efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 14:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Левски (София) - ЦСКА - София (София), Неделя от 14:00
Списаревски
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
tmanolov написа:....
Бил ли си лично на такъв мач? Интересно ми е, че става малко митология.... :

Не съм бил, не съм бил и на други мачове. Но аз не съм бил и през 1914 на основаването, тогава може ли да допусна, че и то е митология?
Както и да е, всеки с мнението си.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

tmanolov написа:TristaNNN написа:Левски, Киев, Свобода! - Ей това трябва, и надявам се, да се чуе мощно в неделя.
Може да се примеси и с - К*р за Путин, оле!
Айде немъ нуждъ - футбол и политика са несъвместими неща. Имаме си достатъчно бг звезди, които заслужават кор, за да се занимаваме с чужди такива. Искрено се надявам приятелчетата ти от наркосектора да са поне малко адекватни - имаш много добри мнения, но това ти е директно за кофата за боклук. Лично мнение
Абсолютно. То остана и във политиката да се забъркат феновете по време на мач. Особено пък цинизми срещу Путин ще е много ниска топка.
-
Дано да победим и в този мач, за да продължи ентусиазма на феновете, а и защото третото място не е далеч.
Колкото по-добри игри и резултати на отбора, толкова повече публика във всеки мач и повече приходи за клуба.
Колкото по-добри игри и резултати на отбора, толкова повече публика във всеки мач и повече приходи за клуба.
TristaNNN написа:tmanolov написа:TristaNNN написа:Левски, Киев, Свобода! - Ей това трябва, и надявам се, да се чуе мощно в неделя.
Айде немъ нуждъ - футбол и политика са несъвместими неща. Имаме си достатъчно бг звезди, които заслужават кор, за да се занимаваме с чужди такива. Искрено се надявам приятелчетата ти от наркосектора да са поне малко адекватни - имаш много добри мнения, но това ти е директно за кофата за боклук. Лично мнение
Ами, добре, все ще го преживея някак.
А ще късаме ли "Левски, Дубчек, Свобода!", ще го изчегъртаме ли или ще го водим в графата "ама то там е друго"
Само за малко ограмотяване - "Левски, Дубчек, Свобода!" е скандиране от времето на Пражката пролет и Свобода всъщност е чехословашкия политически функционер Лудвиг Свобода, който заедно с Дубчек е в основата на Пражката пролет, след падането на Новотни в резултат на Пражката пролет става президент на Чехословакия.
Та тъй. Като искаш да демонстрираш политически пристрастия или голяма солидарност с украинците дари пари, прати лекарства или вземи във вас украински бежанци.
Другата ти опция е да скандираш "Левски, Зеленски, Азов" ама се съмнявам, че ще ти се радват.
alexdb написа:...
Само за малко ограмотяване - "Левски, Дубчек, Свобода!" е скандиране от времето на Пражката пролет и Свобода всъщност е чехословашкия политически функционер Лудвиг Свобода, който заедно с Дубчек е в основата на Пражката пролет, след падането на Новотни в резултат на Пражката пролет става президент на Чехословакия.
Та тъй. Като искаш да демонстрираш политически пристрастия или голяма солидарност с украинците дари пари, прати лекарства или вземи във вас украински бежанци.
Другата ти опция е да скандираш "Левски, Зеленски, Азов" ама се съмнявам, че ще ти се радват.
Нямаше нужда да си губиш времето, за да ме ограмотяваш, но благодаря. Ясно е, че "Свобода" в оригиналния си вид е име във въпросния лозунг, но впоследствие вече се приема и като съществително сред сините привърженици. Та тъй.

Продължаваме поред - не ми е нужно някакъв непознат форумен "историк" да ми казва кому и как да дарявам, с цялото ми уважение към форума и левскарите. За сведение на мухльовците обаче, когато бесарабски българи биват подложени на бомбардировки и обстрели, е хубаво и левскарите да се включат в помощите, или поне да заемат някаква позиция. Ей ти го дарението - дрехите са нови (забележи блузата с "Л", прегледай онлайн магазина и сметни на колко виртуани билета се равнява само тя). Утре сутрин тази помощ отива в ЦБББ (Център на Бесарабските Българи в България), а оттам-насетне поема по направление.
[offtopic]
Аз нещо не мога да ви разбера благоразположението към Московията, прикрито под "футболът не трябва да се меси в политиката". Вие да не би да сте запомнили с добро червения ботуш и престъпните "реорганизации", най-меко казано, които са произходили за любимия ни Левски в резултат на действията на московските пияни копелета и метастазите на гнилата им система у нас?
Правите ли разлика между политиката и правото на човешка свобода? Нима точно в този подфорум ще се наложи да цитирам слова на Васил Левски, на Христо Ботев, на Герги Бенковски или нечии други, от дебелите ни исторически книги?

Явно нищо свободолюбиво, смело или каквото и да е в името на най-висшият човешки идеал не е останало в душите на някои левскари, не знам какво и защо се скъса през годините....

ПП Замалко да забравя и нещо друго - Докато си подновявам абонаментната (сектор А) и семейната членска карта, имам пълното морално право да си слагам разни подобни мнения на ***, да ги въртя на чакрък и да си пея каквото ми е кеф на стадиона.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:alexdb написа:...
Нямаше нужда да си губиш времето, за да ме ограмотяваш, но благодаря. Ясно е, че "Свобода" в оригиналния си вид е име във въпросния лозунг, но впоследствие вече се приема и като съществително сред сините привърженици. Та тъй.![]()
Продължаваме поред - не ми е нужно някакъв непознат форумен "историк" да ми казва кому и как да дарявам, с цялото ми уважение към форума и левскарите. За сведение на мухльовците обаче, когато бесарабски българи биват подложени на бомбардировки и обстрели, е хубаво и левскарите да се включат в помощите, или поне да заемат някаква позиция. Ей ти го дарението - дрехите са нови (забележи блузата с "Л", прегледай онлайн магазина и сметни на колко виртуани билета се равнява само тя). Утре сутрин тази помощ отива в ЦБББ (Център на Бесарабските Българи в България), а оттам-насетне поема по направление.
[offtopic][/offtopic]
Аз нещо не мога да ви разбера благоразположението към Московията, прикрито под "футболът не трябва да се меси в политиката". Вие да не би да сте запомнили с добро червения ботуш и престъпните "реорганизации", най-меко казано, които са произходили за любимия ни Левски в резултат на действията на московските пияни копелета и метастазите на гнилата им система у нас?
Правите ли разлика между политиката и правото на човешка свобода? Нима точно в този подфорум ще се наложи да цитирам слова на Васил Левски, на Христо Ботев, на Герги Бенковски или нечии други, от дебелите ни исторически книги?![]()
Явно нищо свободолюбиво, смело или каквото и да е в името на най-висшият човешки идеал не е останало в душите на някои левскари, не знам какво и защо се скъса през годините....
ПП Замалко да забравя и нещо друго - Докато си подновявам абонаментната (сектор А) и семейната членска карта, имам пълното морално право да си слагам разни подобни мнения на ***, да ги въртя на чакрък и да си пея каквото ми е кеф на стадиона.
Това, което се скъса, е че се навъдиха много представители на криворазбраната циливилизация

TristaNNN написа:Левски, Киев, Свобода! - Ей това трябва, и надявам се, да се чуе мощно в неделя.
Пич, ти сериозно ли го мислиш това? Е това тотално ще ме откаже.......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
teerr написа:TristaNNN написа:Левски, Киев, Свобода! - Ей това трябва, и надявам се, да се чуе мощно в неделя.
Путин ти е по-важен от Левски ли? Питам не за друга, а защото мен нищо не може да ме откаже от Левски, дори да има хора с позиция която не харесвам. В този ред на мисли, не харесвам бомбаджиите, които мач след мач ощетяват клуба под формата на глоби и наказания. Очаквам да има такива и след утрешния мач. Не ми харесва това, че цветът на сектор Б не е синия, а стана черен...мога да изреждам и още, но да се откажа от Левски - НИКОГА!!!
teerr написа:TristaNNN написа:Левски, Киев, Свобода! - Ей това трябва, и надявам се, да се чуе мощно в неделя.
Някои ще се откажат и от България заради Путин.
Любовта им към всичко родно включително и Левски преминава през Путин. Живота им няма смисъл без този масов убиец и международен терорист.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"