Бижутера написа:леле съдията как нагло подпря юнайтеддд...не даде чиста дузпа за арсенал и измисли такава за барби и компания....безкрайно съм разочарован от съдийството![]()
Нарочно го подкупих да ви гадно на такива хейтъри.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Бижутера написа:леле съдията как нагло подпря юнайтеддд...не даде чиста дузпа за арсенал и измисли такава за барби и компания....безкрайно съм разочарован от съдийството![]()
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
moonlight написа:Все пак Бербо влезе в игра 3 минути преди това. Аз не съм му най-големия му фен ,ама да го упрекваме за такъв пропуск.На всеки се случва да пропусне , но последните мачове преди този игра добре. Странно защо САФ го остави резерва.
Lord of memory написа:Бижутера написа:леле съдията как нагло подпря юнайтеддд...не даде чиста дузпа за арсенал и измисли такава за барби и компания....безкрайно съм разочарован от съдийството![]()
Нарочно го подкупих да ви гадно на такива хейтъри.
а ти що се скри след финала на ШЛ бе мишко, един месец преди тва разправяше как барса била жалък отбор а на финала кво стана?
плъх си и плъх ще си останеш
Чудиш се защо Съра го е оставил резерва...Ами и миналата година беше резерва във важните мачове, в такива мачове се иска "битка" на терена, необходими са играчи като Рууни и Флечер, които да си оставят дробовете на терена, а не манекени напред... Ако някой не го е разбрал това все още значи е много далече от играта
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.
4400 написа:moonlight написа:Все пак Бербо влезе в игра 3 минути преди това. Аз не съм му най-големия му фен ,ама да го упрекваме за такъв пропуск.На всеки се случва да пропусне , но последните мачове преди този игра добре. Странно защо САФ го остави резерва.
Чудиш се защо Съра го е оставил резерва...Ами и миналата година беше резерва във важните мачове, в такива мачове се иска "битка" на терена, необходими са играчи като Рууни и Флечер, които да си оставят дробовете на терена, а не манекени напред... Ако някой не го е разбрал това все още значи е много далече от играта...
Pro-European написа:спокойно, Бербатов ще играе добре и ще вкара срещу Фулъм.
и в някои други мачове без значение
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост