bsz1916 написа:sly написа:Според старото първенство фирмата от Разград можеше да загуби от всеки един отбор от първата шестица и не само,това са факти и те се случиха.Имаше обаче отбори ( единия казват бил на всички власти),които им бяха подизпълнители и им дадоха каквото можаха.През новия сезон се надявам на подизпълнителите им е писнало да се навеждат и да стане по-интересно първенството.
Най - големият подизпълнител на Лудогорец е отборът на ЦСКА - СОФИЯ гр. София . Преместилият се в София отбор от Етрополе , популярен в България като Микре - Юнайтед ( а напоследък като ФК " Франкенщайн " 2016 - и то не само в България , но и в Европа ) не успя нито веднъж да победи отбора от Разград , дори и с бруталната подкрепа на " съдията " Георги Кабаков . Ако разградчани играят цял сезон само срещу етрополци , ще бъдат шампиони още преди да започне пролетния дял на първенството .
Отговарям на цялата под*енска сг*н. Мало**ници, знам, че въпреки безусловно категорично ясния ми отговор утре пак ще питате и питате, но то е защото сте без глави и сърца, умъртвени от злобата на вечно втория, грешка третия, на евроидиота – комплекса на загубеняка (едно от най-опасните неща, което създава истински и завършени психипати – последния случай на стрелба в САЩ /не се чувствал уважаван и приет на работното място/!!! ).
ЦСКА (ЦЕНТРАЛЕН СПОРТЕН КЛУБ НА АРМИЯТА) безусловно е най-титулования, и най-успешен български клуб и един от водещите клубове на Балканите, а в определен период, в не толкова далечното минало, и в Европа. Този отбор и този клуб не е фирма и счетоводно дружество! Той е всичко друго, но не и това! ЦСКА наистина фалира, така както трябваше да фалира Левски, както са фалирали и половината отбори, които са играли в А група. НО това има значение само и единствено за счетодните баланси, за кредиторите и акционерите. За милионите привърженици и верни фенове тава няма значение. Историята е на феновете, историята е на този, който милее за тази история, за този, който я иска и най-вече ЗА ТОЗИ, КОЙТО ГЛЕДА ПРЕЗ ИСТОРИЯТА В БЪДЕЩЕТО НА ЦСКА. Знам, че вие от Сухата река бихте продали и майките си, само и само да можехте да имате тази история, само и само да сте играли и на един полуфинал или пък да сте отстранили и един европейски гранд и то на върха на силите му! Знам, че Стоичков, Костадинов, Пенев, Лечков, Ст. Петров, М. Петров са толкова големи за вас, че не можете и да си представите, че биха играли за Левски. Ако Стоичков беше левскар щеше да е почетен президент на България и на БФС и пожизнен министър-председател... Щеше да се изучава в учебниците по всички предмети!:) Не рзабирате ли, че отбора е жив, дотогава, докато някой копнее да притежава историята му, докато може да си напълни стадиона, докато помни всеки един от онези велики дни в миналото. Знам, че много ви се иска да зачеркнете историята на най-великия български клуб и то не само футболен! Просто е, защото всички сте след него и така и ще бъде, завинаги. ЦСКА – 31 титли за 70 години, Левски – 26 титли за 105 години. ЦСКА щеше да го няма, ако бяхме станали Литекс, а не Литекс да стане ЦСКА! Ако Ботев, Берое, Лудогорец, Царско село и дори Левски стане ЦСКА, НЕ ЦСКА ПРЕСТАВА ДА СЪЩЕСТВУВА, А ОТБОРИТЕ, КОИТО СА СЕ ПРЕЛЯЛИ В НЕГО. Толкова е просто!
Знам, колко ви е тежко, но злобата само утежнява ситуацията!