ЛН /България - Беларус/ 18.11.24 понеделник 21.45

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Re: ЛН /България - Беларус/ 18.11.24 понеделник 21.45

Мнениеот Blagoy » 19 ное 2024 10:45

TheSailor написа:
Drunken_Master написа:Оф, това с тия треньори, не ви ли писна, да го коментирате по 200 пъти!? ОК, айде... махаме Илиян Илиев, кой да дойде? Колко треньора се смениха от 2019-та до сега? Хубчев, Балъка, Дерменджиев, Ясен Петров, Гонзо, Кръстаич, сегашния... Нещо да се промени? Очеизбождащо е, че проблема не е в треньора, а в наличното като играчи... Нямаме футболисти, това е... Имаме дървета. С такива "играчи", ако ще и Моуриньо, да дойде... все тая.

Правилно!! Може да добавя, че и нямаме ръководство + държава. Само кражби и тънки сметки. И най-големите треньори в света да дойдат, пак ще губим и хората ще ги плюят, все едно в тях е проблема.

Абе, да дойде Клоп, например, да видим дали няма да е различно? Не че ще дойде, но явно такъв тип треньор трябва - който с малък потенциал от играчите, може да извлече максимума. Илиян за мен не е такъв треньор.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 19 ное 2024 10:54

Sstefanov написа:
Drunken_Master написа:Оф, това с тия треньори, не ви ли писна, да го коментирате по 200 пъти!? ОК, айде... махаме Илиян Илиев, кой да дойде? Колко треньора се смениха от 2019-та до сега? Хубчев, Балъка, Дерменджиев, Ясен Петров, Гонзо, Кръстаич, сегашния... Нещо да се промени? Очеизбождащо е, че проблема не е в треньора, а в наличното като играчи... Нямаме футболисти, това е... Имаме дървета. С такива "играчи", ако ще и Моуриньо, да дойде... все тая.

Е хайде сега глупости, снощи прави 2 смени в края на мача, все едно води и ще пази време. Беларус и Люксембург ни надиграват, какъв треноьр може да е ии. Вдигат засада на Беларус и нашият вратар ще изпълнява.... директно я подаде на беларуския вратар. Какво да си говорим, каква тактика какво чудо. Пълнна мизерия, те не могат да си подадат 2 паса! Нещастници и безхаберници. Всичките викнати от ии + него.

Абсолютно!
Какво е това упорство да държи първите смени до 75-тата минута, като се вижда как тия вътре са грохнали още от 60-тата? Бековете, които най-много тичат и се изморяват, той не ги сменя изобщо.
Вижда се, че все пак има момчета, които се опитват да играят футбол в националния. Вчера първите 20-ина минути ми харесаха много Марин Петков и Георги Миланов. А хора като Радослав Кирилов не знам докога ще ги бута в националния, при положение, че над 30 годишен и ако имаше някакъв потенциал, вече щеше да го е показал. А по фланговете не е като да няма и други варианти. Само на първо четене се сещам за Георги Русев, Лукас Петков, Станислав Иванов, Здравко Димитров.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 19 ное 2024 17:19

Кофти мач. Едни хубави 20на минути отначало и ги разгадаха гостите. Поне се добраха до бараж. Март е далече възможно е да направят пък мачовете на живота си. Е то не е кой знае каква наградата но .....

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 ное 2024 18:56

Беларус и Люксембург са държави, които никога не са се класирали на футболен форум. Без да ровя статистики никога не са били и близо до класиране. Северна Ирландия ако не бъркам има общо три участия. България има 9. И в тези 6 мача сме взели УАУ 9 точки и сме вкарали УАаааааУ цели 3 гола.

Mariner
Контакти:

Мнениеот Mariner » 20 ное 2024 22:35

Мисля, че Илиан нямаше представа с какво се захваща, може би и вече съжалява. И парите са последната причина, та той вади пари от собствения си джоб за Черно море понякога когато стиснатите собственици не дават. Той просто наистина смяташе, че имаме що годе читави футболисти, но реалността е съвсем друга.
Вчера направих чутовна глупост и си пуснах спортното шоу на Дспорт. Такава омраза и храчене по него не мислех, че е възможна! Томислав, който между другото уважавах до вчера заради някои различни от футбола възгледи, излъчваше злоба и омраза, която не бях виждал от времето на Стойчо Младенов. Н. А и един дъртак се надпреварваха да плюят по него и да го обвиняват за всичко грешно във футбола ни. Единствено най-противния - Стефчо го защити, но и той защити треньора, а не човека Илиан. Защо бил казал ‘знаем откъде е софийската публика’. Ми естествено че знаем! Илиан бие тирета и Подуенци когато и където ги хване и то с отбор, който е на 10-то място по бюджет в лигата. Затова го мразят, а тези светила на спортната журналистика не могат да си простят, че един варненец може и иска да промени нещо. Това за тях е недопустимо.
В заключение - имаме изключително слаби футболисти, може би най-нискокачествените от всички отбори в ЛН групата. Единствения начин да се постигат резултати е с тази тактика. Наистина ли някой си мисли, че Илиан им е казал да не могат да си подадат 2-3 паса, или да изнасят бавно, или да бягат като 70 годишни по терена.
Да, според онова беловласо чучело в Дспорт.
А човекът си остави комфорта във Варна, където е обожаван от 3/4 от града, за да се опита да помогне. За да се сблъска със селската омраза и жлъч на индивиди, които само по лична карта могат са се нарекат столичани.

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 20 ное 2024 22:41

И за какво ни е да печелим баража и да ходим в по-горна група ? Следващото издание на ЛН ще даде квота за ЕП. Там сме обречени. Ако си останем тук при късмет може да сме със Сан марино и подобни и да се класираме.

Потребителски аватар
Аврамов
Контакти:

Мнениеот Аврамов » 21 ное 2024 13:47

Mariner написа:Мисля, че Илиан нямаше представа с какво се захваща, може би и вече съжалява. И парите са последната причина, та той вади пари от собствения си джоб за Черно море понякога когато стиснатите собственици не дават. Той просто наистина смяташе, че имаме що годе читави футболисти, но реалността е съвсем друга.
Вчера направих чутовна глупост и си пуснах спортното шоу на Дспорт. Такава омраза и храчене по него не мислех, че е възможна! Томислав, който между другото уважавах до вчера заради някои различни от футбола възгледи, излъчваше злоба и омраза, която не бях виждал от времето на Стойчо Младенов. Н. А и един дъртак се надпреварваха да плюят по него и да го обвиняват за всичко грешно във футбола ни. Единствено най-противния - Стефчо го защити, но и той защити треньора, а не човека Илиан. Защо бил казал ‘знаем откъде е софийската публика’. Ми естествено че знаем! Илиан бие тирета и Подуенци когато и където ги хване и то с отбор, който е на 10-то място по бюджет в лигата. Затова го мразят, а тези светила на спортната журналистика не могат да си простят, че един варненец може и иска да промени нещо. Това за тях е недопустимо.
В заключение - имаме изключително слаби футболисти, може би най-нискокачествените от всички отбори в ЛН групата. Единствения начин да се постигат резултати е с тази тактика. Наистина ли някой си мисли, че Илиан им е казал да не могат да си подадат 2-3 паса, или да изнасят бавно, или да бягат като 70 годишни по терена.
Да, според онова беловласо чучело в Дспорт.
А човекът си остави комфорта във Варна, където е обожаван от 3/4 от града, за да се опита да помогне. За да се сблъска със селската омраза и жлъч на индивиди, които само по лична карта могат са се нарекат столичани.

Съгласен съм напълно с написаното, с изключение на това, че "имаме изключително слаби футболисти". Според мен изключително слабо им е най-вече самочувствието и увереността на терена, за което спомена и Илиян Илиев след последния мач. Именно с това ни превъзхождат сърбите и хърватите напр. и затова имат успехи. Дано селекционерът остане на поста и за световните квалификации, защото колкото и да го критикуват и плюят разни неможачи и късопишковци, по-подходящ от него за момента няма.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 21 ное 2024 14:28

veni__85 написа:И за какво ни е да печелим баража и да ходим в по-горна група ? Следващото издание на ЛН ще даде квота за ЕП. Там сме обречени. Ако си останем тук при късмет може да сме със Сан марино и подобни и да се класираме.

И аз точно това си мислех - за мен се обезсмилят тия баражи. Хем не печелиш с тях възможност за плейоф за световното, хем получаваш възможност да се изкачиш в по-горна група, където се предполага, че ще са по-силни отбори и ще ти е още по-трудно да стигнеш до първото място, което дава възможност за плейофи за европейското. Нещо не са го измислили както трябва от УЕФА.
То не че ще класираме за Втора лига, де. Единствено срещу Исландия може би имаме някакъв шанс. Украйна и те са непостоянни понякога, но като сравним, че имат играчи в Реал Мадрид, Арсенал, Челси, Рома, Бенфика, изглеждат извънземно в сравнение с нас. Ейре са с играчи предимно от Висшата лига на Англия, Словения и те са с доста по-добри играчи от нас - достатъчно е само Шешко и Облак да споменем.
Така че по-добре да си стоим в Трета лига и да чакаме добро представяне там в следващото издание. Вече веднъж бяхме във Втора и останахме на последно място.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 22 ное 2024 17:00

Ейре ми изглежда оптимален противник. Дърводелски футбол и са леко в криза но имат имена.
И защо да се пънем с/у тях като нямаме никаква полза. За следващия цикъл
квалификации за ЕП е по-добре да сме в сегашната част на турнира, като алтернатива на квалификациите.

Потребителски аватар
Blagoy
Контакти:

Мнениеот Blagoy » 23 ное 2024 10:50

Pichichi написа:Ейре ми изглежда оптимален противник. Дърводелски футбол и са леко в криза но имат имена.
И защо да се пънем с/у тях като нямаме никаква полза. За следващия цикъл
квалификации за ЕП е по-добре да сме в сегашната част на турнира, като алтернатива на квалификациите.

Оказва се, че ако спечелим плейофа с Ейре, после има шанс да играем плейофи и за класиране на световното.

Върни се в “Национален отбор”