ЦСКА прати Дормушали Саидходжа в Литекс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

skarab
Контакти:

Re: ЦСКА прати Дормушали Саидходжа в Литекс

Мнениеот skarab » 31 авг 2009 21:02

PFC Litex написа:Относно трансферната политика на Литекс на тема ДОГОВОРИ сме железни, поне там ни бива :!:

3. Литекс взема под наем с опция за закупува :!:

След горните 2 твърдения става ясно горе-долу какъв е бил договора. ;)
Или поне моите предположения са такива.

"Бившето "канарче" ще играе в Литекс до края на сезона, след което "оранжевите" ще могат да откупят правата му от ЦСКА. Саидходжа има договор с "армейците" за още три години, но едва ли ще се завърне при "червените", след като не е желан от треньора Любослав Пенев." blitz.bg

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 31 авг 2009 21:09

Със сигурност на много няма да им допадне отново моето мнение: Саидходжа е много добър, даже отличен футболист, но за Ботев, а сега вече и за Литекс. Нищо лично против тези отбори (винаги са ми били слабост, особено Ботев!), но при създалата се конкуренция в ЦСКА, при ВЕЧЕ предстоящите мачове в ЛЕ, след привличането на 2-мата парагвайци и Платини (де да беше поне племенник на онзи, истинския :lol: ), просто и за самият Муши ще е по-добре в Литекс. Любо, както се вижда, не разчита на него, не защото е слаб. Просто схемата е такава. В момента изобщо не играем с таран и, както се вижда, справяме се. А и от чисто икономическа гледна точка си е мого по-изгодно.

Потребителски аватар
redrOck
Контакти:

Мнениеот redrOck » 31 авг 2009 21:10

правилно решение, след като имаме толко много нападатели няма смисъл да стои и да е резерва

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 31 авг 2009 21:11

Yobs1912 написа:Що не ни го върнахте бе ? :lol:

Най-вероятно не сте го искали :roll:

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 31 авг 2009 21:19

Абе добро решение. Този Нифлор много пропуски направи срещу БАТЭ и се отнесе несериозно към мача. Дормушали съм сигурен, че ще се наложи добре. Любо Пенев много пренебрежително се отнесе към това момче. Левскар съм, ама го съжалих. Нека продължи кариерата си в добри отбори и нека бъде в добра форма. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 31 авг 2009 21:25

Blue_AvalanchE написа:Абе добро решение. Този Нифлор много пропуски направи срещу БАТЭ и се отнесе несериозно към мача. Дормушали съм сигурен, че ще се наложи добре. Любо Пенев много пренебрежително се отнесе към това момче. Левскар съм, ама го съжалих. Нека продължи кариерата си в добри отбори и нека бъде в добра форма. ;)

Не го съжалявай - все пак ще играе в Литекс, не в Бацова махала. И Любо не се отнася с никого пренебрежително, просто така си прави отбора. На който не му харесва - продължението сме го чували ;) А за Нифлор си абсолютно прав.

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 31 авг 2009 21:25

ivo1964 написа:

Селянина няма пари. Жалко за Ботев.
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 31 авг 2009 21:26

Blue_AvalanchE написа:
ivo1964 написа:

Селянина няма пари. Жалко за Ботев.

+1

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 31 авг 2009 21:27

Винаги съм смятал, че мястото на Муши е в ЦСКА Неразбирам защо Любо не го иска ?

Аз вече поставих ведбъж този въпрос във форума, но съм повече от убеден, че Саидходжа е по-добър от Руи Мигел. А що се отнася до схемата.........не ми се мисли, когато на ЦСКА е необходимо да вкарва голове, има 15-тина минути до края и Спас Делев започва да скача за високите топки в противниковото наказателно поле

Върни се в “Литекс”