Мнениеот mannoli » 18 май 2019 15:25
Все още не мога да асимилрам, какво се случи? Толкова много емоции през последните седмици ! Като се почне от дузпите срещу Етър .... ах какви дузпи от 2-0, изравняване, обръщане и пак изравняване....едвам ги изгледах!
През последните седмици сън не ме хващаше, не се бръснех, хапвах по някой залък колкото да не припадна....цялата ми енергия и душа беше насочена към финала, особено след като се разбра, че противник ще ни бъде Ботев...това няма как да се опише по никакъв логичен начин, това екзалтира и вибрира в клетките ти и не те оставя на мира, не ти дава покой ! Това ще е финал на финалите, дерби на дербитата, мач на мачовете.... Финал за купата на България...не можех да повярвам, че това се случва ...всъщност през всичките тези години не съм си и помислял, че някой ден ще се случи !?!
Показахме пред цяла България, какво е ЛЮБОВ към любимият отбор! Показахме за какво сме дошли в София и нямаше да си тръгнем без победа! Тази тиха еуфория се виждаше в очите на хората,на футболистите, на децата и родителите на всеки един, който беше на стадиона! Усещах и душите на мои приятели и фенове, които вече не са сред нас Дънди, Жоро и много други- ТАЗИ КУПА Е И ЗА ВАС ПИЧОВЕ !
Огромни благодарности към футболистите и ръководството за това което направиха !
Само ЛОКО!