ВЛ: Ливърпул - Нюкясъл Юнайтед 26.02.2025 г. FT: 2:0

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Нюкясъл Юнайтед 26.02.2025 г. FT: 2:0

Мнениеот kadett1 » 27 фев 2025 07:51

Ent написа:
kadett1 написа:Май си връщаме формата от преди Нова година. Играем , някак си леко, без напрежение и отзад по стабилно, вече. Ако не ни мине котка път тази година ще сме шампиони. Собослай стана много важен в центъра, Макалистър си е постоянна величина, Гравенбех е откритието на сезона. Салах прави сезона на живота си и резултатите за отбора не закъсняваха.

Форма сме губил само в твоята глава. Цял сезон отборът играе равномерно, но при всеки малшанс. допуснат или изпуснат гол, ти рисуваш апокалиптични картини. Както всяка година, нищо ново и ти си постоянен като отбора От всеки неуспешен шпагат вадиш изводи за слаба защита, а след всеки пропуск - ялово нападение. Някой хора така сте си устроени - да виждате само лошото и да се съмнявате вечно.

Даже не можеш да ме подразниш, камо ли да ме ядосаш и не смятам да ти се обяснявам.

Ent
Контакти:

Мнениеот Ent » 27 фев 2025 08:50

kadett1 написа:
Ent написа:
kadett1 написа:Май си връщаме формата от преди Нова година. Играем , някак си леко, без напрежение и отзад по стабилно, вече. Ако не ни мине котка път тази година ще сме шампиони. Собослай стана много важен в центъра, Макалистър си е постоянна величина, Гравенбех е откритието на сезона. Салах прави сезона на живота си и резултатите за отбора не закъсняваха.

Форма сме губил само в твоята глава. Цял сезон отборът играе равномерно, но при всеки малшанс. допуснат или изпуснат гол, ти рисуваш апокалиптични картини. Както всяка година, нищо ново и ти си постоянен като отбора От всеки неуспешен шпагат вадиш изводи за слаба защита, а след всеки пропуск - ялово нападение. Някой хора така сте си устроени - да виждате само лошото и да се съмнявате вечно.

Даже не можеш да ме подразниш, камо ли да ме ядосаш и не смятам да ти се обяснявам.

Изобщо не съм имал за цел да те дразня. Само направих кратка ретроспекция на вечните ти мрънкания. Както и на тези на Понко. Щото дори в такъв момент пак не пропусна да напишеш "Ако не ни мине котка път ". Бах аз тая котка, саблезъб тигър ли е кво ли?

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: ВЛ: Ливърпул - Нюкясъл Юнайтед 26.02.2025 г.

Мнениеот KOPScousers » 27 фев 2025 09:05

Ponko написа:
Ponko написа:Споко дишайте. Ще спечелим 6 точки от следващите два мача, а след това програмата става по-лека.

Поньо след 2:2 на Вила парк!

Цар Поньо! :shock:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 27 фев 2025 09:13

Добър мач,без особенно напъване.Трябва да се отбележи,че и в двата мача и Сити и Нюкасъл играха без най-добрите си футболисти-2ия и 3ия голмайстори във ВЛ.
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 27 фев 2025 09:37

Абе и аз писах след победата с 0-5 срещу УХ в края на декември, че сме почти сигурни шампиони, ама докато нещо не е сигурно, нищо не е сигурно :lol:
Задължително трябва да опънем мишките от невертън и да си вземем мача със Светците. Всичко изглежда прекрасно.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 27 фев 2025 13:09

Добър ден, приятели. Надявам се да сте добре с главите. Аз не съм добре. От толкова много победи, толкова много празнувания, ще се пропием и ще се провалим накрая. Но нека!
Какво да кажем за снощната поредна лекция на "Анфийлд"? Машината на Арне Слот работи на 50% капацитет и 101% ефективност! Мърси обезсмисли футбола на тази планета, трябват ни нови предизвикателства. Айде да ни взема Айълън Мъкск и да ни изпраща на Марс и там да преподаваме!
Поздрави на момъка с ника Ent , той единствен беше уверен в предстрочното коронясване! Евала, пич! Случайно да знаеш числата от тотото за тая седмица? :lol: Прати ми ги на лични....
И специални поздрави за Смуучи /ГлорихънтърМЮ/, за тея две точки, дето взехме от Сити и Нюкасъл! От теб, приятелю, не искам числа...
Сега момчетата да си починат, да пият по бира в приятна компания и после да се стягат, че идват европейски вечери на митичния "Анфийлд"! Благодаря и на FSG, че не разрушиха този динозавър на стадионите , а само го ъпгрейднаха!
YNWA

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 27 фев 2025 13:33

Направихме категоричен "стейтмент" към преследвачите!
Сега ще имаме седмица за подготовка и най-вече настроение :)
YNWA!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 27 фев 2025 17:08

zdravkos написа:Направихме категоричен "стейтмент" към преследвачите!
YNWA!

Колега, какви преследвачи? Обръщаме се назад - ми то няма такива. Вече почти цял сезон. Ливърпул върви напред, и никой не го преследва. :!: :)

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 27 фев 2025 20:57

lyubomir_v написа:
zdravkos написа:Направихме категоричен "стейтмент" към преследвачите!
YNWA!

Колега, какви преследвачи? Обръщаме се назад - ми то няма такива. Вече почти цял сезон. Ливърпул върви напред, и никой не го преследва. :!: :)
Колега, миналия сезон потънахме в 31 кръг!
Keep Calm and Carry On

Поздрави
Здравко
ИзображениеИзображение

Върни се в “Ливърпул”