ФА | Арсенал - Манчестър 1:3 FT
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФА | Арсенал - Манчестър 25.01 21:55ч.
Солскяер доста хвали Санчез за отношението му към тренировъчния процес, а и смятам че схемата му идеално отговаря на качествата на чилиеца. Така че аз очаквам до няколко мача и той да влезе в топ форма и да мачка.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
vasilnv написа:Солскяер доста хвали Санчез за отношението му към тренировъчния процес, а и смятам че схемата му идеално отговаря на качествата на чилиеца. Така че аз очаквам до няколко мача и той да влезе в топ форма и да мачка.
Не знам, такива надежди имах в началото, че в момента изобщо не искам даже и да мисля за "топ форма" на Алексис. Такова нещо означава 25 гола за сезона и поне 10+ асистенции. Как го виждате да се случи това? Трябва да стане почти чудо до лятото, за да успее Санчез да покаже, че заслужава да бъде най-скъпоплатения футболист във Висшката лига на Англия. Тия пари по-добре да отидат за новите договори на Де Хеа, Марсиал, Погба и евентуално Рашфорд, който би заслужил нови условия, ако продължи с тази невероятна форма.

- Unforgiven_M
- Контакти:
[offtopic]Ще ме прощавате всички инакомислещи, но трансфера на Санчез беше най-голямата грешка на Юнайтед в последните... много много години! Играч преминал пика на кариерата си, в подходяща за отказване възраст и с космическа заплата, която НИКОЙ друг никъде не би се съгласил да му плаща! Ако се сещате той рипаше за трансфер където и да е много време, но не тръгна никъде, докато не намери кой да му дава такива пари! А да подпишеш с остарял играч, когато на същата позиция имаш млад, талантлив и тогава играещ великолепно играч беше върховната простотия на Моу, но той също като Санчез е човек, преминал пика на кариерата си! Както и да е - всичко това можеше и да не е толкова зле, ако дъртьо беше навкарал разни голове тук и там, но статистиката му в Юнайтед е 23 мача и 3 гола... Когато фактите говорят...[/offtopic]
Стига с тоя Санчез вече. Ще го видим дали ще направи нещо.
Иначе Арсенал са доста добре у дома този сезон, а пък ние вече сме без Моуринката и се очаква мача да бъде доста отворен. Погба и Раш предполагам, че ще са титуляри. Пожелавам си зрелищно 3-3.
Иначе Арсенал са доста добре у дома този сезон, а пък ние вече сме без Моуринката и се очаква мача да бъде доста отворен. Погба и Раш предполагам, че ще са титуляри. Пожелавам си зрелищно 3-3.

[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
diplomat написа:hipopotuk написа:https://www.sportal.bg/news.php?news=747575-----------ЕТО И СТАТИСТИКАТА-----31-ГОДИШЕН УМИРАЩ С НАЙ-ВИСОКАТА ЗАПЛАТА------СМЕШНО
Жалко, но е факт. Верон навремето показа много повече, дори един мишок като Ди Мария направи добри мачове. Санчез може да се сравни с наема на Фалкао, но заплатата му е двойно по-голяма, пък и трансферът е постоянен, а не временен като на колумбиеца...
Санчез разбра,че времето му изтича,и като видя,че не може да се спазари за заплатата,която му се иска в Арсенал си би камшика. При нас играеше с голямо желание,а при вас ми се струва,че повече се скатава. Може и просто да не е във форма,но така или иначе вече не е същия футболист. Още не мога да повярвам ,че в Ман Юнайтед се съгласиха на такава сделка с толкова висока заплата. И ние си имаме един търтей - Йозил, и той същото ренде и на него му изтича времето.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
hydetoshi написа:Санчез разбра,че времето му изтича,и като видя,че не може да се спазари за заплатата,която му се иска в Арсенал си би камшика. При нас играеше с голямо желание,а при вас ми се струва,че повече се скатава. Може и просто да не е във форма,но така или иначе вече не е същия футболист. Още не мога да повярвам ,че в Ман Юнайтед се съгласиха на такава сделка с толкова висока заплата. И ние си имаме един търтей - Йозил, и той същото ренде и на него му изтича времето.
В крайна сметка, и двата отбора изядохме хуя със Санчез и Михитарян.

Довечера май Ромеро ще варди, Де Хеа не е пътувал с отбора. Ще ми се Санчез да е дясно крило или фалшива 9ка, ако наистина ще е титуляр, плюс трябва да се даде почивка на Матич и Ерера, така че Перейра и още един са нужни в центъра.
- t0bl3ro_bg
[rimg]http://prikachi.com/images/453/9490453r.png[/rimg]
Показаната схема нещо не е окей

t0bl3ro_bg написа:[rimg]http://prikachi.com/images/453/9490453r.png[/rimg]
Е защо, така играхме срещу Тотнъм, Лингард беше нещо между 10ка и фалшива 9ка, а Рашфорд и Марсиал играха в коридорите от дясно и ляво. Обаче поне Йънг и Матич трябваше да получат почивка, на години са вече и трябва да бъдат пазени много повече, а Лукаку изобщо не знам защо стартира мача... Напред трябваше да са французинът и Санчез.

- t0bl3ro_bg
Да де, но тук имаш забит прът отпред, a там всеки се движеше.
E тва ти е играта
[rimg]https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/50632899_10157271481973598_3849903938471985152_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=f42a391902422f7573b01fa2a90ca16b&oe=5CFE41DA[/rimg]
Фред няма да го бъде щом и тука и не започва титуляр.
[rimg]http://prikachi.com/images/456/9490456i.png[/rimg]

E тва ти е играта
[rimg]https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/50632899_10157271481973598_3849903938471985152_n.jpg?_nc_cat=100&_nc_ht=scontent-sof1-1.xx&oh=f42a391902422f7573b01fa2a90ca16b&oe=5CFE41DA[/rimg]
Фред няма да го бъде щом и тука и не започва титуляр.
[rimg]http://prikachi.com/images/456/9490456i.png[/rimg]
- Scholesy93
- Контакти:
Много повече логика имаше Лукаку да започне срещу Брайтън, а Рашката да го запазим за този мач.
Но съставът е добре.Поне ще видим Байи и Линдельоф как са заедно на терена.Най-добрите ни централни защитници, поне като индивидуални качества.
Но съставът е добре.Поне ще видим Байи и Линдельоф как са заедно на терена.Най-добрите ни централни защитници, поне като индивидуални качества.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.