Купа на България: ЦСКА - София (София) - Левски (София), Неделя от 17:00

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: vlong

Мнениеот W84me » 10 май 2022 22:31

Странджата написа:Леле, щели да бъдат "ритуално посечени". Че кога и къде прасето е било жертвено животно бе? Освен на нашите свински погребения. Ама и там не се посичат, а само се приколват :)

Моля те, това са ловешки номера. Никола Попов е изградил име в Ловеч.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

kempesmario
Контакти:

Re: Купа на България: ЦСКА - София (София) - Левски (София), Неделя от 17:00

Мнениеот kempesmario » 10 май 2022 23:05

Прасетата много нагли бе, очаквах веднага да почнат да реват от съдията. Така хитро нагнетяват обстановката преди мача. Няма такива гадове като тях. Трябваше чужд съдия да бъде назначен.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 май 2022 23:36

Явно съдията трябва да се презавери в Литекс Литекс Тауър.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 11 май 2022 01:38

Хора да ви попитам. Взех си билет от евентим, но билета е дигитален и няма нищо общо с тези разпечатаните, но пък си имат баркот. Някой има ли същите и влизал ли е преди с такива предполагам не е проблем?

Също, моля да не ме съдите аз живея в чужбина и истината е, че не съм посещавал много мачове, но пък не пропускам мач на Левски по телевизията и живея и дишам благодарение на този отбор. Ще присъствам на мача с приятелката ми и се чудих дали имате информация дали ще има шествие преди мача и каква е цялата организация около същото. Има ли опасности за ексцесии (физически) или би трябвало всичко да мине човешки? Ще ми се да се присъединя към такова ществие и не ми пука за моето здраве, но няма как да рискувам това на приятелката ми. Благодаря предварително!

За мача… и преди съм изразявал мнението, че с този отбор играем най трудно вмомента. Някои тук споменаха, че причината за това бяха качеството на терена или метарологичните условия, но аз не съм сигурен. Все пак очаквам гения на Мъри да блесне и да ги излъжем. 0-2.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 май 2022 05:10

Няма нужда да принтираш билетите. Просто показваш баркода на билета от телефона ти. Колкото до шествието. Вероятно ще има такова. Предполагам тези дни ще излезе информация за такова.
Само Левски!
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 11 май 2022 07:22

modor написа:Явно съдията трябва да се презавери в Литекс Литекс Тауър.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 11 май 2022 07:28

ШОГ! БОНБА! ГРЪНАТА! ПРОЧЕТИ, ЗА ДА НЕ ИЗБУХНЕ! СЕНЗАЦИЯ! ЕКСКЛУЗИВНО! ЕДИНСТВЕНО ТУК! ШОГ!
-------
Злите езици мълвят, че приятел на Мъри ще бъде главен съдия на финала. В светските среди пък шушукат, че съкварталец на Наско, казал му къде да си направи техническия и гражданската за колата, ще бъде на ВАР-а. А лукавите зевзеци разкриват, че този, който ще отвори вратите на стадиона в 14:00ч., е същият, който има апартамент под наем в блока до Герена, и е решено да пръска секторите и съблекалнята на Литекс с кемитрейлс.
--------
Страх тресе ловешката кочина! И духът на Тройчо още е със вас, затова от Литекс, не жалете глас! Как пък един път нямахте елементарно достойнство, а все манталитет на съветска, микренска кочина!?
--------
Директивата е ясна - БОЙ, ЕБА** И СОФИЯ ЩЕ ВИ СЕ ВИДИ ТЯСНА!
--------
В събота, 15:00ч., пред Сектор А на "Герена". Всички на тренировката!
В неделя, 17:00ч., в секторите А, Б и В на "Васил Левски" и "синя" лавина из цяла София!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Beloev
Контакти:

Мнениеот Beloev » 11 май 2022 08:16

[quote="icemanbg33"]Хора да ви попитам. Взех си билет от евентим, но билета е дигитален и няма нищо общо с тези разпечатаните, но пък си имат баркот. Някой има ли същите и влизал ли е преди с такива предполагам не е проблем?

Аз съм със същия вид билет,само,че го разпечетах и прегънах както е показано на самия билет като излезе! Не би трябвало да имаш какъвто и да е проблем и без да го разпечатваш!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 11 май 2022 08:19

Очаквам тоя мач да излезем с трима в защита, предвид, че бековете ни по принцип не не атакуват до аут линията, а с трима централни има шанс да задушим Кайседо. Единственото при тази схема не ми харесва много позицията на Уелтън, няма толкова пространство пред него, но дори и да е на фланга, те ще се подсигурят с двама срещу него, така или иначе.

icemanbg33
Контакти:

Мнениеот icemanbg33 » 11 май 2022 09:13

Beloev написа:
icemanbg33 написа:Хора да ви попитам. Взех си билет от евентим, но билета е дигитален и няма нищо общо с тези разпечатаните, но пък си имат баркот. Някой има ли същите и влизал ли е преди с такива предполагам не е проблем?

Аз съм със същия вид билет,само,че го разпечетах и прегънах както е показано на самия билет като излезе! Не би трябвало да имаш какъвто и да е проблем и без да го разпечатваш!

Проблема е че моя билет не е такъв който се разпечатва. Не е print-at-home ами по-скоро си е направо дигитален. Не мога да го снимам по очевидни причини, но си представи билета е като бордова карта на уиз еар примерно. Имам баркод и място така че наистина не би трябвало да е проблем. Мерси.

Върни се в “Левски”