И аз това казвам - Програмата може да предопредели до голяма степен кой да мине напред.
Ако нЕкой от градовете се падне в не-особено добра игрова форма и по програма трябва да гостува на така... Малко по-сложни домакини, като нищо може да даде фира.
И обратното... нЕкой "слабак", с няколко домакински ремита и нЕкоя случайна победа, хоп -> 19-ти, примерно и... Напред. :lol:
Тук според мен ще са нужни между 9 и 12 точки, за да минеш.
Няма да е нужно прекалено много време на "средните" и "слабите", за да го схванат.
И просто гарантирам с оглед на това, че гледам съзнателно футбол от 1990-та нЕкъде, че поне едно 20-на тима, ще играят за всяка точица.
Тоест, очаквайте нЕкъде към 20-на Гърции, от Еврото в Португалия 2004-та. :lol:
Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Слован Братислава за първи път ще участват в същинската част на Шампионската лига.
Славия Прага пък направи сериозен брой пропуски и отпадна от Лил. Тук имаше огромен шанс поне да наблюдаваме продължения.

Славия Прага пък направи сериозен брой пропуски и отпадна от Лил. Тук имаше огромен шанс поне да наблюдаваме продължения.
Кога трябва да е жребийчето.
Ponko написа:Кога трябва да е жребийчето.
Тудей, дет викат братятя англичане :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Чудесно! Пожелавам си Барселона от първа урна! :mrgreen: :lol:
Писижиту и Лейпциг в 1-ва урна!
Еврошампионите от Холандия, Селтик и Звезда в 3-та, А Вила чак в 4-та!!!
В 3-та има повече носители на КЕШ/ШЛ отколкото във 2-ра.
С новия формат и шахматно-швейцарски полурегламент това не би трябвало да има значение, но жребият е решаващ.
Пускам Играта!
С новия формат и шахматно-швейцарски полурегламент това не би трябвало да има значение, но жребият е решаващ.
Пускам Играта!
- barca4ever
- Контакти:
То тия урни при тоя "дебилен" формат са проформа, всеки отбор ще играе с по 2 отбора от 4те урни. Дано на КЕНЕФА и увре, акъла и да си върне стария формат.

BARCAFOREVER

1992,2006,2009,2011
NOMER14 написа:Писижиту и Лейпциг в 1-ва урна!
Пускам Играта!
Пускай, пускай!
- Udoji90
- Контакти:
Че какъв е проблемът Селтик, Вила, Фейенорд, ПСВ, Звезда и прочее да са в ниски урни? Тези коефициенти се правят на база последните 5 сезона (ако не се лъжа). Не се дават за успехи преди новата ера. На Звезда даже и 3-та урна ми се вижда твърде високо в момента. Иначе и аз като цяло съм малко скептичен към новия формат, но ако тази обща лига в първата фаза доведе до това, че има повече неясноти до последните кръгове и почти всички отбори се борят за нещо, то това би било дори положително влияние и аз съм склонен да дам шанс на този вариант. (Не, че някой ме пита изобщо.)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
След Дортмунд 97-а година само Челси 12-а и Сити 23-та са вземали Ушатата за пръв път и то след много пари, много силни играчи и треньори, но доста чакане. Тази година не виждам такъв отбор.