Супер, Супер брутална статия за Мъри Стоилов

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

alex2
Контакти:

Re: Супер, Супер брутална статия за Мъри Стоилов

Мнениеот alex2 » 29 авг 2009 12:57

а на мен ми хареса..............вярно,че е много вулгарна обаче..........само се замислете колко верни неща е написал тоя идиот(100% е бил нокаут пиян)за мен лично най-радостното е ,че за пореден път разкриха мъри!

Потребителски аватар
Любимец13
Контакти:

Мнениеот Любимец13 » 29 авг 2009 12:58

Аз не разбирам в България какъв е критерия за добър треньор !!!!

КОЛКО ДЕЙСТВАЩИ В МОМЕНТА ТРЕНЬОРИ В БЪЛГАРИЯ МОГАТ ДА СЕ ПОХВАЛЯТ С ТОВА, ЧЕ ОТБОРА ИМ Е ИГРАЛ В ГРУПИТЕ НА ШЛ ИЛИ Е ИГРАЛ ЧЕТВЪРТ ФИНАЛ В УЕФА ???
ОТГОВОРА : САМО ЕДИН И ТОВА Е МЪРИ СТОИЛОВ ...... Всички останали критерии можете да си ги сложите на едно интимно място , ако то в момента не е заето от нечие мъжко "достойнство" :)

Останалите почти 95% треньорчета у нас не могат да се похвалят дори с това , че са ставали шампиони на БГ с отбора си !
Последна промяна от Любимец13 на 29 авг 2009 12:59, променено общо 1 път.

vrvolleyball
Контакти:

Мнениеот vrvolleyball » 29 авг 2009 12:58

Значи... уча журналистика , сега ще съм 2-ра година , но като гледам "журналиста" написал това отгоре ... :shock: :idea: Навъдиха се 1000 САЙТЧЕТА , които предават лайвскор мачове , които бъркат резултати , статистики и т.н. ... Защо ? Защото там работи този ДРАСКАЧ ! Стилът му на писане , е точно същият и като на Бостанджията ... Явно , той е пъдаря , разгневен , че Мъдьо му е отмъкнал няколко любеници изпод носа и в момента е уволнен от кмета на селото ... Та в такъвя случай помислил си да пише в "спортен сайт" ... Ало ГОСПОДИНЕ кой бяхте вие ? Да не би пък , заради същите низости от страст към парите изоставихте сламената колиба на къра и пренесохте книжовния си език на страниците на този "сайт" ... Пълни отрепки ... Има ги навсякъде ! И ще ги има !

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 29 авг 2009 13:09

danko_sot написа:Аз пак ви казвам, обърнете внимание на моралния аспект в статията. Не ми дреме къв треньор е Мъри, може да е супер слаб или много добър, но не е това важното в случая. Важна е моралната страна на нещата. Та този пе.....с нарича няколко пъти Мъри ***** в статията. Ква е тая спортна журналистика. Кво е тва бе? Аз ако съм на Мъри шъ отида с един пистолет и щшъ го гръмна тоя

Виж сега, това си е спИртна журналистика!... Самият автор ти казва, че в 1 ч. и нещо вече ще си ляга... А до това време нали се сещаш как се е подредил /то му личи и по правописните грешки/?! :oops:
Тоя беше главен редактор на "Меридиан мач", когато вестника се издържаше от Гриша Ганчев. Сещате се какви дитирамби се лееха за "великият" провинциален отбор и неговият благодетелен местен феодал! В по-малка степен се хвалеше и червеният отбор /все пак феодала е цесекар/... А каква помия се изливаше върху "говедата от Долината на глинените гърнета"?... И така беше докато Ганчев им спря паричките... Сега вече конюнктурата е друга и статиите вече са други - въпрос на хранене!... За съжаление такава ни е журналистиката - деградирала, гладна та чак алчна и неспазваща никакви етични и морални норми!!! :(
Всъщност, статията му не открива топлата вода по отношение на Стоилов, а само показва че има паднал и сега е момента да бъде сритан безнаказано!!! МОРАЛ?! :oops:

П.П. А, забравих! Колкото до това, че "журналистите" като този и списващите издания от сорта на "Шок" и "Уикенд" пишат неистини и употребяват обидни и гадни квалификации... Щом засегнатият не ги съди, значи "косъмът му не е чист", според мен!!! :geek:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
iskren
Контакти:

Мнениеот iskren » 29 авг 2009 13:14

Омагьосан кръг
Сезоните летят, в Литекс вършат едни и същи глупости. Защото едни и същи лакеи тупат по гърба Гриша Ганчев и го заблуждават. "Бяхме трагични в Борисов, смачкаха ни", призна Мъри. Лакеите обаче чертаеха светло бъдеще, въодушевени от случайната победа.
Сега ще си измият ръцете със Стоилов, както го направиха с предишните. И ще останат да тупат гърбовете на Ганчев и новия треньор. До следващото БАТЕ, Зимбру или Македонска слава.
Батков вън от ЛЕВСКИ!

Fichango
Контакти:

Мнениеот Fichango » 29 авг 2009 13:23

Мъри да покаже колко е добър в Хасково например. Да видим как ще измъкне тоя отбор от кризата

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 29 авг 2009 13:33

Прочетох внимателно статията и си давам сметка, че тоя човек даже не си е направил труда да гледа мача.
Клепчо, позволявам си обидите, защото сам е писал вулгарно, Мъри ли не вкара стоте положения пред вратата на БАТЕ?
Като играха, сякаш са спънати коне, какво да стане?
Литекс не е това, което беше много преди Мъри.
Знаеш ли кога показаха, че нямат манталитет?
Стана преди много години в един мач с Левски, който започна от 3:1 за Литекс и свърши 4:3 за Левски.
В България ни липсват много неща, особено като излезем за мачове в Европа.
Проблема не в Мъри, а в дечурлигата дето в квартала играят на "мешаница".
Няма нито един сериозен треньор, който да ги научи да играят истински ефективен футбол.
Това означава, че от три положения вкарваш две и оставяш противника да изнемогва и да му се късат краката.
За справка Селтик и Арсенал.
И после Венгер ти вика 1:0 е огромен резултат, за 2:0 да не говорим.
Той е космически.
Да ама с футболисти с манталитет и треньор, който не адмирира игра на кърпа място.
Това между другото става и като се елиминират такива псевдожурналистчета, като Ивайло Ангелов.
За такива всяко докосване до топката на любимия отбор е върховна техника от епохален характер, нямащо равно във всемирната история.
Делев е велик, Пеле пасти да яде.
Тъпаци!
Говорите за Люпко, ами вземете му успехите - Шампион на Европа - факт.
Същото с Мъри - четвъртфинал в УЕФА, отбор в ШЛ.
Сега Чичиното, го величаят за изпусната шампионска титла и четири мача в Европа, от които два равни с тотално боси съперници.
Ебати разбирачите от футбол, ставате ми безинтересни.

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 29 авг 2009 13:34

danko_sot написа:http://www.sportline.bg/news/43003/Сивите-гъски-накараха-Мъри-да-заживее-в-свой-алкохолен-свят-в-Ловеч-в-който-си-мислеше-че-е-Тато

Лелеее този е тотален извратеняк, дето я е написал тая статия ;)

Сори,по принцип ни най-малко не съм привърженик на подобен тип статий-но Мъри си го заслужва в случая-време беше да бъде свален на земята-защото Арогантността и мисленето му че е Велик дранеха много хора!
Изображение

Потребителски аватар
Делибаш
Контакти:

Мнениеот Делибаш » 29 авг 2009 13:36

iskren написа:Омагьосан кръг
Сезоните летят, в Литекс вършат едни и същи глупости. Защото едни и същи лакеи тупат по гърба Гриша Ганчев и го заблуждават. "Бяхме трагични в Борисов, смачкаха ни", призна Мъри. Лакеите обаче чертаеха светло бъдеще, въодушевени от случайната победа.
Сега ще си измият ръцете със Стоилов, както го направиха с предишните. И ще останат да тупат гърбовете на Ганчев и новия треньор. До следващото БАТЕ, Зимбру или Македонска слава.

Обществена тайна е и кои са тези гърботупачи! :oops: Ганчев трябваше да изгони Стоилов, но не трябваше да уточнява Станимир или Стойчо... А и оня Духолов разбира от футбол, колкото аз от софтбол! :geek:
В крайна сметка парите са си на Ганчев... Както иска така ще си ги харчи!... А и самият град си заслужава точно такъв отбор!... :mrgreen:
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 авг 2009 13:37

Между другото последният воден от Мъри отбор преди да стане треньор на Литекс остана от първия в класирането на 16 точки разлика.
Литекс миналия сезон и той остана на 16 точки разлика от първия.

Това момченце Георги Миланов, защо не игра в мача срещу Пирин след, като показа перфектна форма с отбелязан гол срещу Локо Мз?

Мъри е страхлив треньор и мислейки си, че като залага на "стари пушки" ще спечели мача.

Гледам му повиквателните за националния отбор за мачовете с Черна гора и Италия - не ни чака нищо добро.

Живко Миланов няма да играе днес срещу Славия, че е контузен той го викал.
Сърмов го разпъват на кръст феновете на Левски след мачовете с Дебрецен, той го е викал в националния.

Общо взето "най-успешния" наш треньор май е само медиино такъв, защото влизането в групи на ШЛ не е подвиг и Левски влязоха там по добри стечения на обстоятелствата и наказанията в Италия по онова време - факт.

Ако човек се замисли реално Мъри, като треньор на Левски, с какво бе по добър от Велев?

Иначе подобни статии не чета, тъй като искам аз да си изграждам виждания по въпросите сам, а не някой да ми ги налага.
Изображение

Върни се в “Литекс”