Хора, стегнете се !
Т'ва си е най-обикновен мач от елиминационен турнир. При това в сравнително ранна фаза, и то на стадион и срещу съперник, срещу които сме се дънили и с много по-силни и качествени състави.
Четейки нЕкои мнения, все едно от този двубой зависи, дали "ше го има Левски".
А'ре по сериозно !
Всяка среща ни е важна и с оглед на това, че фазата за К.Б. е твърде ранна и едно отстраняване на "морето", не ни гарантира нищо... Ама абсолютно нищо !!... Би трябвало да ни накара да разсъждаваме мааааалко по-трезво и рационално.
Далеч по-важно от отстраняването на Ч. М. е запазването на 2-рото място.
И, да, ако завършим наравно срещу онея, т'ва би бил добър резултат.
Както писАх, главната цел е класирането за ЕКТ.
А с оглед на ситуацията и развитието на първенството към момента, това най-удачно ще се случи при запазването на 2-рото място.
Всичко останало е добре дошъл - БОНУС !
Но не би трябвало да ни е главна цел и да тръгнем да се тръшкаме, ако не се случи.
Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
-
- Контакти:
Re: Купа на България: Черно море (Варна) - Левски (София), Сряда от 15:00 ч.
Не може да се каже, че е обикновен мач. Четвъртфинал срещу един от най-неприятните противници в исторически план. След това идва полуфинал в два мача, с възможност за поправка, ако сгрешиш. И вече на финала половината работа е свършена 50/50 са там нещата. А и едно спечелване на купата е път към втория по сила турнир в Европа. Само четири мача до тази цел. Няма да е фатално и да не продължим при положение, че имаме огромен шанс за второто място, но все пак мачовете за купата трябва да са приоритет.
- levskarcheto96
- Контакти:
Не ми се мисли какъв ще е теренът утре във Варна.
THE G.A.M.E написа:Хора, стегнете се !
Т'ва си е най-обикновен мач от елиминационен турнир. При това в сравнително ранна фаза, и то на стадион и срещу съперник, срещу които сме се дънили и с много по-силни и качествени състави.
Четейки нЕкои мнения, все едно от този двубой зависи, дали "ше го има Левски".
А'ре по сериозно !
Всяка среща ни е важна и с оглед на това, че фазата за К.Б. е твърде ранна и едно отстраняване на "морето", не ни гарантира нищо... Ама абсолютно нищо !!... Би трябвало да ни накара да разсъждаваме мааааалко по-трезво и рационално.
Далеч по-важно от отстраняването на Ч. М. е запазването на 2-рото място.
И, да, ако завършим наравно срещу онея, т'ва би бил добър резултат.
Както писАх, главната цел е класирането за ЕКТ.
А с оглед на ситуацията и развитието на първенството към момента, това най-удачно ще се случи при запазването на 2-рото място.
Всичко останало е добре дошъл - БОНУС !
Но не би трябвало да ни е главна цел и да тръгнем да се тръшкаме, ако не се случи.
Изобщо не е обикновен мач, а Рубикон - ще покаже доколко реална е била победата над делиорманци, от една страна, а от друга - ще ни доближи с още една крачка до гарантирани 4 мача в ЕКТ, т.е. още приходи, които никога не са излишни. Колкото до "вечното" дерби - ще си говорим за него след мача днес - аз съм убеден, че мачът през уикенда няма да се играе, докато този днес ще се играе на 100%. И дано победителите да сме ние!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
В този мач ще се играе всичко друго но не и футбол. В Ч.море реално има само един истински футболист, останалите са надъхани дърводелци, много от тях изгонени от Левски заради бездарност, което ще ги озвери още повече. Ритане, блъскане, влизане с бутоните в краката са основните им оръжия, да не забравяме и непрекъснати провокации така, че може да изгонят някой от нашите. Най-важното е всички футболисти на Левски да се върнат живи и здрави!
tmanolov написа:Изобщо не е обикновен мач, а Рубикон - ще покаже доколко реална е била победата над делиорманци, от една страна, а от друга - ще ни доближи с още една крачка до гарантирани 4 мача в ЕКТ, т.е. още приходи, които никога не са излишни. Колкото до "вечното" дерби - ще си говорим за него след мача днес - аз съм убеден, че мачът през уикенда няма да се играе, докато този днес ще се играе на 100%. И дано победителите да сме ние!
Манолов, за човек, който реве срещу "славизацията", се държиш като страшен припок. Даже безтирейци свършиха аргументите за "уредения" мач, а ти в трети пореден кръг таиш надежда уж любимия ти тим да падне, та да докаже някаква теория, която само в твоята глава прави смисъл. Какво общо има мача на картофена нива срещу окопани в защита катъри с онзи на Герена, срещу играещ открит футбол съперник?
futbolqga написа:tmanolov написа:Изобщо не е обикновен мач, а Рубикон - ще покаже доколко реална е била победата над делиорманци, от една страна, а от друга - ще ни доближи с още една крачка до гарантирани 4 мача в ЕКТ, т.е. още приходи, които никога не са излишни. Колкото до "вечното" дерби - ще си говорим за него след мача днес - аз съм убеден, че мачът през уикенда няма да се играе, докато този днес ще се играе на 100%. И дано победителите да сме ние!
Манолов, за човек, който реве срещу "славизацията", се държиш като страшен припок. Даже безтирейци свършиха аргументите за "уредения" мач, а ти в трети пореден кръг таиш надежда уж любимия ти тим да падне, та да докаже някаква теория, която само в твоята глава прави смисъл. Какво общо има мача на картофена нива срещу окопани в защита катъри с онзи на Герена, срещу играещ открит футбол съперник?
Точно обратното - тая надежди да бием, защото мачът ще се играе. А договорките ще се видят след 4 дни, казал съм го няколко пъти и то преди 20 дни:
- ако отстраним ЧМоре, няма да бием припоците със сигурност
- ако отпаднем от ЧМоре, няма да загубим от припоците със сигурност
Единствената драма би била, ако Арда направи изненада, което не вярвам, че е възможно - все пак турската нишка в клуба, наследник на Литекс, е доста сериозна
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
- Странджата
- Контакти:
Манолов спекулира с фактите, които могат да имат различни причини. Естествено е, че събитията могат така да се подредят, че да са в унисон със схемата на Манолов. Това само ще подскаже, че той има нюх. Интересно как ще обори обратната хипотеза - да бием или да паднем и в двата мача. Ако тя е възможна, проблематизира неговата.
Манолов, като ще ни отваряш очите, давай до край де. Недей на час по лъжичка. Какво става, ако бием Морето за купата и после срещнем наследниците на червената петолъчка, дето я свалиха от Партийния дом, но я оставиха да грее на Армията, или на полуфинал, или на финал. Наследниците ще влезат ли в шестицата, за да си осигурят още един мач със нас или ще се борят за плейоф?
Какво става, ако паднем в двата мача, пепел ми на езика, а Лудогореца оставят наследниците само със завещанието?
Манолов, като ще ни отваряш очите, давай до край де. Недей на час по лъжичка. Какво става, ако бием Морето за купата и после срещнем наследниците на червената петолъчка, дето я свалиха от Партийния дом, но я оставиха да грее на Армията, или на полуфинал, или на финал. Наследниците ще влезат ли в шестицата, за да си осигурят още един мач със нас или ще се борят за плейоф?
Какво става, ако паднем в двата мача, пепел ми на езика, а Лудогореца оставят наследниците само със завещанието?
Странджата написа:Манолов спекулира с фактите, които могат да имат различни причини. Естествено е, че събитията могат така да се подредят, че да са в унисон със схемата на Манолов. Това само ще подскаже, че той има нюх. Интересно как ще обори обратната хипотеза - да бием или да паднем и в двата мача. Ако тя е възможна, проблематизира неговата.
А какво ще стане, ако "случайно" позная, щото звездите ми го говорят и е отпаднал ретроградният Марс, а ретроградният Меркурий още не е започнал :lol: Виж, Странджа, аз съм от малкото както с името си, така и с ПРЕДВАРИТЕЛНИТЕ прогнози. Досега съм дал три, като познах две, а за третата очевидно не съм имал достатъчно достъпно инфо, за да "спекулирам" :) Гледаме мача и после говорим - аз съм си дал прогнозата, други обаче не са, а след това ще минат стандартно в двете направления:
- ако позная - е, то беше случайно, пък и всички знаехме, че така ще стане, не е някаква уау прогноза
- ако не позная - ахахаха, смешник, нищо не разбираш
та предполага и сам виждаш кой е в неизгодната позиция и въпреки това смело дава прогноза (предварително, че следварителните "прогнози" са си стандарт за нешего брата) :mrgreen:
Стискаме палци ид а си пожелаем успех днес!
Непринуден написа:
- LoveAndPeace
- Контакти:
За глупостите на Манолката може да се сърдите на Мажо.
Ако не бяхме играли онзи срамен мач в Разград , ако те не ни бяха намигнали след това на Георги Аспарухов , ако не им бяхме честитили .......... Х :lol: :lol: в Европа
Нямаше да има никакви аргументи , разтегнати като ябланишки локум.
Ако не бяхме играли онзи срамен мач в Разград , ако те не ни бяха намигнали след това на Георги Аспарухов , ако не им бяхме честитили .......... Х :lol: :lol: в Европа
Нямаше да има никакви аргументи , разтегнати като ябланишки локум.