Грузия-България, 07.09, квалификация за СП 2026

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Грузия-България, 07.09, квалификация за СП 2026

Мнениеот ogrizko » 09 сеп 2025 01:30

Blagoy написа:Нямало наркотици в Неофит Рилски... То ти си на наркотици, така като гледам. В колко български села има наркомани? Били актив и обезпечение къщите и парка. И кой ще се засили като невиждал да купува къщи в някакво залюхано село, че да може Ивелин да обезпечи вземанията на инвеститорите? А и те имотите по документи са на жена му, която всъщност не му е жена, но пък живеят заедно. И като е толкова чист "цар" Ивелин, защо са му десетки фирми с подобни имена? Не може ли с 1-2 фирми да си осъществява изключително "родолюбивите" проекти? Кажи, де, какво крие с тия десетки фирми? Нищо не каза и за хората, с които се е обградил като Киро Брейка. И той ли е чист като сълза според теб?
И, да, разследването на Йоан Запрянов си беше доста добре проведено с факти и документи. На Жечев имаше вероятно някои инсинуации, но и той предостави доста документи, разкази на "доволни" инвеститори и т.н. На Йоан Запрянов кой да му плаща? Капитал му плащат, което си е напълно в реда на нещата - те са му работодател. Други тъпи констатации имаш ли?
Нито ще се абонирам за някакъв кирлив канал в Ютуб, нито ме интересува къде ходят тия бесни селяци Ивелин и свитата му в почивните си дни.
Съвет от мен - спри да летиш в облаците!
И да не забравя - к*р за Ивелин, к*р за Илиан, к*р за Черно море! К*р за всички мьекащи варньенски русоробски селяци!

Благодаря за безсмисленото ти мнение :) Първо - наркотици не ползвам и никога не съм. Друго освен вода или вода с лимонов сок (фреш) не пия. Цигари не пуша. Не консумирам пакетирана храна (чипсове, солети и др. уж храни) както и захар (шоколади, торти, пасти, сладки и прочие). Т.е. бих казал, че се опитвам да бъда здравословен и се храня с плодове, зеленчуци, ядки, месо, яйца и манджи) :) Щом така смело пускаш безсмислени твърдения за хората дето не познаваш на какво са - ясно колко ти е обективно мнението и за Ивелин.... както виждаш аз макар, че дрънкаш абсолютно безсмислици и идея нямаш за какво става въпрос, не пускам твърдения на какво си ти и да преиначавам нещата.

Второ, самият Парк струва стотици милиони като продукт, така че изобщо нямам намерение да коментирам повече глупостите ти дали са обезпечени инвеститорите. Ако инвеститорите наистина виждаха проблем в Ивелин - отдавна да са го изяли с парцалите! Явно все още са на страната на Ивелин в борбата с мафията обаче, колкото и това да не ти харесва!

Трето, много неща са изопачени, лъжливи и криво представени. Акции в Парка не се продават от години, не се емитират и нови такива. Обещанията за печалби са били дългосрочни (след повече от 5 години), а не краткосрочни едва ли не, че от утре ще потекат парите. Тия дето си гледал да "свидетелстват" при Цанов и Жечев - единия е баш престъпник и е пребивал жена си, сина му се отрече публично от него и е правил измами докато е работил в Парка и сега се мъчи да отмъщава ...Симон Милков няма какво да го коментирам дето дори като го викаха в комисията в Парламента беше под национално издирване. А Йоан пък работеше в Парка и е следил и познавал нещата в Парка и едва ли толкова лесно ще се подлъже да тегли заеми или да продава апартамента с цел инвестиция ако е виждал измами наоколо ;) Ама явно като почнаха репресиите с Парка реши да си потърси печалбата по други начини и да намери краткосрочна печалба.

Четвърто, Йоан Запрянов и Капитал са спонсорирани от Америка за България и зад тях стои Иво Прокопиев. Иво Прокопиев пък има интерес да гради соларни и ветропаркове. Ветропарк беше спрян да бъде направен покрай Исторически Парк .....та, според теб защо ли Йоан Запрянов удобно е решил да напише измишльотините си за паравоенни организации и ядрени ракети в община Ветрино ??? Явно вярваш, че има такива неща в община Ветрино щом така убедено защитаваш лъжите и глупостите на Запрянов.... принципно можеш да отидеш да направиш снимки и да ме обориш като ги покажеш къде са ...ама и без ти да пускаш снимки от игра на пейнтбол и да ми го представяш като паравоенна организация :)

Относно Киро Брейка, не знам за миналото му, коментирам настоящето и не виждам проблем в него в настоящето. Единствено изказа му е малко по-груб, но то като цяло хората са толкова заспали и промити мозъци, че напълно си заслужават тоя начин на говорене ...барем нещо им просветне някъде из заспалите мозъци :) Като убеден православен християнин вярвам в разкаянието и в промяната на един човек, затова казах, че гледам настоящето. Аз да не би да съм безгрешен? Но ходя на изповеди и се опитвам да се поправям....

И в тоя смисъл понеже съм леко религиозен и вярвам твърдо в живота след смъртта - затова тук материалното не ми е чак такъв приоритет и мен парите не ме блазнят особено. Затова се чудя и на тъпотията на Бойко, Пеевски и другите мазници дето само крадат и лапат от баницата все едно ще живеят вечно ....някой ден ще дават отговор и няма да им хареса. Ама сега ме дразни, че погубват много души и животи, защото поощряват упадъка, мерзостта, развратеността, низостта и страстите у народа. С тоя начин на управление поощряват наркотиците, алкохола, омразата, разврата, кражбите, убийствата (по пътищата най-малкото)..... Така че на мен това е мотивацията ми да се боря за дадена кауза в която вярвам. Ивелин Михайлов никога няма да има толкова пари да го защитавам ако не му вярвам ;) Но аз не мога да разбера наистина вашата логика .....толкова ли не схващате защо точно върху Ивелин има толкова много репресии, лъжи и черен пиар ??? Защо Ивелин го оставиха с 3,999% на изборите ??? Защо Ивелин и Величие най-малко ги показват по телевизиите или гледат да ги очернят като ги коментират ??? Защо опозицията взе също да се бори срещу Ивелин и да говори толкова срещу него ??? Защо всички се обединиха срещу Историческия Парк и направиха комисия в парламента ??? Защо там изслушваха само едната страна ??? Защо и влогърите толкова скочиха на Ивелин ??? Ако е измамник - защо не скачат така на Бойко и Пеевски ....та те са милиони пъти по-големи измамници и точно вашите джобове пряко са ударени от тях ....вашите роднини умират от болести причинени пак от тях - заради некадърната здравна система, хилядите замърсявания на водата, природата и т.н. Вие сериозно ли не се усещате бе хора ??? Ивелин ли точно ви е проблема ??? Вижте му действията, вие дори това ви е страх да направите да не вземе да ви "измами" нещо със сладкодумството си явно :))) И спокойно, православен християнин е Ивелин, не е секта както се опитват да внушат. И на Атон ходи почти всяка година, и църкви гради, икони се рисуват и т.н.

За мен истината е толкова очевадна, че не мога да разбера дали не сте слепи, честно?!?!?!?! Наистина са ви промили яко мозъците да вярвате, че Ивелин е измамника .....и това както се сещате си е в полза на статуквото и да си останат Бойко и Пеевски во веки веков!!! Да ама не!!! Мафията вън!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Национален отбор”