JorkoByrborko69 написа:KidPokerSTZ написа:KOPScousers написа:KidPokerSTZ написа:Дано да паднем днес, не ме интересува дали ще сме в скапаното топ 4 и ще си губим времето с шампионската лига и отпадане на четвърт/осмина/полуфинал. Нямаме отбор за там за да спечелим, а всякакво друго участие е само загуба на сили. Айде сити, всичко само не и лузърпул шампион
Мисля, че не си никакъв фен на Манчестър Юнайтед и е по-добре да сменяш отбора. Не знам кой фен би искал отборът му да загуби и да не играе в Шампионската лига. Неприятна картинка.
добре бе, ще перифразирам, какво са спечелили Арсенал освен някви кинти, от това че всяка година им е една и съща съдбата в шампионка лига, по-добре да си цъкат за лига европа. В единтурнир има смисъл да играеш ако ще го спечелиш/ ако са важни парите от него за теб, останалото са лакардии
Да продължим великата ти мисъл: По тази логика има ли смисъл Юнайтед изобщо да играе във Премиър лига на Англия след като скоро няма да има шаносве да участва дори и в топ4, камо ли пък да я спечели.... безсмислено е бре![]()
![]()
Сладур, гарантирам ти че до 3 години пак ще сме шампиони. Мачкай, сити!!!!!