https://www.youtube.com/watch?v=2C-WhWwAabY
Много точен анализ на Шабански.
Нищо не спести на Томаш.
9 Кръг/ ЦСКА - Берое /21.09.2024/ 17:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 9 Кръг/ ЦСКА - Берое /21.09.2024/ 17:30
За кьоравите снимка отвисоко :)
Стадиона събира 7000 човека.

Няма какво да се заблуждаваме, до зимната пауза трябва да печелим точки.
А и днес играхме срещу отбор, чийто нападател стоеше на 10-15 метра пред наказателното им поле!
Тотален бетон, това не го разбирам, 11 латиноси в наказателното, такива отбори не трябва да има...
А и днес играхме срещу отбор, чийто нападател стоеше на 10-15 метра пред наказателното им поле!
Тотален бетон, това не го разбирам, 11 латиноси в наказателното, такива отбори не трябва да има...
CSKA_FEN4E написа:Един малко по стоиностен отбор и се вижда колко сме зле, тия туристи от Берое ни надиграват от всякъде.
Дано повече фенове на твоят отбор прочетат и вникнат в това което си написал .
От мен РЕСПЕКТ !!!
emokanar написа:CSKA_FEN4E написа:Един малко по стоиностен отбор и се вижда колко сме зле, тия туристи от Берое ни надиграват от всякъде.
Дано повече фенове на твоят отбор прочетат и вникнат в това което си написал .
От мен РЕСПЕКТ !!!
Аз не знам някой да е казвал, че сме добре.
Та ние сега започваме с нов треньор, нов отбор, без подготовка и сме гости навсякъде (подкрепата е ясна, имам предвид стадиона)!!!
Няма отбор в това първенство, който дори да е близо до ситуацията в която се намираме.
Така че, се борим, колкото можем с каквото можем и 6 точки от двата мача на този етап, са най-доброто, на което можехме да се надяваме, без значение как сме ги взели.
gihuelo написа:https://www.youtube.com/watch?v=2C-WhWwAabY
Много точен анализ на Шабански.
Нищо не спести на Томаш.
Постарал се е.
Ето един по-кратък на Жаки. https://temasport.com/%d1%86%d1%81%d0%b ... %b5%d0%b2/
Реално никой от нас не очаква чудеса от Томаш в третия му мач като треньор или някаква извънземна игра. Но този мач наистина е малко нулев и за мен откъм някакъв напредък в тактическо отношение или ролята на някои от футболистите. А можехме да направим една крачка напред поне в развитието си, вместо това останахме на същото място според мен след тази среща.
Предвид задаващия се мач с ЧМ не знам един такъв мач доколко ще ни е полезен. Но ако играем както с Берое, шансовете да вземем нещо от Варна са минимални.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Самият факт, че промени схемата за първото полувреме е показателен, че в момента Томаш е поставил като приоритет печеленето на точки, пред изграждането на стил.
Във всички други случаи щях да бъда против това, но не и сега.
Ако изгубим още точки, абсолютно всичко отива по дяволите и няма да има за какво реално да се борим а да градиш отбор като ЦСКА без напрежението да се бориш за нещо, не смятам че ще е полезно.
Сега поне остава възможността за топ 4 и Европа през първенството.
За стил ще се наложи да почакаме.
Във всички други случаи щях да бъда против това, но не и сега.
Ако изгубим още точки, абсолютно всичко отива по дяволите и няма да има за какво реално да се борим а да градиш отбор като ЦСКА без напрежението да се бориш за нещо, не смятам че ще е полезно.
Сега поне остава възможността за топ 4 и Европа през първенството.
За стил ще се наложи да почакаме.
gihuelo написа:За кьоравите снимка отвисоко :)
Всъщност събира 6000 със сектора за гости. Иначе благодаря за видеото на Шабански, не знаех, че има влог.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:gihuelo написа:За кьоравите снимка отвисоко :)
Всъщност събира 6000 със сектора за гости. Иначе благодаря за видеото на Шабански, не знаех, че има влог.
Викаш 2500 .
Значи сектора за гости събира 3500 :) Щампионе !
- MASTER_COOL
- Контакти:
Моите очаквания бяха да се мъчим с Локо Сф и да бием с лекота Берое. Е случи се обратното, но сме с шест точки. Няма драма. Призовавам за спокойствие. До дербито ще сме готови и съм убеден, че ще дадем сериозен отпор на "фаворита".
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]