СКП (2025) - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Re: СКП (2025) - Реал Мадрид

Мнениеот Stones.66 » 23 юни 2025 10:12

Bukay написа:
sapio0o написа:Асенсио на това първенство е скандален просто. :D

Поредното празноглаво пишлеменце в Реал.

Настоятелно призовавам админа на страницата да вземе по-крути мерки към това "пишлеменце" Bukay!! Да не започваме груби и цинични препини тук!!

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 23 юни 2025 12:03

sapio0o написа:Зверска работа чака Алонсо наистина. Не знам дали ви прави впчатление, 15 минути ние нямаме халфове. :D Не си спомням нещо подобно в Реал Мадрид. Какво ги е тренирал Анчелоти 5 години, просто не знам.

Айде пак Анчелоти виновен. Искаш ли да ти препоръчам добър психолог? Както е писал съфорумеца под теб - взехме ШЛ при него, как може да ги е тренирал Изображение.

Бтв, очаквах мексиканците да са много корав отбор (повече и от някои отбори от Южна Америка), а се оказаха супер слаби, след като паднаха дори и от Залцбург, които правят най-слабият си сезон, откакто ги взеха Ред Бул.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 23 юни 2025 13:06

На човек му стига само да прочете изказванията на някои футболисти след Карло. Особено Куртоа и Гюлер говорят за престоя му все едно са били в някой затвор. :lol:
Иначе Родриго май е пътник (дано), вчера дори Виктор Муньос беше предпочетен пред него.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 23 юни 2025 15:28

Карлето е големец, приятел на играчите, селекционер и с методи "ти тука, ти там", потупване по гърба и усмивки вади 1-2 силни сезона от група класни футболисти. Аз ще си спомням завинаги сезоните на Реал през 13/14 и 23/24 под негово ръководство. Клуб като Реал Мадрид обикновено има нужда точно от човек като него, докато някой по-голям тактик например може и да не издържи на напрежението и егото на играчите. Така че Карло Анчелоти за времето си е бил нашия човек. Но и не е случайно, че никога не е защитавал домашно първенство. Аз се радвам, че тази ера приключи. Мисля, че както той, така и клубът усещаха, че е време за промяна.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 23 юни 2025 18:44

Дийн Хаусен определено е находка! Дано продължава така, че и още по-добре занапред. Мисля, че може.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 23 юни 2025 19:58

Малкият в защитата наистина е много стабилен, да видим как ще се доразвие.
На финала между Испания и Португалия пак беше на висота, но определено трябва да вдигне малко физиката понеже с този ръст и с тези килограми няма да може да се "боричка" в по-сериозни мачове и нападатели.

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Мнениеот Furious_Monk » 24 юни 2025 09:24

От двата мача ми направи силно впечатление целият ред и опит за една добре структурирана атака от страна на Реал.

Не мисля, че първият мач срещу арабите бе слаб, само първото полувреме бе такова, но и Ал Хилал имат много качествени играчи, а треньорът им, харесван или не, е бил на два финала в ШЛ и много добре усети накъде отиват нещата второто. Прибра отбора си пред наказателното поле.

Валверде и решителна дузпа на финал в ШЛ да пропусне, бих му простил. Момчето играе със страст и обича отбора, дал е много, надявам се да даде още повече.Показва някаква съвест, ала понякога просто трябва да бъдеш темерут, особено във футбола.Днес се е случило така, утре ще промениш това.

Ибришимов за пореден път блести с експертни познания... Грешките на Раул Асенсио или тези на Серхио, или на Рюдигер били от липса на концентрация... великолепният тактик, който обяснява колко елементарно е да изиграеш едно положение на скорост без да има и една минута на футболен терен, сега пък търси обяснение на грешките на определен тип хора.

Раул Асенсио се доближава до Рамос и до Рюдигер. Не е нито глупав човек, нито футболният му интелект е на ниско ниво, не е и до концентрация... В живота има определен тип хора, които имат много силна воля за победа, съчетано с дух на боец и първична агресия, която понякога е твърде силна, в един момент те правят просто това което искат да направят без да се съобразяват с правилата, чисто инстинктивно.

Има различен тип лидери, мисловни и хладнокръвни-тактици, агресивни и смели- войни, зловещи и жестоки-
плашещи.

При вторият вид, в определени ситуации, егото заслепява действията им.Но точно заради него, в тежки моменти или ще те издънят зловещо, или ще ти поднесат победата на тепсия.

Раул Асенсио ми е любимец, но след две поредни тежки издънки, логично е да седне на пейката. Трябва малко да охлади страстите.

Новото момче Дийн Хуйсен изглежда малко суров по отношение на играта в защита, има върху какво да работи и мога да разбера защо Ювентус са го продали, ако действително са имали сериозна нужда от пари.

Но бога ми, такива пасове дори и полузащитниците се затрудняват да правят. Влюбен съм в техническите качества на това момче, дори и си мисля, че той има всички данни да заиграе като дефанзивен полузащитник тип плеймейкър.

П.П
Това в кръга на шегата.
Раул Асенсио е най-интелигентният футболист на Реал, той първи осъзна, че за да се получи мач, Реал трябваше да заиграе с 10 на терена.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 24 юни 2025 20:14

Онази дузпа трябваше да я дадат на Модрич понеже човека играе последните си мачове с нас и щеше да е хубаво да има поне един гол пък било то и от дузпа.

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Мнениеот Furious_Monk » 24 юни 2025 20:30

Това са дребни подробности. Като фен на мелодрамата, мога да кажа, че нейната сила е в точният момент с подходящото озвучаване и огромната болка.Детайлите са от значение, когато си повярваш, че лайното е златно.

С Модрич нещата са спокойни, естествени, приемливи и разбираеми.

Първо се изхождаш , после обясняваш причината за това и накрая окрасяваш коледната елха с празни думи.Има две професии на които не трябва да вярваш на 90 процента... адвокат и журналист.Сравнение с тях, да си компаньонка е гордост.

Мислех си, ако искаш да победиш врага, разкри своята слабост,След като ти я знаеш, след като той я знае, битката се концентрира в една посока... малко хора гледат в странична посока с идеята да отворят самият център.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 25 юни 2025 00:10

paceto написа:Онази дузпа трябваше да я дадат на Модрич понеже човека играе последните си мачове с нас и щеше да е хубаво да има поне един гол пък било то и от дузпа.

Ха-ха! Модрич също е слаб дузпаджия! Никаква гаранция, че щеше да вкара и той!

Върни се в “Реал Мадрид”