kingofpop написа:Де Бройне като го гледам е най-добрият играч в света и то с адски много пред останалите, ебаси изрода
Даже пред ваш Меси? Най-добър халф, да, най-добър играч - все още не.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
kingofpop написа:Де Бройне като го гледам е най-добрият играч в света и то с адски много пред останалите, ебаси изрода
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:kingofpop написа:Де Бройне като го гледам е най-добрият играч в света и то с адски много пред останалите, ебаси изрода
KOPScousers написа:kingofpop написа:Де Бройне като го гледам е най-добрият играч в света и то с адски много пред останалите, ебаси изрода
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:KOPScousers написа:kingofpop написа:Де Бройне като го гледам е най-добрият играч в света и то с адски много пред останалите, ебаси изрода
за мен е класа над Меси
Liverpool_EC написа:kingofpop написа:KOPScousers написа:kingofpop написа:Де Бройне като го гледам е най-добрият играч в света и то с адски много пред останалите, ебаси изрода
за мен е класа над Меси
Хич да не ти пука, нали Златната топка ще я дадът на Меси![]()
![]()
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Liverpool_EC написа:kingofpop написа:KOPScousers написа:kingofpop написа:Де Бройне като го гледам е най-добрият играч в света и то с адски много пред останалите, ебаси изрода
за мен е класа над Меси
Хич да не ти пука, нали Златната топка ще я дадът на Меси![]()
![]()
какво общо има едното с другото ? отдавна знаем, че тази награда е пародия
kircho_baretata написа:Не гледам мача, че съм седнал на една тераска срещу морето и пия винце. И да ви кажа хич не ми дреме с колко ще паднем. Цял сезон се стискам дали ще устискаме най-накрая за тая титла и сега ми е толкова добре, че и с 30-0 да паднем ми е все тая. По време на извънредното положение имаше предложения да се анулира сезона, те тогава бях притеснен. Ден след титлата в едно интервю Арнолд беше нафиркан повече и от мен в момента. Какво да очакваме след тази еуфория и 30 годишно напрежение.
Наздраве от мен.
DarkPsy написа:Абе бил мача без значение. Дрън дрън. Да ни изпраскат с такъв резултат въпреки всичко не е ок. Дано са си взели поуките.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта