Има ли право "ЦСКА-София" да играе в Европа?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Има ли право "ЦСКА-София" да играе в Европа?
Разбира се че имат право да играят в Европа...приятелски мачлета.Но имат право да играят също така карти,табла,шах/евентуално/,но за официални мачове след три години...АКО.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
-
- Контакти:
Без да се заяждам по темата, искам да задам един простичък въпрос: каква е идеята на това правило на УЕФА нови клубове да нямат право да участват в ЕКТ за какъвто и да било срок? Това трябва да не-стимулира създаването на нови клубове, или? Не е ли малко тъпо? То един отбор за какво да се бори и да играе в такива случаи?...

[offtopic]Зная че не му е тук мястото,номоже ли някой който се занимава с тези неща/админ,мод/ да ми каже,дали има някакъв повсеместен проблем с форумите на отборите,или само при мен се получава така,че първо форумът на Черно море въобще не се появява,после постоянно ми индикира че не съм логнат,а мненията ми във форума на Гонг излизат с лога миСтранно е най малкото.[/offtopic]
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Hurbata написа:Без да се заяждам по темата, искам да задам един простичък въпрос: каква е идеята на това правило на УЕФА нови клубове да нямат право да участват в ЕКТ за какъвто и да било срок? Това трябва да не-стимулира създаването на нови клубове, или? Не е ли малко тъпо? То един отбор за какво да се бори и да играе в такива случаи?...![]()
И ето ти прост отговор.
Да няма измами, тип ЦСКА и други подобни от европейският футбол.
А най- логично е новосъздадените отбори, първо да почнат от най-ниското ниво на съответното първенство, и докато достигнат елита който дава и права за участие в ЕКТ, да са минали трите години.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Мен друго ми е интересно, да предположим, че допуснат ЦСКА-София до ЕКТ, другите са Левски, Лудогорец и Ботев.
Как ще разделим единственият стадион(Васил Левски) на тези четири отбора, ако стане някакво чудо и влязат в груповите фази на съответните турнири.
Е на тогава ще настане веселба.
Как ще разделим единственият стадион(Васил Левски) на тези четири отбора, ако стане някакво чудо и влязат в груповите фази на съответните турнири.

Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
- vg_vasilev
- Контакти:
ivan56 написа:Мен друго ми е интересно, да предположим, че допуснат ЦСКА-София до ЕКТ, другите са Левски, Лудогорец и Ботев.
Как ще разделим единственият стадион(Васил Левски) на тези четири отбора, ако стане някакво чудо и влязат в груповите фази на съответните турнири.![]()
Едните на Васил Левски, а другите ще играят на новият стадион на Домусчиев в Разград.
- trokadero_
- Контакти:
ivan56 написа:Мен друго ми е интересно, да предположим, че допуснат ЦСКА-София до ЕКТ, другите са Левски, Лудогорец и Ботев.
Как ще разделим единственият стадион(Васил Левски) на тези четири отбора, ако стане някакво чудо и влязат в груповите фази на съответните турнири.![]()
За Лудогорец няма проблем. Като не може в Разград, на 100 км е Букурещ.

Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Свободни съчинения без картинки.Има ранглиста на УЕФА за Евро турнирите и там последната информация от 24.05.2017 г. е Левски на 285 място с коефициент 4.425,а ЦСКА е на 292 място с коефициент 4.175.По този коефициент се определя кой отбор е поставен и кой непоставен.Та щом ЦСКА фигурира в ранглистата за 2017 год.значи ще играе в Лига Европа.
- tomatomov197
- Контакти:
Много професори тука
Като е толкова ясно , защо още УЕФА не е казала - не ? Всички решения ги публикуват в страницата си , така че , глупостите дето БФС криело нарочно - издишат . Не е нов отбор , нали затова Чавдар купи Литекс .
Отборите сами гласуваха за този формат на първенството , и всъщност служебно вкараните отбори вдигнаха нивото , едните са втори , другите ще играят бараж за ЕКТ . Иначе първенството не ставаше за гледане , не се и гледаше де

Отборите сами гласуваха за този формат на първенството , и всъщност служебно вкараните отбори вдигнаха нивото , едните са втори , другите ще играят бараж за ЕКТ . Иначе първенството не ставаше за гледане , не се и гледаше де

Върни се в “Кошче за отпадъци”