Без цензура (Припс 2021 синя родопчанка). Fake agent +18

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Без Цензура . (Припс 2021 Синя Родопчанка). Fake agent +18

Мнениеот шивача » 30 юни 2021 22:43

Cheradonna написа:
шивача написа:Ай и аз като мицубишито да се изтъкна :mrgreen: иналата година по това време им разправях, че с тея договори за по една година работата намирисва и че наподобява последната ни година при томов, когато също подписваха за по една година. Ама милиционерите не вярваха. Ся диксъна ги лови на бастун.

и ко ся,пак ли са втори? :geek:

След нас, да, иначе колко отбора преди нас фалираха....даже забравих кой повлече крак
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 30 юни 2021 22:45

шивача написа:Ай и аз като мицубишито да се изтъкна :mrgreen: иналата година по това време им разправях, че с тея договори за по една година работата намирисва и че наподобява последната ни година при томов, когато също подписваха за по една година. Ама милиционерите не вярваха. Ся диксъна ги лови на бастун.

Много сбитичко....!
Опъни един ферман 200 метра че чак да те заболят очите докато го прочетеш и накрая нищо да не си казал, чак тогава ще го стигнеш човека...
;)
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 30 юни 2021 22:53

ugly bug написа:

Много сбитичко....!
Опъни един ферман 200 метра че чак да те заболят очите докато го прочетеш и накрая нищо да не си казал, чак тогава ще го стигнеш човека...
;)

Започвам да подозирам, че honda-та е в далаверата.Няма кой друг да го научи на тез иширети. :)

Потребителски аватар
Cheradonna

Мнениеот Cheradonna » 30 юни 2021 22:56

Tамън се бях зарадвал,че ще можем и ние да си хванем по някоя сьоНга в реките покрай кабиоле арена и палми няма да има,сега поне някоя джанка поне да засади Насо ако може,Тити ще я полива,ракийка да си варим не за друго!
https://prnt.sc/13erlpl

Що е то ЕДИНДЕСЕТ? Някакъв странен език предполагам,но български със сигурност не е!!! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 юни 2021 22:57

ugly bug написа:

Много сбитичко....!
;)

Мързи ме да пиша, па и на него му се отдава. Аз и в живота съм лаконичен, чак жената и децата ми се дразнят :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 30 юни 2021 23:15

Вчера някой беше избухнал във Фейсбук, че иска да има извънредно "Пред банята" да видиме Мигача как ще залепи клемите, а и Фестър какво има да каже :lol: :lol: :lol: Едно е ясно - Ники ще ги гаври яко и с право... Няма как уважаващи себе си журналисти дори да се чудят дали това е истина - то беше по-зле изиграно от дюнерджийте "купувачи на ЦСКА :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Mitata
Контакти:

Re: Без Цензура. (Припс 2021 Синя Родопчанка). Fake agent +18

Мнениеот Mitata » 30 юни 2021 23:23

Прави впечатление, че докато ЦСКА се мъчеше, затънал в дългове, сините медии само подпитваха кога клубът ще плати задълженията към футболистите, мениджърите, треньорите и така нататък. Излизаха с гръмки, често подигравателни заглавия. Сега същите тези медии мълчат. Единствено се озъртат да видят откъде могат да дойдат няколко спасителни милиона.

Още нещо, нямало да слагат тире. Бе те ако фалират, т.е. ако държавата не реши да ги спасява, ако имат намерение да подължават да съществуват, ще трябва най-малкото да си направят едно ново дружество, за да избегнат плащането на дълговете, които според някои надвишават 30 милиона. Понеже няма да могат да ползват настоящото име в продължение на 5 години, ще трябва да прибавят към "Левски" примерно някаква кльомба или маймунско "А".
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 30 юни 2021 23:30

Абе, онова малкото Стораро няма ли да даде нЕкой лев от Палмите?

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 юни 2021 23:40

Теоретично има вариант да слязат в аматьорските групи, където да се задържат години наред, да обявят несъстоятелност и да се опитат с СМС-и и дарителски кампании (с надеждата междувременно да се появи чичко - паричко) да погасят настоящите дългове. Но един подобен ход би довел според мен до сериозно разцепление на фенската им маса.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 юни 2021 23:42

Преди няколко години в този форум бе пълно със специалисти по финанси и право и анализатори, които имаха претенции да разбират много добре материята касаеща ЦСКА. Къде изчезнаха тези хора? Сигурен съм, че със задълбочените си познания биха помогнали на клуба от Подуене. Откровените тролове също се позагубиха. :(
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Върни се в “ЦСКА”