tmanolov написа:LoveAndPeace написа:Благодаря , добре. Цялата седмица е усмихната , когато Левски победи , още повече очаквайки някаква неприятна загуба. И не само при мен , при няколко познати левскари настроението е същото приповдигнато........сърце не ми дава да им обясня , че няма повод за радост , защото по ефекта на пеперудата размахала криле в Азия , в Европа се получава ураган , та и при нас по силата на напрежението по едни опънати струни , повечето видими само за теб , Левски е победил нечестно :(
Една молба :) Обвържи логично - липсата на обърнатите знамена и споменатото ми-ми Мажо-Домус ? Как А води до Б ? Моля те.
отговори ми за мими-то на умнокраставите към скута на Шишинка и веднага ще ти дам едно кондицио сине ква нон - аз никога не бягам от нито една тема, но е малко, как да се изразя, елементарничко, да ми се правиш на умнокрасив, задавайки само въпроси и бягайки от отговори, нали? Отново да повторя - винаги казвам ПРЕДВАРИТЕЛНО, когато очаквам една или друга далавера. И успеваемостта ми не е никак малка, като за бъдещо несигурно (и с малка вероятност, според умнокраставите) събитие. та давай, нека стане дискусия и да въървим напред, както е казал Апостола
Очакваш от мен , да ти дам отговор , защо някакви непознати за мен хора са направили нещо ?
И това го сравняваш с елементарен въпрос от мен към теб , да обясниш защо ти мислиш по този начин и си написал това нещо :)
Имаш някакво реле , което от време на време очевидно залепва.
Колкото до успеваемостта ти :lol: :lol: видяхме го Левски в Европата тая година