Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
205
56%
X
34
9%
2
130
35%

Общо гласове: 369

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Re: Левски - Берое | 10.08.2019 г. | 20:30 ч

Мнениеот popokutepetel » 06 авг 2019 22:44

ChuckNorris написа:
popokutepetel написа:
ChuckNorris написа:Тези не са Царско село. Имат добри футболисти. Играят мачовете на живота си срещу нас. Най-верният от верните сателити на Литекс.
С оглед на огромната дупка в средата оставена от продажбата на Мариани и контузията на Тиам очакванията ми са да не победим. Спокойно можем да загубим мача. Все пак сигурно ще завършим наравно - доста трудно при това. За съжаление потенциала, с който разполагаме, изключвам победата като опция.

Ле-ле като чета това се чудя за титаните от Арда какво да кажем при положение, че ги направиха смешни и им направиха само тройка :lol:

Не знам дали си гледал мача със селското царство? Знаеш ли какъв футбол "играхме" ? Чорбое мачовете с нас им осмислят сезона.
Мариани си отиде. Няма да играят Тиам, Костов, Холмар. Не казвам, че не можем да ги бием. Казвам, че с оглед на показаното и на играчите, с които ще излезнем - аз не виждам как. Дано Хубчев измисли нещо и вземем мача. Ще съм много радостен.
Не виждам защо си чак толкова голям оптимист?!?

Мачът ни със Селото беше потресаващо трагичен, но тия също са толкова зле, че ако продължат така са извън шестицата. Не случайно ти казах, че новака Арда - т.е. другия вариант на Селото наистина ги размаза. Не само като резултат.
Така че ако сме го докарали да се плашим от тимче като Берое има мнооого голям проблем в мисленето на феновете.

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 06 авг 2019 22:49

THE G.A.M.E написа:Определено очаквам доста по добра игра от снощи, което все пак си е за притеснение, щото гостите пък може да влязат в нашата позиция от снощи и да се опитат да измъкнат нещо - нищоНЕиграеки. :lol:
Миналата година мисля, че ни биха в един от мачовете на "Герена", при това с доста отворена игра.
Ако играят открито и атакуват, ще направят баш това, което Хубчев харесва да правят съперниците. :mrgreen:

Ще видим в крайна сметка и с какъв състав ще сме, щото май се готвят един-два трансфера ... :roll:

Миналата година от 3 мача на Герена (единия беше от предния шампионат) ви биха два пъти и един бихте вие доста тънко с 1:0 и мощна подкрепа на Шуменеца!

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 06 авг 2019 22:51

popokutepetel написа:
zlatan написа:
popokutepetel написа:
ChuckNorris написа:Тези не са Царско село. Имат добри футболисти. Играят мачовете на живота си срещу нас. Най-верният от верните сателити на Литекс.
С оглед на огромната дупка в средата оставена от продажбата на Мариани и контузията на Тиам очакванията ми са да не победим. Спокойно можем да загубим мача. Все пак сигурно ще завършим наравно - доста трудно при това. За съжаление потенциала, с който разполагаме, изключвам победата като опция.

Ле-ле като чета това се чудя за титаните от Арда какво да кажем при положение, че ги направиха смешни и им направиха само тройка :lol:

колко требва да си убитак за да говориш такива глупости,скрий се човече.

Айде сега отиди пред огледалото и отсреща ще видиш истински убидат мухльо ;)

от такива като теб Левски страда-предатели предатели.Кои са Берое бе момче,та ще говориш така,как ти дава сърце да говориш така.Ок нека аз да съм мухльото пък в неделя да разгромим сателита на розовите,няма дори да си спомня за теб.Бокл.к.
LEVSKI_FOREVER

Mirosvel
Контакти:

Мнениеот Mirosvel » 06 авг 2019 22:51

popokutepetel написа:
ChuckNorris написа:
popokutepetel написа:

Не знам дали си гледал мача със селското царство? Знаеш ли какъв футбол "играхме" ? Чорбое мачовете с нас им осмислят сезона.
Мариани си отиде. Няма да играят Тиам, Костов, Холмар. Не казвам, че не можем да ги бием. Казвам, че с оглед на показаното и на играчите, с които ще излезнем - аз не виждам как. Дано Хубчев измисли нещо и вземем мача. Ще съм много радостен.
Не виждам защо си чак толкова голям оптимист?!?

Мачът ни със Селото беше потресаващо трагичен, но тия също са толкова зле, че ако продължат така са извън шестицата. Не случайно ти казах, че новака Арда - т.е. другия вариант на Селото наистина ги размаза. Не само като резултат.
Така че ако сме го докарали да се плашим от тимче като Берое има мнооого голям проблем в мисленето на феновете.

Ти мача Арда - Берое си го гледал...по радиото и без коментар! Или си гледал някой друг мач!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 авг 2019 22:53

popokutepetel написа:Така че ако сме го докарали да се плашим от тимче като Берое има мнооого голям проблем в мисленето на феновете.

Плашим се (поне аз и доста хора, които познавам) от играта на нашите. Проблем има, но не в мисленето на феновете, а в играта на отбора. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
zara.1916

Мнениеот zara.1916 » 07 авг 2019 07:56

Споко бре левскари
Берое не е по-силен от АЕК
Лавраците ви биха на Герена с 4:0
Ние сме по-скромни
Левски - Берое 0:2 :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 авг 2019 09:07

zara.1916 написа:Споко бре левскари
Берое не е по-силен от АЕК
Лавраците ви биха на Герена с 4:0
Ние сме по-скромни
Левски - Берое 0:2 :mrgreen:

По тая логика Арда е на нивото на Ларнака, така ли? :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 авг 2019 09:09

Дано се поздравим с победата. :roll:

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 07 авг 2019 10:35

Много ми се иска да ги изклатим, само ме притеснява безобразната игра в последния мач. Трябва да ги скечим за едно 2-1.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 авг 2019 11:33

Аз си пожелавам пак да ги бием така, като селото, с грозна игра и някакъв измислен гол, щото ще си оскубят косите.

Върни се в “Левски”