3 кръг /Черно море - Етър/ 27.07.19 събота 18.45ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: 3 кръг /Черно море - Етър/ 27.07 събота 18.45

Мнениеот W84me » 27 юли 2019 22:39

Sole написа:
W84me написа:Абе защо съдия от Варна е помощник на тоя мач? Тия от БФС съвсем откачиха...

Що за говежда наглост да задаваш такъв въпрос при положение,че отборите от София са единствените които се мъкнат със софийските си съдии :?: :!: Тази откачена практика съществува само в България!

Абе не знам каква наглост, ама от трима само един да е от Варна си е странно отвсякъде. Тоест, не е странно Красимир си е връзкарче отвсякъде.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 27 юли 2019 23:01

Жалко за резултата. Играем впечатляващ, изключително красив футбол с много фантазия. Родриго е най-добрят футболист в момента в лигата. Дюлгеров трябва да работи върху излизанията и играта с крака. Би трябвало швейцарския вратар да е по-добър от Дюлгеров след като го вземаме. Ако централният защитник, който се очаква освен класен е ръстов футболист и може да изнася топката настава време за мечти.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 27 юли 2019 23:10

Съвсем отговорно заявявам, че толкова смислен и атрактивен футбол не съм гледал от нашия отбор от сигурно 10 години. Не говоря за днес, а за изминалите три кръга. Днес направихме най- добрия си чисто футболно мач и някак странно не спечелихме. Едно голямо браво на отбора- за агресията, скоростта, отборната игра, техниката. Липсваше единствено късмет. И той ще дойде и тогава много отбори ще страдат. Важното е да работим все така и главите горе.

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 27 юли 2019 23:14

Първо, изкефих се на бързото боравене с топката. Имаме огромен потенциал в средата на терена. Лампичката светна след изравняването, когато започна изпращане на топката напред с дълги подавания. Нормално, след толкова създадени положения и пропуски и след 1:1 да има хаос... Скромното ми мнение е, че с търпение от всички нещата ще се получат. Голямо Браво на всички по трибуните!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 27 юли 2019 23:44

Не споменавайте Родриго,че току -виж се оказал играч на Лудогорец,както и Кардосо....ПУ,да не съм прав! :lol:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 юли 2019 03:54

Браво на моряците за сърцатата игра! Жалко е, че при тази красива игра късмета беше на страната на противника и... съдията.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 28 юли 2019 11:18

Кофти резултат,за съжаление неписаното правило,като не вкараш,ще ти вкарат( за футбол говоря,уточних за извратените) ни се стовари на главите.Всичко друго беше на ниво,публиката също.Като за мач с Етър,имаше много хора,заслугата е на всички в клуба.Сигурен съм че и със Славия ще е добра посещаемостта.Не помня да сме играли някога по такъв начин,браво моряци.А,щях да забравя,поздравления за Етър,успяха да откраднат една точка,не им беше лесно.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 28 юли 2019 12:47

Играем много добре. Винаги има и ще има мачове в които не иска да влиза, но реално трявбаше да бием 10:1. Попиляхме ги. Такава да е играта, точките ще идват сами. Не мога да не спомена съдията. Имаше 2 момента в които си решавахме мача. Имаше чиста дузпа. Като и да е. Доволен съм от видяното. Родриго е уникален.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Delija
Контакти:

Мнениеот Delija » 28 юли 2019 16:30

Толкова ме е яд от вчера, че не мога дори да се съсредоточа да напиша два три реда :evil:

Прекрасна за окото игра от Моряците, калиткарска точка за Етър, неадекватни съдии и поздравления за публиката!

Родриго дано се опазва от контузии, невероятна техника! Не му беше ден на Иса. Много добри пасове и борба от Андраде! Гърка също добре започна :) А бе много хляб в нашия отбор :mrgreen:

И все пак, бих предпочел победа с грозна игра, отколкото това нещастно равенство :P
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки

Върни се в “Черно море”