КОНТРОЛА: Левски (София) - Олександрия (Украйна) / 06.02.2020 г./ 14:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: КОНТРОЛА: Левски (София) - Олександрия (Украйна) / 06.02.2020 г./ 14:00 часа

Мнениеот koisa » 06 фев 2020 17:22

Успокояващото е, че и другите не са кой знае колко добре, ако съдим по играта им в контролите... :lol: Реално ще се види в следващия месец и нещо докъде сме я докарали от към игра.
На мен обаче продължава да не ми харесва да играем с толкова много пасове назад и към вратаря. Че то Миятович през първото полувреме игра повече с топката, отколкото Костов, Стаси и Паулиньо. Иначе и в трите контроли се видя, че физически сме добре и издържаме повече от съперниците си. Остава да се подреди играта, отбора да атакува малко повече и да си настроят мерниците тези в предни позиции.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Сашо
Контакти:

Re: КОНТРОЛА: Левски (София) - Олександрия (Украйна) / 06.02.2020 г./ 14:00 часа

Мнениеот Сашо » 07 фев 2020 14:19

koisa написа:Успокояващото е, че и другите не са кой знае колко добре, ако съдим по играта им в контролите... :lol: Реално ще се види в следващия месец и нещо докъде сме я докарали от към игра.
На мен обаче продължава да не ми харесва да играем с толкова много пасове назад и към вратаря. Че то Миятович през първото полувреме игра повече с топката, отколкото Костов, Стаси и Паулиньо. Иначе и в трите контроли се видя, че физически сме добре и издържаме повече от съперниците си. Остава да се подреди играта, отбора да атакува малко повече и да си настроят мерниците тези в предни позиции.

Типичния селяндурски манталитет - „Щом на Вуте му е зле, язе съм добре!“
Реално, без да се чака месец и половина, е оче-извадно, че пичовете са гола вода. Такива навремето им посочваха врата и в средняшките отбори.
Пасове напред имаше, но повечето са на крак и после се въртят като пумпали, докато решат какво да правят. За извеждащ пас напред, не трябва да стоиш като паметник, а да се движиш непрекъснато и да посочваш терен, на където да е насочена топката. Ама на нашите не им се занимаа ве... Вратарите ни с топка в ръце гледат напред за бърз пас, ама и отсреща го гледат като пукали. Аз лично не си спомнян след Дембеле някой да посочва с ръка на къде да бъде насочен паса. Тотална скръб. И тая пролет се очертава да мине мноооого бавно.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 фев 2020 01:50

И при двата гола на украинците, Зетя го нямаше в зоната си. Що така? :shock:
После седнал да говори, че Левски ще е готов за пролетта. Не знам дали Левски ще е готов, ама Миланов е трагедия.

Върни се в “Левски”