера ;)

Макет не сакаш ли подчертаното?
Но ще ти го кажа накрадко......
Всеки треньор, сам си избира играчите,няма значение кой е играл при Петкан и Драган,сакаш ли? :oops:
И ако си забелязал през последните 10 години само Берба,Марто и Стенли са дългогодишни национали, и да обвиняваш старите треньори за сегашната игра е доста смешно. ;)
Никой не е виновен че днес имаше само 2 играчи на ниво.
Изображение

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!

Потребителски аватар
Пирин Благоевград
Контакти:

Мнениеот Пирин Благоевград » 06 сеп 2009 03:15

ivaylito написа:И какъв отбор му оставиха?Като не му харесва да ги смени имаше доста месеци за подготовка да беше извикал който му е нужен.В националния има менъджерски интереси,връзкрачета и всякаква измет.Той като е голям треньор да удари по масата да не се влияе от други хора и интереси.Ако се оставя всеки да му се бърка в работата нищо добро не го чака.Бербатов,Мартин,Стилян няма значение кой е като не играе да го вади и толкова,ако не му се играе да не ги вика.Футболистите трябва да имат респект от него,а не идват да разходят фланелката,да си направят някоя друга снимка,да излязат вечерта на заведение да се утешават в прегръдките на някоя фолкпевица и после да си заминават за Англия или там кудето играят без да им дреме за национала.Има много които играят без желание и то се вижда,който не му се играе да не го взима това е.Аз лягам пожелавам ви лека нощ и дано дойдат добри моменти и да обсъждаме тях,а не да се заяждаме тука и да се дъвчем един друг.Приятна вечер

Ивайло,

Ти си противоречиш. Ами нали Стоилов това прави - вика си негови играчи. След, като ги разкара куците коне Венков и Иванов(и други), които ги налагаха с цел да ги продадат - Кишишев ни е най-постоянния играч. Ти не си ли доволен от тая промена? Нали Стоилов му каза на дебелия Венци да си чеше задника и да не се занимава с отбора! Е, кажи преди него некой да ги е отбил на мениджъри, президенти и прочие? Тия илюзий, че се викат хора на дадени мениджъри ги създават 2 про чорбарски сайта и на всички ни е ясно защо - без интриги в Гоцев Аборигеностан неможе.

Потребителски аватар
Пирин Благоевград
Контакти:

Мнениеот Пирин Благоевград » 06 сеп 2009 03:17

BGarmy написа:Макет не сакаш ли подчертаното?
Но ще ти го кажа накрадко......
Всеки треньор, сам си избира играчите,няма значение кой е играл при Петкан и Драган,сакаш ли? :oops:
И ако си забелязал през последните 10 години само Берба,Марто и Стенли са дългогодишни национали, и да обвиняваш старите треньори за сегашната игра е доста смешно. ;)
Никой не е виновен че днес имаше само 2 играчи на ниво.

Не го разбрах подчертаното.
За играчите - нали и аз това казвам? Че играчите ни не отговарят на претенцийте на некои тука и требва да се гледа малко по-реално на нещата.
Стоилов го изкараха, че все едно е преебал отбор световен шампион, а му оставиха отбор раздиран от скандали и изпуснал да се класира за световното, отбор който не можа да бие Малта.А за униженията от Шотландия, Сърбия и други просто не искам да се сещам. Никъде не съм казал, че предишните треньори са виновни за сегашната игра. Нема как иначе, защото нема никаква логика - от както Стоилов стана треньор отбора се подобрява. Сега сме зле, преди бехме трагични. Просто немаме футбол.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 сеп 2009 09:36

Просто немаме футбол.

Eто това е тъжната истина, която малцина могат да осъзнаят. Просто около Левски, ЦСКА, че и Литекс гравитира една известна групичка от журналисти , която така се е усъвършенствала да прави от мухата слон и до такава степен ни заливат ежедневно със статийки, новини, жълтини и всякакви други простотии, свързани с тези отбори, че повечето наистина вземаме да си мислим, че сме велика футболна нация. Всеки отбор, който не е от топ 20 на Европа автоматично се счита за евроанонимник и се очаква едва ли не, да ги бием с разлика. Идва обаче есента и жалката истина лъсва- хората играят, при това професионално подхождат към всеки мач, не спират до последния сигнал ( Бате, Тулуза, някой? )и така всяка една година. Това което се случи 2006 и отчасти 2007 е по скоро изключение от правилото, отколкото някакво закономерно събитие, не случайно след това последва срив в представянето на нашите отбори в Европа. Миналата седмица ако се не лъжа излезе една статия, в която се каза това;
Българското футболно първенство е на 43-то място в класацията на шампионатите в света, съставяна от Международната федерация по футболна история и статистика (IFFHS). Нашата "А" група има 330 точки, като пред нас са шампионатите на държави като Камерун, Ейре, Узбекистан и Сингапур. Е, какво да говорим?

Мисля, че последното изречение казва всичко...
В крайна сметка не, че казах нещо ново, което всички ние да не го знаем, обаче е факт, че честичко ги забравяме тези факти.

Върни се в “Национален отбор”