ФА Къп: Плимут - Ливърпул 09.02.2025 г. FT: 1:0

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ФА Къп: Плимут - Ливърпул 09.02.2025 г. FT: 1:0

Мнениеот Liverpool_EC » 12 фев 2025 02:29

Toni_BG написа:Здравяейте с малко закъснение и от мен... Бате ви Тончо ! И... да ви кажа мойта "теза" : Програмата за месец февруари(и евентуално до края на сезона) , ако ня бяхме паднали щеше да е "убийствена" не само за титулярите... но и за целия отбор!!! Тази загуба бе целенасочена и пресметната,...но , който не му се вярва.... ДАА НЕ ВЯРВА !!! А аз имам инфо от "кухнята" ... и знам , че още преди мача инструкциите са били Плимът да излязат "големите герои"........ ! Купата е била отписана ОТГОРЕ мнооого още преди жребия и преди този кръг... още преди мнооооого време - и решението е съобразено с прекалено тежкия евентуален график до края на сезона! Споко момци :) :) :) , нито младоците сса толкова безнадежндни, нито пък тия Плимут са толкова силни. Всичко е дирижирано предварително и изливате излишно емоцииите си тук!!!

Абе Тони, що не каза преди мача, че познаваш готвачката и знаеш крайния резултат. Стоиш и си траеш и само ни гледаш сеира и как изливаме излишни емоции. Много неколегиално от твоя страна :mrgreen:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: ФА Къп: Плимут - Ливърпул 09.02.2025 г. FT: 1:0

Мнениеот Liverpool_EC » 12 фев 2025 02:44

lyubomir_v написа: Елиът е ясен, той толкова му е лимитът, да заминава за Блекбърн, там може да бъде звезда. Но Незнам кой умник реши да привлича това италианско недоразумение - той няма нито физиката за ВЛ, нито техниката, нито удар, абе нищо.

Не мисля, че е правилно да се каже, че това му е лимита при положение, че миналата година игра по-силно. По-скоро имаме една групичка играчи, които имат едно общо нещо помежду си и това е да компенсират липсата на технически качества с хъс и раздаване. И тази година при липсата на мега мотиватора Юрген Клоп, всички те опънаха ръчната. Говоря за Робъртсън, Елиът, Нунес, Ендо. Просто не, че толкова им е лимита, а по-скоро няма кой да извади максимума от тях и са с минимален принос за сезона. Всеки си има специфична ситуация, но общото им е това, според мен. Куанса също е слаб, но той е доста недоказан за да му се дава генерална оценка.
Иначе Киеза беше поредния евтинджаски трансфер в стил ФСГ- ако стане чудо са гении, ако не-майната му, няма как да се набутат много и замазаха очите на по-заблудените фенове.

Върни се в “Ливърпул”