Мнениеот Furious_Monk » 24 юни 2025 09:24
От двата мача ми направи силно впечатление целият ред и опит за една добре структурирана атака от страна на Реал.
Не мисля, че първият мач срещу арабите бе слаб, само първото полувреме бе такова, но и Ал Хилал имат много качествени играчи, а треньорът им, харесван или не, е бил на два финала в ШЛ и много добре усети накъде отиват нещата второто. Прибра отбора си пред наказателното поле.
Валверде и решителна дузпа на финал в ШЛ да пропусне, бих му простил. Момчето играе със страст и обича отбора, дал е много, надявам се да даде още повече.Показва някаква съвест, ала понякога просто трябва да бъдеш темерут, особено във футбола.Днес се е случило така, утре ще промениш това.
Ибришимов за пореден път блести с експертни познания... Грешките на Раул Асенсио или тези на Серхио, или на Рюдигер били от липса на концентрация... великолепният тактик, който обяснява колко елементарно е да изиграеш едно положение на скорост без да има и една минута на футболен терен, сега пък търси обяснение на грешките на определен тип хора.
Раул Асенсио се доближава до Рамос и до Рюдигер. Не е нито глупав човек, нито футболният му интелект е на ниско ниво, не е и до концентрация... В живота има определен тип хора, които имат много силна воля за победа, съчетано с дух на боец и първична агресия, която понякога е твърде силна, в един момент те правят просто това което искат да направят без да се съобразяват с правилата, чисто инстинктивно.
Има различен тип лидери, мисловни и хладнокръвни-тактици, агресивни и смели- войни, зловещи и жестоки-
плашещи.
При вторият вид, в определени ситуации, егото заслепява действията им.Но точно заради него, в тежки моменти или ще те издънят зловещо, или ще ти поднесат победата на тепсия.
Раул Асенсио ми е любимец, но след две поредни тежки издънки, логично е да седне на пейката. Трябва малко да охлади страстите.
Новото момче Дийн Хуйсен изглежда малко суров по отношение на играта в защита, има върху какво да работи и мога да разбера защо Ювентус са го продали, ако действително са имали сериозна нужда от пари.
Но бога ми, такива пасове дори и полузащитниците се затрудняват да правят. Влюбен съм в техническите качества на това момче, дори и си мисля, че той има всички данни да заиграе като дефанзивен полузащитник тип плеймейкър.
П.П
Това в кръга на шегата.
Раул Асенсио е най-интелигентният футболист на Реал, той първи осъзна, че за да се получи мач, Реал трябваше да заиграе с 10 на терена.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.