Лига Европа 2020/21 (Четвърти кръг /Базел-ЦСКА (София) /01.10.2020/21:30ч
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Re: Лига Европа 2020/21 (Четвърти кръг /Базел-ЦСКА (София) /01.10.2020/21:30ч
Трябва да играят така сякаш са на финала на ШЛ
Нз само дали ще има реванш ?

[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
CSKArforever написа:Вярвам, че ще ги отстраним. Началото на сезона за Базел е много слабо, 2:2 с Вадуц, трудна победа срещу 10 кипърци и загуба в първенството преди няколко дни. Имат си и разни вътрешни проблеми.
Трябва да се опазим от началният натиск и ако не допуснем гол през първото полувреме, шансовете ни стават доста големи. Много по-добре сме физически!
Нашите ще са по-мотивирани, влизат като аутсайдери и мисля, че ще сме добре подготвени.
1:3!
И аз щях да съм оптимистично настроен, но фактите сочат, че в последните 7 шампионатни мача ЦСКА инкасира по един гол в три от тях, в други три двубоя получихме по два гола. Само футболистите на Славия не се разписаха в нашата врата. За сметка на това в контрола преди началото на сезона Монтана ни наказа с цели три. В ЛЕ отбори от Малта и Фарьорските острови успяха да се разпишат на Армията, за наша радост БАТЕ не успя.
В същото време ЦСКА вкарва малко голове, предимно в края на мачовете, когато противниците са поуморени и с намалена концентрация.
Разбира се ще стискам палци за ЦСКА, ще е щура радост, ако успеем до отстраним швейцарците, но засега предпочитам да остана реалист.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
Незнам. Вярвах, че можем да отстраним Ливърпул последния път, ама го вярвах, щото отбора ни беше приличен.
Сега се моля само да не ни бият с много.
Дано имам повод за извинение
Сега се моля само да не ни бият с много.

k_oleto написа:Незнам. Вярвах, че можем да отстраним Ливърпул последния път, ама го вярвах, щото отбора ни беше приличен.
Сега се моля само да не ни бият с много.![]()
![]()

Не знам , то и никой не знае как ще свърши мача. На мен ми е някакво спокойно. Имам чувството че няма да направим много грешки в защита. Те си имат силно нападение, нашите пък са по - мотивирани. Интересно ще е и е нормално като искаме евромачове да срещнем сериозен противник.
Прогноза няма да давам че на последък не ги познавам много. Имаме да им връщаме.. Няма да гостуваме на Вадуц:-) Предусещам че това няма да е най-важният мач за сезона и си пожелавам Брага, Белгийци и някой по-як отбор за групите
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- trokadero_
- Контакти:
ХАЙДЕ МОМЧЕТА!
НАПРЕД !
НАПРЕД !
Red_Neck написа:Мен най-много ме притесняват 2 неща в този мач:
1. Да не налеем яко гипса и да отидем на разлика с малоумни грешки в защита (на които сме повече от способни);
2. Политиката на УЕФА до групите да достигат предимно "правилните" отбори (двата мача с Копенхаген са пресен пример - хем по-богати, хем по-силни и пак яки съдийски подаръци в двата мача, да не стане някой сакатлък!));
Ако се борим мъжки, но ни надиграят и загубим, за мен няма да е драма.
Дано бай Стамен успее да свали напрежението у момчетата и изиграем приличен мач, .... пък каквото стане.
Успех!
Номер 2 е по-притеснителното. УЕФА иска да стигат само определени отбори до групите. Аз например съм забелязал, че Лудогорец в ШЛ не го искат (все най-коравия жребий), но за ЛЕ даже го натискат, явно сме достатъчно привлекателни за този турнир (все най-лекия жребий и дори съдийско рамо ако се налага). В този ред на мисли и Базел е отбор за ЛЕ и съдиите ще се опитат да ги вкарат.
Все пак... напред армейци, желаем ви успех. Съдиите ще помагат на Базел, но няма да им спечелят мача! Базел не е отбора, който лудите биха през 2016г. Имате шанс!
След този мач ЦСКА се изстрелва на следващото ниво...
Ще си имаме нашите шансове и трябва да бъдат оползотворени...
Успех на момчетата .
Дано ни зарадват а подуенци да гледат мача внимателно...!

Ще си имаме нашите шансове и трябва да бъдат оползотворени...
Успех на момчетата .
Дано ни зарадват а подуенци да гледат мача внимателно...!

maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Искам момчетата да дадат максимума и да покажат армейски дух и борба до последната стотна! Другото е божа работа! Базел са доста висока летва, въпреки проблемите които имат. Дано съдията не опорочи мача.
Би било прекрасно да имаме два отбора в групите, но на мен не ми се вижда много реалистично. Ще стискам палци и за лудите, въпреки че не са ми любимци.
Би било прекрасно да имаме два отбора в групите, но на мен не ми се вижда много реалистично. Ще стискам палци и за лудите, въпреки че не са ми любимци.
-
- Контакти:
ЦСКА (4-2-3-1): Густаво Бусато – Брадли Мазику, Юрген Матей, Валентин Антов, Пламен Гълъбов – Амос Юга, Жеферсон – Юнус Санкаре, Жул Кейта, Георги Йомов - Али Соу
1914.1902 » 13 апр 23:02
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?
Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.
Надявам се късметът тази вечер да е на наша страна. Успех, ЦСКА!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,