Кой ще "духа супата" днес на Лаута ???

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
puffer 1

Re: Кой ще "духа супата" днес на Лаута ???

Мнениеот puffer 1 » 09 авг 2009 14:00

Red_champions написа:
tprodanov написа:ми ае на бас тогава, аз залагам за победа на Локото...

Ако Доко Пд бие днес,аз съм "п е д е ра с т" :lol:

Ще си признаеш ти :lol:
Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 09 авг 2009 14:02

Red_champions написа:Ако Доко Пд бие днес,аз съм "п е д е ра с т" :lol:

Само да не забравиш веднага след мача да си сложиш подписа под аватара, защото Локо ще бие днес! Ако не го сложиш ще бъдеш предложен за бан! :lol: :lol: :lol:

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 09 авг 2009 14:04

Победа на Локо Пд. Ще го духат супата орисаните да са боклуците на София :mrgreen: Бил съм в агитката на Локо Пловдив и пак ще бъда . Само днес гледайте съдията какви ги върши в полза на ЦДНА.

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 09 авг 2009 14:06

kempesmario написа:Победа на Локо Пд. Ще го духат супата орисаните да са боклуците на София :mrgreen: Бил съм в агитката на Локо Пловдив и пак ще бъда . Само днес гледайте съдията какви ги върши в полза на ЦДНА.

Виждам,че си сложил собствена снимка като аватар,това да не ти е от ваканцията в Праселенд :lol:
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
puffer 1

Мнениеот puffer 1 » 09 авг 2009 14:08

kempesmario написа:Победа на Локо Пд. Ще го духат супата орисаните да са боклуците на София :mrgreen: Бил съм в агитката на Локо Пловдив и пак ще бъда . Само днес гледайте съдията какви ги върши в полза на ЦДНА.

Днес и Милко БалеФ не може да им помогне :lol:
Димитър Христолов- НЯМА ДА ПРЕСТАНА ДА ПРАВЯ ДОБРИ НЕщА ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 09 авг 2009 14:10

LSFC 1914 написа:

Само да не забравиш веднага след мача да си сложиш подписа под аватара, защото Локо ще бие днес! Ако не го сложиш ще бъдеш предложен за бан! :lol: :lol: :lol:

Ок,дадено :lol: .Сериозно ти говоря.Ще го напиша с едри големи букви,но няма да се стигне да пиша простотии,защото ЦСКА няма да загуби.Не харесвам хората с обратен пол,не че имам нещо против тях,ама не са ми интересни :lol: ,така че щом казвам,че ще напиша такова нещо,значи съм сигурен,че няма да стане.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 09 авг 2009 14:10

Червено шампуанче :) Това е снимката на прасето преди да го заколя на Коледа :mrgreen:

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 09 авг 2009 14:13

Честният и почтеният Димитър Христолов цъфна в лагера на Локо (Пд) в хотел Империал тази сутрин. Собственикът на Ботев минал през хотела, за да нагледа как живее треньора Енрико Пичиони, който уж трябваше да поеме "канарчетата".

Митьо се засякъл случайно с треньорския щаб на Локо в кафенето на Империал. "Подайте жалба срещу ЦСКА. Ще спечелите мача служебно. Те нямат право да картотекират", надъхвал се Митьо пред Аян Садъков.

"не бой се. Смятаме да бием ЦСКА с игра", обяснили от Локо на гневния президент на Ботев. Това лято "червените" са враг №1 на бизнесмена от Брягово. Със забавените плащания по трансферите на Муши и Минев Митьо оправдава от 6 месеца всичките си неблагополучия и тоталната финансова криза в клуба си
Изображение

Потребителски аватар
стичо
Контакти:

Мнениеот стичо » 09 авг 2009 14:14

Ето мойто предложение: :lol: :lol: :lol:

http://culinary.hit.bg/sups/pig.htm

Преди това прасетата трябва да бъдат расфасовани! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 09 авг 2009 14:14

Red_champions написа:
LSFC 1914 написа:

Ок,дадено :lol: .Сериозно ти говоря.Ще го напиша с едри големи букви,но няма да се стигне да пиша простотии,защото ЦСКА няма да загуби.Не харесвам хората с обратен пол,не че имам нещо против тях,ама не са ми интересни :lol: ,така че щом казвам,че ще напиша такова нещо,значи съм сигурен,че няма да стане.

Добре, пич! Само да паднете и веднага след края на мача ще напиша специално за теб тема в която да си сложиш подписа! :lol: :lol:

Изображение
Последна промяна от LSFC 1914 на 09 авг 2009 14:15, променено общо 1 път.

Върни се в “Локо Пловдив”