ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Италиански бизнесмен иска Ботев, треньорът си замина
Следват преговори,100% финализиране на сделката,ще останат само няколко формалности когато митьо ще даде изявление " Аз бях коректен със запетайките изпълних всичко,но хората излезнаха несериозни и развалиха сделката".......Познато и едва ли някой ще се върже сега.
Трябва да се обяви война на всяка дума "италиански" , "италианско" , "от Италия" и т.н. ... докато Селския има нещо общо с БОТЕВ !!!!!!!!
Остава да вземе и Сашо Апашо за спортен директор и картинката ще стане...
Абе момчета имам голяма надежда че тва е истина..днеска пред стадиона Румен и Велизар говориха със тоя купувач по телефона.. и много ми се иска да ни купува и да се отървем от тоя изрод.Все пак има няква надежда тоя път
- Dexter Lord
- Контакти:
Някои хора май забравиха що за човек е митю селския и пак почнаха да мечтаят.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
Румен и нов Ботев щеше да прави и кво ли не още.Говорили по телефона и айде има надежда.Ква надежда като след 2 дни губим служебно първия си мач,едва ли втория и третия ще е по-различно.Такава покупко продажба не се прави сега.Просто селяка иска да започне сезона,а ние не му озволяваме.Тоя път няма кой да му вярва.
- bulgaro
- Контакти:
Yobs1912 написа:Абе момчета имам голяма надежда че тва е истина..днеска пред стадиона Румен и Велизар говориха със тоя купувач по телефона.. и много ми се иска да ни купува и да се отървем от тоя изрод.Все пак има няква надежда тоя път
тук чули-недочули, въпросните не говориха с купувач, а с някво жабарче, което било менажер на майка му на шундата
все едно да са говорили с мен - ало, аз съм вашата леля - "в понеделник ще дойде сеньор Помпони..." - дръжки
селската гад пак ни прекарва
106 години Красота, Вяра, Борба !
106 години Символ на Пловдив !
Не се вързвайте на долните лъжи на Сельо !!
Не трябва да му позволяваме да започне първенството. Трябва да разбере веднъж завинаги, че повече това не може и няма да продължава. Браво на феновете които са изгонили тоя неска.
Не трябва да му позволяваме да започне първенството. Трябва да разбере веднъж завинаги, че повече това не може и няма да продължава. Браво на феновете които са изгонили тоя неска.
- Fallen_Angel
- Контакти:
Помпоне Лука подарява Пиза за 1 евро на Община Пиза, след като не успяват да се намерят 2 300 000 евро, за да се плати лиценза за професионалната група. По този начин "инвеститорът" праща Пиза при аматьорите.
Това е селския вариант... Сами решете за какво иде реч.
За англоговорящите:
http://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=it&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.calciotoscano.it%2Fraccolti-14-milioni-di-euro-ma-di-luca-pomponi-nessuna-08-07-2009.htm
Ето го и Лука:

Да ви прилича на някой?
Това е селския вариант... Сами решете за какво иде реч.
За англоговорящите:
http://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=it&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.calciotoscano.it%2Fraccolti-14-milioni-di-euro-ma-di-luca-pomponi-nessuna-08-07-2009.htm
Ето го и Лука:

Да ви прилича на някой?
- bulgaro
- Контакти:
Няма кво да му мислим и решаваме - ясно е, че пак ни върти селски номера
в събота, в Голямото село, не трябва да има мач!
в събота, в Голямото село, не трябва да има мач!
106 години Красота, Вяра, Борба !