efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (Пловдив), Сряда от 17:30 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - Локомотив (Пловдив), Сряда от 17:30 ч.
Опитваме се да движим бързо топката с едно докосване, но мозъците им са изключили.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Не знам на Колев кой му пречеше да уцели вратата от дузпата и то с глава.
И ако можехме да играем с едно докосване, цена нямаше да имат нашите. Поне последните 5-6 минути това което играем доста заприлича на футбол.
И ако можехме да играем с едно докосване, цена нямаше да имат нашите. Поне последните 5-6 минути това което играем доста заприлича на футбол.
Halo написа:Развам се, че Колев най-накрая вкара, но защо трябваше да пада така левашки за дузпа. Има бутане в гръб, но и той можеше малко по-мъжки да отиграе ситуацията.
Какво бутане в гръб ,чукна му крака и му промени и замах и център на тежестта,затова и така подскочи след замаха
САМО ЛЕВСКИ!
На моменти играят доста приятно и в следващия пак едно джаскане,малко акъл им трябва и може би освободеност и самочувствие,много възможности за двойно,извеждане и центриране ,ама няма изпълнители.
САМО ЛЕВСКИ!
-
- Контакти:
За мен Левски не би трябвало да има нужда от такива дузпи - невидимки,за да бие полуразпаднал се отбор. Не знам защо ни зацикли играта толкова,всъщност знам,ама ще кажете,че плюя треньора.
vvessel написа:Не знам на Колев кой му пречеше да уцели вратата от дузпата и то с глава.
Пред него скочиха двама и той се наведе...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
SiirStenleyRoise написа:За мен Левски не би трябвало да има нужда от такива дузпи - невидимки,за да бие полуразпаднал се отбор. Не знам защо ни зацикли играта толкова,всъщност знам,ама ще кажете,че плюя треньора.
Невидима???
На три метра от вратата,замахна да скъса мрежата ,ама за частица от секундата реши да падне за дузпа,че да стане по-интересно.
САМО ЛЕВСКИ!
50 минути за Асенчо и схващане.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Слабо. Срещу отбор който психически е в ДМТ. Не знам защо в Левски виждам неуверени футболисти. Или притеснени. Този Колев няма ли да се затича като футболист, а не като... Май Кр. Димитров ще се окаже по-ценен отколкото го мислех. Щом и моят любимец Марин ръкомаха нервно и вика по съотборниците си значи тренерчето е изтървало съблекалнята. В крайна сметка играят това което са тренирали. Щом главният говорител след срещите е доволен, няма какво да недоволстваме. А пропо, някой знае ли Митков какво прави на терена?
Нападателите ни някак ги е страх да излязат на голова ситуация и бързат да подават. Бала получава топката фронтално срещу вратата между двама защитници и вместо да тръгне напред, търси Колев.
Голяма мъка в нападение.
Съдията обаче е пуснал доста свободна игра за нашите и хич не дава нарушения за Локото.
Голяма мъка в нападение.
Съдията обаче е пуснал доста свободна игра за нашите и хич не дава нарушения за Локото.
Последна промяна от vvessel на 04 дек 2024 18:46, променено общо 1 път.