Dust написа:Бах тоя зор да играят днес, послед вероятно ще има огромни ревове.
Мача ще е от 19:00ч.
Какво значение има този мач? Да минава, чужденците да се прибират по родните места.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Dust написа:Бах тоя зор да играят днес, послед вероятно ще има огромни ревове.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
TristaNNN написа:Dust написа:Мач няма да има днес, то след малко терена ще почне да замръзва, но това си е малка черна точка на организаторите.
Прогнозата за времето е ясна от няколко дни. Спокойно мача можеше да бъде преместен на националния стадион, на който още от вчера да се пусне отоплението и в момента срещата щеше да се играе.
Мач ще има в 19:00, преди малко реферчето потвърди.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
W84me написа:Dust написа:Бах тоя зор да играят днес, послед вероятно ще има огромни ревове.
Какво значение има този мач? Да минава, чужденците да се прибират по родните места.
W84me написа:Какво значение има този мач? Да минава, чужденците да се прибират по родните места.
demon777 написа:е как кво.... при победа се откъсваме на 4 точки пред сините малко лий....
Мач не трябва да се играе днес
все още има мн сняг на терена
rebelheartous написа:W84me написа:Какво значение има този мач? Да минава, чужденците да се прибират по родните места.
Що, тоя вчера по-голямо значение ли имаше?
botevplovdiveoe написа:Играчите да си разцъкват пасчета в центъра и това е!Кур за БФС!
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
botevplovdiveoe написа: кур за БФС!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта