ВЛ: Ливърпул - Астън Вила 09.11.2024 г. 22:00 FT: 2:0
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ: Ливърпул - Астън Вила 09.11.2024 г. 22:00 FT: 2:0
И от мен - едно големо "здрасти" и честита поредна победа на всички истински и верни фенове на Ливърпул. Побеждаваме в чист шампионски стил, и дори да не станем тази година шампиони, поне имаме пълното право да се насладим на победния ход на отбора ни, начело със доста противоречивия за някои от вас тук треньор. Аз един път вече казах, но с удоволствие пак ще повторя: разликата сега и при Клоп е тази, че сега ги няма ония "инфарктни" обръщания на мачовете(срещу нас де....) в последните минути.... Сега вече не се и вижда онази "умора" или окапване на отбора в последните 10-15 мин. Няма ги и ония перчения , мръщения,... разнци муцки и муцуни при смяна.... Просто Слот въведе ред, организация и желязна дисциплина! Играем точен , ясен и рационален футбол, без излишни наапъвания, без изхвърляния.... просто знаем целта - и я постигаме. Затова мисял, че и победите ни досега не са случайни! Мечтая си обаче наистина да "уредят" на Арне поне два нови входящи класни трансфера!? Още един дефанзивен халф, и... някой на мястото на ТАА! На този момък, испанците явно доста му позамотаха главата.... и на края на сезона съм сигурен , че няма повече да го има в редиците ни. Опасявам се обаче , че след паузата ще има доста разконцентрирани играчи, и че пак ще имамем проблеми...., мисля със Саутхямптън! Дано греша...
- Liverpool_EC
- Контакти:
Re: ВЛ: Ливърпул - Астън Вила 09.11.2024 г. 22:00 FT: 2:0
slash1912 написа:Много сте интересни с тая титла.
Първенството е от септември до май,има дербита,има завързани мачове,обрати,красиви голове,спасявания-ние обаче не се наслаждаваме,не ни интересуват статистики,голмайстори.Чакаме да станем шампиони,ако не-зачеркваме с дебелия флумастер всичко...И колко пъти станахме в последните 32 години??
Явно някои от вас не са стъпвали никога на стадион!
Kато застъпи на длъжност му лепват някакъв нелеп прякор, понеже не виждат как ще спечели титлата. Сега пък, ако не спечелел титлата...та как може да не вярваш в нещо, но после да го поставяш, като условие за да замажеш собствения си гаф :roll:
Всъщност единственият път когато спечелихме титлата беше, когато Клоп започна сезона с 10 победи и само 1 равен в първите 11 мача. И беше направил отбор, с който от февруари 2019 до февруари 2020 записа невиждните 36П-2Р и 0 загуби във ВЛ. Обаче късопаметния БГ-Тони държи да ни убеждава, че в момента Слот прави нещо, което при Клоп не можело да се случи заради умора, перчене, муцуни и липса на ред и дисциплина :lol: :lol: :lol: