matador1 написа:Sstefanov написа:matador1 написа:Sstefanov написа:rhaegar написа:Аз както винаги съм срещу хърватите. Броя да направи един хеттрик и да си вдига цената. :lol:
Странно, да си за шиптърите е много странно.
Ние българите ги наричаме албанци. Винаги (както и хърватите) са били на наша страна и сме си помагали срещу главорезите сърби.
Ами странно е, защото хърватите са ни много по близки от "албанците". Не знам колко допир имаш с албанци, но и те са изключително нагла и самонадеяна нация. Както скапаните албанци в Швейцарският отбор, където вместо да се радват като швейцарци, те се радват като албанци - орела, който правиха на предните първенства.
Чети история и ще знаеш. Албанците винаги са били с нас и училище учат, че сме ги освободили от турско, което е вярно. Стават отделна държава благодарение на Балканската война през 1912. Поради това много ни харесват. Също известно време са искали нашия принц Кирил за техен крал, но не се получава по не една причина. Бият се с нас и при османските завоевания. Подкрепят ни и през двете световни войни. И дори сега ни подкрепят по македонския въпрос. Признават българското си малцинство и разрешават ученето на български в училищата, за разлика от макетата например.
Това е държавата на Балканите с което е естествено да сме в перфектни отношения.
Та не, албанците не са скапани, те са наши братя ;) За разлика от шумавдийците например.
Пак говориш за неща и събития, на които не си присъствал. Албанците по света, са едни от най ненавижданите нации, и не защото са с друга вяра, ами защото са гадни хора (естествено не всички). Аз пък от личен опит ти казвам, че нищо добро не сме видяли от тях, ако оставим Македония на страна. Но дори и там ще ни забият нож ако им се отвори възможност, както го правят с всички други.
Заслужено Хърватите водят, албанците да си ходят.