Купа на България Финал Лудогорец - ЦСКА /22.05.2025 /19:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

nosmoky
Контакти:

Re: Купа на България Финал Лудогорец - ЦСКА /22.05.2025 /19:00 ч.

Мнениеот nosmoky » 21 май 2025 09:30

k20dan4o написа:Ако вземете че паднете има и друг голям недостатък...скъсява се почивката на футболистите с 10 дни, щото баража е на 31 Май. А първия ви мач в ЕКТ ще е на 10 Юли.

Нищо не се скъсява.
Ако паднем, няма да започваме в Европа на 10 Юли.

На линия
Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 21 май 2025 13:49

danko_sot написа:Честно казано не знам дали сме подготвени за подобен сблъсък. Последните ни мачове са срещу отбори, които имат финансови проблеми или не се борят за нищо реално.

Напомпахме самочувствието, но в четвъртък реално ще видим какво е нивото и докъде сме го докарали.

Прогнози няма да давам. Иначе да, бъдещето на Томаш е заложено в тези два мача.

Стига сме залагали бъдещето на Томаш на карта според този мач или евентуален бараж. Реално погледнато в момента не е закономерност да бием Лудогорец, нито да бием Черно море във Варна. Реално преди победата в полуфинала последната ни победа над Черно море беше през май 2023, като преди това имаме 4 равни и 2 загуби срещу тях в 6 мача.

Това, което се наблюдава в отбора е вече изграден стил и подобрени резултати срещу отбори, с които страдахме преди идването на Томаш с общо взето същите футболисти.

Аз съм умерен оптимист, че ще се класираме в Европа и дори мисля, че е по-вероятно да е през купата, но дори и да изпуснем такова класиране все пак се наблюдава израстване като отбор и като отделни единици в него, а и се вижда от самолет, че ни липсва качество на много позиции, да не говорим за дълбочина. Продължим ли да се развививаме по същия начин - ще имаме успехи, неминуемо. Смяна на треньора, който си върши работата добре в сегашните условия само ще забави този процес.

Каквото и да стане не трябва да се стига до смяна през лятото, а нека се надяваме да ни зарадват момчетата, макар да не сме на нужното ниво все още. Лятото като се надгради с поне 3-5 футболисти от класата на дошлите през зимата е съвсем реалистично да станем шампиони още догодина. Само спокойствие и непокътнати вени са ни нужни, всичко друго го имаме.

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 21 май 2025 16:33

dragoni написа:
ivonotbad написа:
soilwork написа:Според мен падаме с 3:0 или 2:0. Нямаме много футболни аргументи. Ако Шопов,Кареасо и Илиев Джуниър са в стартовия състав ще е истинско падение

:lol: :lol: :lol: Сигурно се шегуваш? Те Лудогорец подуенци не могат да бият, че нас ли? Ако им поведем в началото може и да ги разгромим. Все пак е възможно и да се закучи мача, но според мене дори и трудно пак ще ги бием!!!

Ти тяхните мачове не гледай.Те са си близки ухажват се :)
Срещу нас ще скочат за да пратят сините си приятелки в ЛЕ.

Хахха, ухажват се вика. Затова най-добрият им играч си изкара червен картон в "приятелски" мач.
Иначе за мача, мисля, че ще ги биете на 100%, колкото и да не ми се иска. Тези отдавна са във ваканция и нямат никаква мотивация. Ако ще Киро и 100 бона да им даде премия, няма как футболисти отдавна излезли от форма да се стегнат и да заиграят изведнъж футбол, все едно че не са проспали последните 2 месеца.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 май 2025 16:44

Малко е измамно това нещо. Видяхме ги онзи ден на вашия стадион, че когато се стегнат и натиснат газта веднага се усеща разликата.
Имат играчи, които с половин движение наказват грешки !
Мача утре е всичко друго, но не и предсказуем !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 21 май 2025 17:01

И победи сме виждали във финали и загуби.

Отбора не е спечелил и един заключителен мач последните години та да се надяваме на чудото. Всъщност с Виктория Пилзен и с Арда за финала , но е твърде малко.

Позитивното е че стадиона ще е червен , клуба тича , а не върви в правилната посока и рано или късно ще стигнем ниво на средно европейски клуб , което за към момента е максимума предвид средата в която се намираме.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 май 2025 17:26

Tony_CSKA написа:
danko_sot написа:Честно казано не знам дали сме подготвени за подобен сблъсък. Последните ни мачове са срещу отбори, които имат финансови проблеми или не се борят за нищо реално.

Напомпахме самочувствието, но в четвъртък реално ще видим какво е нивото и докъде сме го докарали.

Стига сме залагали бъдещето на Томаш на карта според този мач или евентуален бараж. Реално погледнато в момента не е закономерност да бием Лудогорец, нито да бием Черно море във Варна. Реално преди победата в полуфинала последната ни победа над Черно море беше през май 2023, като преди това имаме 4 равни и 2 загуби срещу тях в 6 мача.

Това, което се наблюдава в отбора е вече изграден стил и подобрени резултати срещу отбори, с които страдахме преди идването на Томаш с общо взето същите футболисти.

Аз съм умерен оптимист, че ще се класираме в Европа и дори мисля, че е по-вероятно да е през купата, но дори и да изпуснем такова класиране все пак се наблюдава израстване като отбор и като отделни единици в него, а и се вижда от самолет, че ни липсва качество на много позиции, да не говорим за дълбочина. Продължим ли да се развививаме по същия начин - ще имаме успехи, неминуемо. Смяна на треньора, който си върши работата добре в сегашните условия само ще забави този процес.

Каквото и да стане не трябва да се стига до смяна през лятото, а нека се надяваме да ни зарадват момчетата, макар да не сме на нужното ниво все още. Лятото като се надгради с поне 3-5 футболисти от класата на дошлите през зимата е съвсем реалистично да станем шампиони още догодина. Само спокойствие и непокътнати вени са ни нужни, всичко друго го имаме.

Аз не го залагам! Мислиш ли, че при две загуби с Лудогорец и ЧМ или Арда Томаш има шанс да остане???

Нещата са много динамични и в живота и във футбола и във всичко. Както разсъждаваш сега, след 2-3 седмица може да мислиш по-коренно различен начин.

Ние това го видяхме. Само преди около 2-3 месеца такава мощна кампания имаше срещу Томаш да напусне. Нали помните лингвистичните анализи в някои подкасти...

Така че нещата много бързо се променят почти в диаметрална позиция.

Иначе за мача сега слушах цялата пресконференция на Томаш. Доста сдържан, умерен, без да се изхвърля. Хареса ми. Така трябва да отговаря старши треньорът на ЦСКА.

Но най-важен е мачът и решенията, които ще вземе Томаш в него. Това е най-важният и ключов мач. Ако го вземе Томаш, баражът дори не е толкова важен. Даже си мисля, че и да паднем после в баража, Томаш може да бъде оставен и за лятото.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 21 май 2025 18:09

Само една лека корекция :
Ако спечелим купата, на бараж ще бъдат третия като домакин и шестия като гост ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

На линия
Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 21 май 2025 19:47

danko_sot написа:
Tony_CSKA написа:

Аз не го залагам! Мислиш ли, че при две загуби с Лудогорец и ЧМ или Арда Томаш има шанс да остане???

Нещата са много динамични и в живота и във футбола и във всичко. Както разсъждаваш сега, след 2-3 седмица може да мислиш по-коренно различен начин.

Ние това го видяхме. Само преди около 2-3 месеца такава мощна кампания имаше срещу Томаш да напусне. Нали помните лингвистичните анализи в някои подкасти...

Иначе за мача сега слушах цялата пресконференция на Томаш. Доста сдържан, умерен, без да се изхвърля. Хареса ми. Така трябва да отговаря старши треньорът на ЦСКА.

Но най-важен е мачът и решенията, които ще вземе Томаш в него. Това е най-важният и ключов мач. Ако го вземе Томаш, баражът дори не е толкова важен. Даже си мисля, че и да паднем после в баража, Томаш може да бъде оставен и за лятото.

Кампанията, която течеше или тече срещу Томаш, откакто е поел отбора ми е известна. Аз моето мнение, че той не трябва да бъде използван като бушон съм го заявил още след като му продадоха Коялипу и в последствие селекцията закъсня и бе недостатъчна с оглед на кадровия ни потенциал. Остава непроменена позицията ми дори и да не се класираме за ЕКТ, което значи загуба на финала и такава в баража..

Моето мнение е, че трябва да сменим чипа, защото извъртяхме много треньори последните години, а истината е, че играчите ни нямаха достатъчна класа за ЦСКА, иначе повечето от треньорите си бяха напълно окей.

Това, което сега виждам е треньорски щаб, който изгради стил, не изпуска съблекалнята и развива футболистите. За повече успехи - трябват по-добри футболисти. Не е виновен треньорът за разликата в класите на Делова, Ето'о и Питас с тази на Локило, Турицов и Исека. Този дисбаланс може да се коригира в селекционния процес, а не в тренировките.

С наличните футболисти и представяне в началото на сезона да сме си осигурили финал и бараж е повече от задоволително, а там вече казах, че не сме били в 9 от 10 мача нито Лудогорец, нито Черно море, за да кажем този не става - да заповяда Бенто, Жезус или Безос.

Нека един път гледаме повече в перспектива, а не се увличаме по краткотрайни емоции и страсти, елементарно е.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 21 май 2025 22:02

Tony_CSKA написа:
danko_sot написа:
Tony_CSKA написа:

Кампанията, която течеше или тече срещу Томаш, откакто е поел отбора ми е известна. Аз моето мнение, че той не трябва да бъде използван като бушон съм го заявил още след като му продадоха Коялипу и в последствие селекцията закъсня и бе недостатъчна с оглед на кадровия ни потенциал. Остава непроменена позицията ми дори и да не се класираме за ЕКТ, което значи загуба на финала и такава в баража..

Моето мнение е, че трябва да сменим чипа, защото извъртяхме много треньори последните години, а истината е, че играчите ни нямаха достатъчна класа за ЦСКА, иначе повечето от треньорите си бяха напълно окей.

Това, което сега виждам е треньорски щаб, който изгради стил, не изпуска съблекалнята и развива футболистите. За повече успехи - трябват по-добри футболисти. Не е виновен треньорът за разликата в класите на Делова, Ето'о и Питас с тази на Локило, Турицов и Исека. Този дисбаланс може да се коригира в селекционния процес, а не в тренировките.

С наличните футболисти и представяне в началото на сезона да сме си осигурили финал и бараж е повече от задоволително, а там вече казах, че не сме били в 9 от 10 мача нито Лудогорец, нито Черно море, за да кажем този не става - да заповяда Бенто, Жезус или Безос.

Нека един път гледаме повече в перспектива, а не се увличаме по краткотрайни емоции и страсти, елементарно е.

Не мисля, че това мнение ще е особено популярно. Имам предвид при две загуби за купата и за баража, Томаш да остане. Разочарованието ще бъде огромно, а феновете са едни от най-емоционалните същества.

Разбирам ти мнението и го уважавам, но и аз не го споделям. Томаш имаше достатъчно класни играчи и време, за да ни класира за ЕКТ. Неуспех за него е и че не ни вкара в първата четворка. Погледни с какви отбори играем сега? Тези победи са добри, но не са обективен критерий струва ми се.

Съдбата на Томаш е в неговите собствени ръце. Нито в тази на феновете като мен и теб, нито дори на Нога и Златков, защото при победа утре как точно ще го махнат? Според няма как и ще остане минимум и за началото на следващия сезон.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 21 май 2025 22:05

Зимната селекция беше добра. Недостатъчна беше, но нямаше фалове в нея. И тримата нови играчи са титуляри и имат нелош принос.
За Коялипу нямаше сила, която да го задържи тук при оферта от Франция.
За привличането на нови добри играчи участието в ЕКТ е съществено условие.
Томаш и отборът трябва да го постигнат това на всяка цена.

Върни се в “ЦСКА”