Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
delqnski47 написа:
Охохохоооооооо
:mrgreen:
Gotzev.88 написа:През този сезон Каранга играе във втора китайска лига. Стойността на цялата втора лига на Китай (играчите на всички отбори общо) е оценена на малко повече от ЦСКА според трансфермаркт (28,97 млн евро). За сравнение, нашата втора лига е оценена на 33,27 млн евро. Та, в тази лига той има през този сезон 10 мача и 2 гола :( Аз мисля, че такива чужденци успяват да избухнат за един сезон поради някакво необичайно подреждане на звездите, необичаен синхрон с нашата атмосфера и тяхната култура и т.н... и да стигнат максимума си тук. След което правилно се продават и повече при ГГ не се връщат... Разбира се, приемам и че той получи жестока контузия и затова имаше крах, но като цяло никой футболист с висок потенциал и мечти не отива в нещо от сорта на Китай (или С. Арабия допреди година) в пика на кариерата си. Според мен Ганчев си върна Асприля и Каранга, защото им дължи достоен край на кариерата. Не очаквам и двамата да играят много, но жалкото е, че дори и Естрада или Назон да си тръгнат, дори и Каранга да е 5 класи надолу и физически зле, пак не виждам как Папазов ще хване място в първия отбор...
danko_sot написа:Gotzev.88 написа:През този сезон Каранга играе във втора китайска лига. Стойността на цялата втора лига на Китай (играчите на всички отбори общо) е оценена на малко повече от ЦСКА според трансфермаркт (28,97 млн евро). За сравнение, нашата втора лига е оценена на 33,27 млн евро. Та, в тази лига той има през този сезон 10 мача и 2 гола :( Аз мисля, че такива чужденци успяват да избухнат за един сезон поради някакво необичайно подреждане на звездите, необичаен синхрон с нашата атмосфера и тяхната култура и т.н... и да стигнат максимума си тук. След което правилно се продават и повече при ГГ не се връщат... Разбира се, приемам и че той получи жестока контузия и затова имаше крах, но като цяло никой футболист с висок потенциал и мечти не отива в нещо от сорта на Китай (или С. Арабия допреди година) в пика на кариерата си. Според мен Ганчев си върна Асприля и Каранга, защото им дължи достоен край на кариерата. Не очаквам и двамата да играят много, но жалкото е, че дори и Естрада или Назон да си тръгнат, дори и Каранга да е 5 класи надолу и физически зле, пак не виждам как Папазов ще хване място в първия отбор...
За жалост, пак трябва да ти призная, че си прав. Мислят че преди време го бях написал тук, но мисля, че ГГ би бил един страхотен мениджър на цирк. Просто винаги ще намери някое животно, което да удиви тълпата и да я грабне така да се каже, примерно някое шимпанзе с пет крака или слон без хобот, просто заради самото животно и неговите особености.
А вече това че половината животни не умеят никакви номера, защото вече са възрастни или имат някакъв физически проблеми няма значение. Важното е циркът да върви хората да се радват на животните.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта