Лига Европа: Адмира Вакер - ЦСКА (втори квалификационен кръг - мач реванш)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа: Адмира Вакер - ЦСКА (втори квалификационен кръг - мач реванш)
Он тур!На живо ще проследя победата на ЦСКА!После ще се разправим и с Копенхаген,който са напуснати от титуляри и градят нов отбор-слабички били в момента!
Никога не съм си мислил, че ще го кажа: треньора ви - кефи / широко скроен човек/
Прогноза 1:0, успех в следващия кръг!

висша математика:31 ≠ 4 

- trokadero_
- Контакти:
ELFen написа:Никога не съм си мислил, че ще го кажа: треньора ви - кефи / широко скроен човек/![]()
Евала един път за изказване

Тук много скочиха за пестеливата игра.
Но идват мачове кадето трябва да затваряме играта, а се видя че този компонент поне за сега не го владеем.
Миналият сезон се сещам за няколко мачав които загубихме точки от това неумение(последния мач с Лудогорец)
Копенхаген също няма няма да ни позволи да си разиграваме коня както си искаме.
Но идват мачове кадето трябва да затваряме играта, а се видя че този компонент поне за сега не го владеем.
Миналият сезон се сещам за няколко мачав които загубихме точки от това неумение(последния мач с Лудогорец)
Копенхаген също няма няма да ни позволи да си разиграваме коня както си искаме.
0:3 за ЦСКА.
ЦСКА има много добро нападние и средна линия, както и сравнително добра защита. 

Венцеслав Стефанов: Ако ЦСКА се обезпаразити, Ганчев може да ги вземе.
За кой сектор във Виена да взимаме билети?
Адмира Вакер - ЦСКА
1:2
1:2
Още от дете запали моето сърце!!!
Този мач не бива да бъде подценяван!
3:0 е идеален аванс, но всичко може да се случи. Една минимална победа за благото на коефицента ще я приема
Не вярвам да има много експерименти около състава. Нестор не е чак такава будала, но е време да се даде шанс и на Стипица.
По-скоро съм склонен да вярвам, че Черни играе във всеки мач, защото е на тезгяха.
Омръзна ми да изтръпвам при всяка центровка, тоя ще ме докара до инфаркт.
Дано при добро развитие на мача и Тонислав получи поне 20-30 минути.
3:0 е идеален аванс, но всичко може да се случи. Една минимална победа за благото на коефицента ще я приема

Не вярвам да има много експерименти около състава. Нестор не е чак такава будала, но е време да се даде шанс и на Стипица.
По-скоро съм склонен да вярвам, че Черни играе във всеки мач, защото е на тезгяха.
Омръзна ми да изтръпвам при всяка центровка, тоя ще ме докара до инфаркт.

Дано при добро развитие на мача и Тонислав получи поне 20-30 минути.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.