efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 21:15 ч.
94/95 бе сезон с 3 пловдивски и 0 варненски отбора, като 4 софийски и 3 пловдивски отбори завършиха на първите 7 места. Бургаският тим допълни осмицата. До нещо подобно ще доведе искането на някои олигифрени групата да е от около 10 отбора.
Последна промяна от NOMER14 на 19 юли 2024 12:24, променено общо 1 път.
NOMER14 написа:Манолов, какво става? Слял си мненията на двама.
Мачът е от 1994!
мда, коригирах го. Помня онзи мач отлично -токова съжалявах за този велик отбор, за мен е най-великият бг отбор, който съм гледал на живо. Ок, умрелите имаха силна генерация през 88-89, а за нашия тим от 84-84 нямам много спомени, но тази доминация, която имахме 93-94 (особено есента на 94) беше феноменална! Та онзи отбор и досега с най-високо класиране от Бг отборите в новосъздадената ШЛ - 1/8 финал и за малко да бием Вердер. Времена....
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
Някакво лошо усещане, виждам го 0:0 или даже 1:0 за илиеенците. Искам да вярвам в Генчев и отбора, но ...
- Странджата
- Контакти:
Първенството започна. Първите кадри от "стадиона" във Варна и последвалото кюскане трябва да ни отрезви, колкото и да ни се ще да е нещо друго. Както и да завърши този мач - това, което гледаме, не е футбол ...Не знам дали го заслужаваме тези, които сме гледали Соколето, Митата, Пената, Гунди, Котарака. Не го заслужават и тези, които помнят резултати като 8:0, 7:1 ... За по-младите утехата е, че могат да гледат мачове от там, откъдето ние не можехме. А искахме ...
- metodito
- Контакти:
Странджата написа:Първенството започна. Първите кадри от "стадиона" във Варна и последвалото кюскане трябва да ни отрезви, колкото и да ни се ще да е нещо друго. Както и да завърши този мач - това, което гледаме, не е футбол ...Не знам дали го заслужаваме тези, които сме гледали Соколето, Митата, Пената, Гунди, Котарака. Не го заслужават и тези, които помнят резултати като 8:0, 7:1 ... За по-младите утехата е, че могат да гледат мачове от там, откъдето ние не можехме. А искахме ...
То па едни мачове, братче. Питай ме като фен на Милан. И въобще като фен на италианския футбол. Ми Юве? Не и до 90-те. Началото на нулите. Един "бял балет" от нчалото на нулите. Къде са Байерн? Днешният футбол е конфекция даже в сравнение с началото на нулите. Днешният футбол, този от 2024 е грозен, схематичен, неромантичен. Евро 2024 е демонстрация на това. Евала на Испания, които върнаха надеждите, че емоцията и красотата може би са живи. Няма го сърцето в днешния футбол. Такъв беше футболът практивкуван от Костов. Такъв беше и този практикуван от Мъри. Ако съдя от контролите, такъв ще е футболът, практикуван и от Генчев. Бездушен, пресметлив, "правилен".
Това важи за всички области от живота
Тая наша 2-ка защо играе в Бета от 1,40 до 1,48.
Магията на Кенефбет лига - 3 мача, 5 червени картона. :lol: Нашите трябва да внимават много...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Умопобъркващо начало?????
САМО ЛЕВСКИ!