1 кръг/ЦСКА 1948-ЦСКА / 07.08.2020 / 20:00 ч.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 1 кръг/ЦСКА 1948-ЦСКА / 07.08.2020 / 20:00 ч.
Цеката е намалил цената на билетите за сектори Г и Б на 15 лв., но за сметка на това е снел от продажба билетите за сектор А, като там ще се влиза само с лични покани. Вероятно се притеснява от армейската любов. Също ще ми е интересно колко ще има в сектор Б. Цеката нещо нервен ми се струва. 

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Билетите за двубоя от първия кръг на efbet Лига - ФК „Централен спортен клуб на армията 1948“ - ЦСКА-София в петък от 20:00 ч. на Националния стадион "Васил Левски", от днес ще са в официална продажба.
С пропуск за Сектор Б, Сектор В и Сектор Г можете да се сдобиете от касите до Националния стадион „Васил Левски“ откъм улица „Гурко“ в часовия диапазон – 12:00 ч. – 20:00 ч.
Цените на билетите са както следва:
Сектор Б: 15 лв.
Сектор В: 40 лв.
Сектор Г: 15 лв.
За домакинския сектор „А“ билети към този момент се продават в офиса ни на ул. „Незабравка“ 25 само за членове на Сдружението ФК ЦСКА 1948 след 12:00 ч. днес. Цената за тях е 40 лв
Бочето да не се сдобие с членска карта по бързата процедура

[offtopic]Кюстендилица що не заведе едно магаре пред входа на А сектор за ташак

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Ще бъде много грозно нещо ако станат някакви ексцесии и се сбият двете агитки в или около стадиона. За мен това е по-рисков мач и от Левски - ЦСКА предвид натрупаното напрежение в последно време. Не изключвам и да има провокатори (както на протестите срещу правителството). Според мен полицията трябва да вземе сериозни мерки за охраната на този мач и да не подценява ситуацията, а после да се чудят кой е виновен ако стане нещо.
За мача очаквам истинска битка на терена и "заявяване" на идентичност кой "истинския". Т.е. очаквам доста картони в мача вкл. и изгонване. Прогноза 0-1 за символичния гост ЦСКА София.

За мача очаквам истинска битка на терена и "заявяване" на идентичност кой "истинския". Т.е. очаквам доста картони в мача вкл. и изгонване. Прогноза 0-1 за символичния гост ЦСКА София.
tapka4a написа:Ще бъде много грозно нещо ако станат някакви ексцесии и се сбият двете агитки в или около стадиона. За мен това е по-рисков мач и от Левски - ЦСКА предвид натрупаното напрежение в последно време. Не изключвам и да има провокатори (както на протестите срещу правителството). Според мен полицията трябва да вземе сериозни мерки за охраната на този мач и да не подценява ситуацията, а после да се чудят кой е виновен ако стане нещо.![]()
За какви агитки говориш? Агитка има само ЦСКА, а за идентичността феновете са решили отдавна. Иначе съм съгласен, че може да се очакват провокации от фена на Бочето. Всъщност този клуб за това е създаден и само за това съществува, но дано не се вържем и да станат някакви грозни сцени по терена.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
Красимир Иванов
Красимир Иванов
[offtopic]Ами фактологически не си прав. Не са 100% с вас, че проблемът с идентичността да е решен. Имат си сайт, погледни и групата им във фейсбук на ЦСКА 1948 колко лайка и члена има, освен това е и бая активна, твърдят че те са истинското ЦСКА защото са започнали от дъното и ви наричат "люляците от Ловеч", така че напрежението съществува и то не е малко. Специално за мачовете срещу вас утре и по-нататък ще направят всичко възможно да докарат повече публика, дори мисля че това ще са им и рекордите по посещаемост, по-големи от тези в мачове срещу Левски, Лудогорец или други отбори. Според мен сериозно подценяваш ситуацията около мача. Даже самият Камбуров каза, че очаква нещо да се случи на трибуните и да ни пишат в европейската преса.
[/offtopic]

- delqnski47
- Контакти:
Имали ''уайкове у фейсъ''...

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- анто маина
tapka4a написа:[offtopic]Ами фактологически не си прав. Не са 100% с вас, че проблемът с идентичността да е решен. Имат си сайт, погледни и групата им във фейсбук на ЦСКА 1948 колко лайка и члена има, освен това е и бая активна, твърдят че те са истинското ЦСКА защото са започнали от дъното и ви наричат "люляците от Ловеч", така че напрежението съществува и то не е малко. Специално за мачовете срещу вас утре и по-нататък ще направят всичко възможно да докарат повече публика, дори мисля че това ще са им и рекордите по посещаемост, по-големи от тези в мачове срещу Левски, Лудогорец или други отбори. Според мен сериозно подценяваш ситуацията около мача. Даже самият Камбуров каза, че очаква нещо да се случи на трибуните и да ни пишат в европейската преса.[/offtopic]
И от тия лайкове ,колко ходят да ги гледат?

Любовницата на Бочко май малко се е поуплашила от народната любов, щото са си преместили награждаването със служебната купа за 24-ти август срещу Арда 

tapka4a написа:[offtopic]Ами фактологически не си прав. Не са 100% с вас, че проблемът с идентичността да е решен. Имат си сайт, погледни и групата им във фейсбук на ЦСКА 1948 колко лайка и члена има, освен това е и бая активна, твърдят че те са истинското ЦСКА защото са започнали от дъното и ви наричат "люляците от Ловеч", така че напрежението съществува и то не е малко. Специално за мачовете срещу вас утре и по-нататък ще направят всичко възможно да докарат повече публика, дори мисля че това ще са им и рекордите по посещаемост, по-големи от тези в мачове срещу Левски, Лудогорец или други отбори. Според мен сериозно подценяваш ситуацията около мача. Даже самият Камбуров каза, че очаква нещо да се случи на трибуните и да ни пишат в европейската преса.[/offtopic]
Фенове на авиатори не очаквам много, предполагам петдесетина човека с булките,лелите и стринките от постоянното присъствие. В ложите може да се стигне до бой и грозни сцени ако се изсипят накуп Цеката, Газдов ,Фатмака,Гьона и останалите от трупата.Дано проявят здрав разум и няма вербални атаки. Ако не са сдържани и има провокации може да стане като в Пловдив гонитбата с колани,колове,тухли, павета и т.н За мен е високо-рисков мач и трябва да има достатъчно полиция
tapka4a написа:Ами фактологически не си прав. Не са 100% с вас, че проблемът с идентичността да е решен. Имат си сайт, погледни и групата им във фейсбук на ЦСКА 1948 колко лайка и члена има, освен това е и бая активна, твърдят че те са истинското ЦСКА защото са започнали от дъното и ви наричат "люляците от Ловеч", така че напрежението съществува и то не е малко. Специално за мачовете срещу вас утре и по-нататък ще направят всичко възможно да докарат повече публика, дори мисля че това ще са им и рекордите по посещаемост, по-големи от тези в мачове срещу Левски, Лудогорец или други отбори. Според мен сериозно подценяваш ситуацията около мача. Даже самият Камбуров каза, че очаква нещо да се случи на трибуните и да ни пишат в европейската преса.
[offtopic]Как да са истинското ЦСКА като са съвсем нов клуб? За тях истинският ЦСКА е фалирал и вече не съществува, те нямат претенции да са наследник на фалиралото АД, не са платили нищо за активите. Доброволно смениха емблемата. Армията ще видят, единствено ако поискат обединение. Прекалено много липсващи елементи от истинския ЦСКА.[/offtopic]
На предстоящия мач могат да съберат малко повече от обикновено публика, но това няма да означава нищо. Истинското съотношение между двете агитки ще се види на следващия мач между двата отбора, ако дотогава са отпаднали ограниченията за посещаемост.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!