СП 2022 (финал): Аржентина - Франция - 2:2 FT (3:3 et - 4:2 aet)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: СП 2022 (финал): Аржентина - Франция, Неделя от 17:00

Мнениеот rmfan5 » 15 дек 2022 22:19

kingofpop написа:И на мен са ми много интересни тия, дето развиват теории, но не залагат. Или се правят на примерни или немат пари или пък само си говорят напразно :D еми играйте бе пичове, аз съм играл 8 бона за победител от Южна Америка на 3 коефициент и сега ще играя 2 бона да има дузпа за Аржентина и ще си гледам с повече тръпка :D

За мен е ясно, че Меси втори финал няма да загуби.

Световното настрана, не беше ли убеден и че Ливърпул ще бият Реал на финала в ШЛ тази година ?
Не се заяждам просто ми e интересна логиката зад такива твърдения при човек който уж залага пък в същото време твърди някакви неща които са като от някой филмче където главният герой винаги печели ?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 дек 2022 22:24

rmfan5 написа:
kingofpop написа:И на мен са ми много интересни тия, дето развиват теории, но не залагат. Или се правят на примерни или немат пари или пък само си говорят напразно :D еми играйте бе пичове, аз съм играл 8 бона за победител от Южна Америка на 3 коефициент и сега ще играя 2 бона да има дузпа за Аржентина и ще си гледам с повече тръпка :D

За мен е ясно, че Меси втори финал няма да загуби.

Световното настрана, не беше ли убеден и че Ливърпул ще бият Реал на финала в ШЛ тази година ?
Не се заяждам просто ми e интересна логиката зад такива твърдения при човек който уж залага пък в същото време твърди някакви неща които са като от някой филмче където главният герой винаги печели ?

Разбира се, че бях. Изпих една студена вода там и готово. Не може все да се печели всичко да се познава :D живи и здрави

само не разбрах това за филмчето и главния герой, ама нищо :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 дек 2022 22:27

Изображение

Айде да пробвам тънко дузпичка, тоя съдия само като му гледам физиономията ми прилича на типичния поръчков рефер, който ще даде дузпа в напечен момент. А и Чуамени и Тео са типичните грубияни, дето правят всеки мач по 2-3 фаула около и в наказателното. Вар все някъде трябва да се намеси. В тях двамата ми е надеждата :D С Мароко по чудо им се размина, ама сега ако действат така едва ли
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 15 дек 2022 23:30

kingofpop написа:За мен е ясно, че Меси втори финал няма да загуби. Може и да ги побутнат с някоя дузпичка, може и да си бият честно. Франция не е чак толкова силен отбор и не мисля, че заслужава да е 2 пъти поред световен. На Фифа няма да им хареса този развой, Меси пак да е тъжен и милионите му фенове по света също. Прекалено сиво и скучно ще е Франция да е шампион пак, така че не очаквам да го допуснат.

ХАХААХАХАХАХАХА. На ФИФА им е важно единствено милионите фенове на Меси да седнат пред телевизорите и да гледат рекламния блок преди, след мача и на полувремето. Дали феновете ще са тъжни или щастливи според мен не ги е много еня :д.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 16 дек 2022 00:03

Абе факт е,че Сашо Диков разказа играта на цели 2 поколения.Писаниците в тая тема го доказват напълно,наредени мачове има,но всеки който се занимава със залози знае ,че те не са нито на световното нито в Шампионска лига.Представям си как някой влиза в съблекалня,в която са я Лева, я Ван Дайк и казва: "Пичове,днес падаме,щото Меси трябва да стане шампион,ама за да е по-филмово вкарайте гол в последната секунда на мача. Хахахха.
А tmanolov така леко пропуска факта,че в "театралния" мач на Аржентина с арабите им отмениха 3 гола,от които 1 след скандално решение на ВАР.
КАУЗА КОЛЕЖА!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 дек 2022 00:09

botevplovdiveoe написа:,наредени мачове има,но всеки който се занимава със залози знае ,че те не са нито на световното нито в Шампионска лига.

Сам не си вярваш. :D

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 дек 2022 00:11

pill написа:Всеки, който твърди, че световната купа е “купена” е малоумен!

Добре, Айнщайн. Полека с определенията.

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 16 дек 2022 00:18

О и за малко да пропусна Хайландера,който ни споделя,че Франция може и да си бие и да стане шампион,но пък ако случайно Аржентина си позволи да спечели - всичко е нагласено и купено!
Сиугрен съм,че ако Аржентина беше излязла от група с Германия,Англия и Белгия(не че може да има такава) после отстрани Бразилия,Италия и Португалия и на финал бие Франция , без да получи нито 1 дузпа пак щеше да е "нагласено за Меси",така че общо взето все тая , дано стане хубав мач.
КАУЗА КОЛЕЖА!

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 16 дек 2022 00:42

Нищо не е купено. Просто Аржентина се бута към спечелване на турнира. Има тенденциозно съдийство, в ерата на ВАР да ти отсъдят две решаващи дузпи коя от коя по несъществуващи и още куп спорни положения отсъдени все в една посока - Аржентина
Сега на финала съдия от Източна Европа, поляк. Съдия от страна отстранена от Франция на осминафинал. Нормално е феновете на Меси да не виждат това, което и слепец ще види. Или по точно се правят, че не го виждат.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 16 дек 2022 00:51

Highlander написа:Нищо не е купено. Просто Аржентина се бута към спечелване на турнира. Има тенденциозно съдийство, в ерата на ВАР да ти отсъдят две решаващи дузпи коя от коя по несъществуващи и още куп спорни положения отсъдени все в една посока - Аржентина
Сега на финала съдия от Източна Европа, поляк. Съдия от страна отстранена от Франция на осминафинал. Нормално е феновете на Меси да не виждат това, което и слепец ще види. Или по точно се правят, че не го виждат.

Е то и Аржентина би Полша в групата :D

Върни се в “World Cup 2022”